Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

ayyy ne kadar güzell allah bağışlasın darısı bizlere olsun

ben umutsuzluğa düştüğümde hep bu gelir aklıma hep derim ben 3 seneye dayanamıorum onlar 30 seneye nasıl dayandı die..normal olsa torununun olacağı zamanda çocuklarını aldı kucağına..hiç isyan etmedi hiç umudunu kaybetmedi..son tüp bebek denemesiydi ama vazgeçtiği için diildi..bütün mal mülk bu yolda satıldı kuruş kalmamıştı çünkü..

ben saraçoğlunda (troit için)tedavi gördüm dediğimde kendisine kan sonuçlarını filan faksladık kendisiyle görüştüm ona göre yoksa kimse kafasına göre yapmasın .her bitki faydalı olduğu kadar zararlıda olabilir

böyle örneklerde umut oluyor bizlere.allahım vereceksede hayırlısını versin bazen diyorum vermemesindede belki bir hayır vardır.yine bugün gazetede okudum üniversite öğrencisi doğurup çöpe atmış allahın taktiri akıl sır ermiyor

bende mustafa e.aramıştım durumumu anlattım PANAX dedi..600 tl istedi bende ona verceğim paraya gider puregon alırım dedim..sonra kalbim sıkışıo die aradım numaradan yine panax dedi..eşim aradı sonra başka bi uydurma sorunla yine panax dedi..bende vay be ne panaxmış arkadaş dedim almadım tabiki:))

evet diğer topiklerde kulanan arkadaşlar yazmışlar faydası olmadığını bu bitkisel kürlerde bir tek saraçoğluna güveniyorum diğerleri bana şov yapıyor gibi geliyor bu adamın parayla derdi yok 70 yaş ve üzeine gönderdiği bitkiye para bile almıyor

timur hocada eşime gnc nin ürünlerinden tavsiye etmişti tedavide

inşallah görürsünüz allah hepimizin yardımcısı olsun hadi güzel haberlerini bekliyoruz

canım sana iyi geceler yarın benim kontrolüm var kliniğe gitcem sizede bilgi veririm bi bakalım yumoşlarım büyümeye başladımı?

kızlar ben geldim bazı işlerrimden dolyı giremdim kk ya ama artık geldim buradayım biraz geç yazdım kusura bakmayın geçmişi okuyamadım insallh hepiniz iyisinizdir.gelelim bana hocamızla görüştük eşime ve bana bazı testler yapıldı ve ultrason kontrolüne girdim.yumurtalık rezervimde birazcık azalma varmış eşim sper testi verdi 22 milyon çıktı am morfolojimiz malesef sıfır.eşime ve ban kullanmamız için haplar verdi.birde gecen yıl çektirdiğim rahim filmine bakıldı çok hafifi bir basıklık varmış hitreskopi yapalım dedi.regl olunca tekrar arıyacağım 4 günüm var olmama.hastaneye gelince ben çok beğendim.timur hocamı çok sevdim. insana gerçekçi bir şekilde yaklasıyor. hastanedeki personel güleç yüzlü ellerinden geldikleri kadar yardımcı oluyorlar.evrem06 arkadaşımızla tanışamadım malesef ama adı merve olan başka bir arkadaşla tanıştım hatta oda buraya üye olacaktı.. evremcim dalgınlıkla unutup parkamı çıkrmışım ben beklerken ama başımda kırmızı şapkam ve kot eteğim vardı belki sen beni görmüşsündür.birdahiki gelişimde umarım tanışırız.biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın artık.

Yaa bu kelebekafyon nerde kizkayboldu ortadan Allah korusun bisey mi oldu insan merak ediyor aksam giricem dedi persembe gunu hala girmedi siteye

geldim canım geldim bazı işlerimden dolayı giremedim malesef nete buralardayım artık.

Günaydın;
Recai hocanın kliniğini aradığımda nasıl ulaştınız bize dedi bende internetten araştırdım dedim...Onlarda internettten araştırma yapıp bizi arayanlara ücretsiz muayne yapıyoruz dedi...
Hakan yaralıda ücretsiz muayne yok 250 tl.Kalabalık ama randevular ,timur hocadaki gibi..(burdan okuyup anladığım kadarıyla timur hocanın tek sorunu)saatlerce randevunuz sarkmıyor,temiz bir klinık ilğileride fena değil...Ama hakan hocanın detaycı bir özelliği yok.ğeçiştiriyor bazen,fazla soru soramıyorsun,böyle bilmişliğiyle eziyor sanki seni ve ne soracağınıda unutup kafanda cevapsız bir sürü soruyla çıkıyorsun ordan.Hemşire ve kadın doğumcusu iyiydi telefonlaştık sürekli ,ilaç dozlarıyla alakalı.Aşılamam tutmadı ama......

Nihayet geldin valla merak ettik seni
Görüşmen iyi gecmiş sevindim. Tedavi nîsana yetişmez galiba.. Hoca neler verdi bitkisel olarak
Morfoloji önceden kaçtı?
Ya bizim merkezler arasında hep farklı çıktı morfoloji maya tüp bebekte 0 sizin çocuğunuz normal yolla çok zor dediler, genarttta %1, başkent ve eorofertil hep %2 çıkıyor
Ben bu durumu anlamıyorum ya niye hep farklı bakan kişinin yorumu net degil
Sayıda 50-100 mly civarı yani eşimde kimine göre problem var kimine göre yok

valla ben de yeşil parkalı birine bakıp duruyodum neyse artık bende bu sıralar ordayım nasılsa karşılaşırız yarın gidicem tekrar bizde iğnelere başladık bakalım

mrh canım tedaviye hocamız bu ayda kontrol yaptıktan sonra karar vericem dedi. bana dha, grape sepeed ve folbiol verdi eşimede arginmaxplus ve ace plus verdi.bize öyle bir şey demedi hoca morfolojiyle ilgili hayırlısı olsun.bunların yanında biz kürlerde uyguluyoruz.ikimiz sigara içiyorduk azallttık.şimdi adet olmayı bekliyorum .

az önce yazdığım msj çıkmamıştı ikinciye yazmıştım bunu düzenledim

Son düzenleme:
valla ben de yeşil parkalı birine bakıp duruyodum neyse artık bende bu sıralar ordayım nasılsa karşılaşırız yarın gidicem tekrar bizde iğnelere başladık bakalım

inşallah karşılaşırız canım demek yarın konrolün var hayırlı haberlerle gelirsin insallah.

Hayırlısı olsun cnm...
Sperme bakılırken DNA sınada bakıyorlar mı? Dfo belli mi? Yoksa klasik test mi?

Evrem nasıl olmuş yumurtalar?

Kızlar ben geldim kelebek Afyon nihayet geldin çok kızdım bak şimdi insan 2dk girip bişeyler yazardı insanın aklına herşey geliyor uzun yoldan gittin sonuçta bidaha böyle yapmaa artık en son ank. Afyon arası trafik kazalarına bakıcaktımmm Allah korusun. Bazı arkadaşların da tedavisi başlamış herkesin tedavisi hayırlı olsun ama şu soğan kürünü mutlaka yapın içinizde ne var ne yok temizliyor hayır tohumu çayı da aynı şekilde ve diğer kürleride deneyin kızlar boş durmayın. Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…