ayyy ne kadar güzell allah bağışlasın darısı bizlere olsun
ben umutsuzluğa düştüğümde hep bu gelir aklıma hep derim ben 3 seneye dayanamıorum onlar 30 seneye nasıl dayandı die..normal olsa torununun olacağı zamanda çocuklarını aldı kucağına..hiç isyan etmedi hiç umudunu kaybetmedi..son tüp bebek denemesiydi ama vazgeçtiği için diildi..bütün mal mülk bu yolda satıldı kuruş kalmamıştı çünkü..
ben saraçoğlunda (troit için)tedavi gördüm dediğimde kendisine kan sonuçlarını filan faksladık kendisiyle görüştüm ona göre yoksa kimse kafasına göre yapmasın .her bitki faydalı olduğu kadar zararlıda olabilir
bende mustafa e.aramıştım durumumu anlattım PANAX dedi..600 tl istedi bende ona verceğim paraya gider puregon alırım dedim..sonra kalbim sıkışıo die aradım numaradan yine panax dedi..eşim aradı sonra başka bi uydurma sorunla yine panax dedi..bende vay be ne panaxmış arkadaş dedim almadım tabiki:))
timur hocada eşime gnc nin ürünlerinden tavsiye etmişti tedavide
banada colostrum kapsülle nettle çay verdi kullanıyorum inşallah faydasını görürüz
inşallah görürsünüz allah hepimizin yardımcısı olsun hadi güzel haberlerini bekliyoruz
canım sana iyi geceler yarın benim kontrolüm var kliniğe gitcem sizede bilgi veririm bi bakalım yumoşlarım büyümeye başladımı?
Yaa bu kelebekafyon nerde kizkayboldu ortadan Allah korusun bisey mi oldu insan merak ediyor aksam giricem dedi persembe gunu hala girmedi siteye
bu konular parasal olarak da insanın belini büküyor sanırım allah yardımcımız olsun ....canım ben timur hocayla 250 tlye görüştüm ama tam görüştüğüm söylenemez tahlil rahiim filmi vs. istedi yaptır gel dedi ama dünya para bakalım devlette halletmeye çalışıcam bu arada recai hocanın ücretsiz görüşme yaptığını bilmiyordum aynısı hakan yaralı içinde geçerli mi bilgi verirsen sevinirim
kızlar ben geldim bazı işlerrimden dolyı giremdim kk ya ama artık geldim buradayım biraz geç yazdım kusura bakmayın geçmişi okuyamadım insallh hepiniz iyisinizdir.gelelim bana hocamızla görüştük eşime ve bana bazı testler yapıldı ve ultrason kontrolüne girdim.yumurtalık rezervimde birazcık azalma varmış eşim sper testi verdi 22 milyon çıktı am morfolojimiz malesef sıfır.eşime ve ban kullanmamız için haplar verdi.birde gecen yıl çektirdiğim rahim filmine bakıldı çok hafifi bir basıklık varmış hitreskopi yapalım dedi.regl olunca tekrar arıyacağım 4 günüm var olmama.hastaneye gelince ben çok beğendim.timur hocamı çok sevdim. insana gerçekçi bir şekilde yaklasıyor. hastanedeki personel güleç yüzlü ellerinden geldikleri kadar yardımcı oluyorlar.evrem06 arkadaşımızla tanışamadım malesef ama adı merve olan başka bir arkadaşla tanıştımhatta oda buraya üye olacaktı.. evremcim dalgınlıkla unutup parkamı çıkrmışım ben beklerken ama başımda kırmızı şapkam ve kot eteğim vardı belki sen beni görmüşsündür.birdahiki gelişimde umarım tanışırız.biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın artık.
kızlar ben geldim bazı işlerrimden dolyı giremdim kk ya ama artık geldim buradayım biraz geç yazdım kusura bakmayın geçmişi okuyamadım insallh hepiniz iyisinizdir.gelelim bana hocamızla görüştük eşime ve bana bazı testler yapıldı ve ultrason kontrolüne girdim.yumurtalık rezervimde birazcık azalma varmış eşim sper testi verdi 22 milyon çıktı am morfolojimiz malesef sıfır.eşime ve ban kullanmamız için haplar verdi.birde gecen yıl çektirdiğim rahim filmine bakıldı çok hafifi bir basıklık varmış hitreskopi yapalım dedi.regl olunca tekrar arıyacağım 4 günüm var olmama.hastaneye gelince ben çok beğendim.timur hocamı çok sevdim. insana gerçekçi bir şekilde yaklasıyor. hastanedeki personel güleç yüzlü ellerinden geldikleri kadar yardımcı oluyorlar.evrem06 arkadaşımızla tanışamadım malesef ama adı merve olan başka bir arkadaşla tanıştımhatta oda buraya üye olacaktı.. evremcim dalgınlıkla unutup parkamı çıkrmışım ben beklerken ama başımda kırmızı şapkam ve kot eteğim vardı belki sen beni görmüşsündür.birdahiki gelişimde umarım tanışırız.biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın artık.
mrh canım tedaviye hocamız bu ayda kontrol yaptıktan sonra karar vericem dedi. bana dha, grape sepeed ve folbiol verdi eşimede arginmaxplus ve ace plus verdi.bize öyle bir şey demedi hoca morfolojiyle ilgiliNihayet geldin valla merak ettik seni
Görüşmen iyi gecmiş sevindim. Tedavi nîsana yetişmez galiba.. Hoca neler verdi bitkisel olarak
Morfoloji önceden kaçtı?
Ya bizim merkezler arasında hep farklı çıktı morfoloji maya tüp bebekte 0 sizin çocuğunuz normal yolla çok zor dediler, genarttta %1, başkent ve eorofertil hep %2 çıkıyor
Ben bu durumu anlamıyorum ya niye hep farklı bakan kişinin yorumu net degil
Sayıda 50-100 mly civarı yani eşimde kimine göre problem var kimine göre yok
Nihayet geldin valla merak ettik seni
Görüşmen iyi gecmiş sevindim. Tedavi nîsana yetişmez galiba.. Hoca neler verdi bitkisel olarak
Morfoloji önceden kaçtı?
Ya bizim merkezler arasında hep farklı çıktı morfoloji maya tüp bebekte 0 sizin çocuğunuz normal yolla çok zor dediler, genarttta %1, başkent ve eorofertil hep %2 çıkıyor
Ben bu durumu anlamıyorum ya niye hep farklı bakan kişinin yorumu net degil
Sayıda 50-100 mly civarı yani eşimde kimine göre problem var kimine göre yok
valla ben de yeşil parkalı birine bakıp duruyodum neyse artık bende bu sıralar ordayım nasılsa karşılaşırız yarın gidicem tekrar bizde iğnelere başladık bakalım
mrh canım tedaviye hocamız bu ayda kontrol yaptıktan sonra karar vericem dedi. bana dha, grape sepeed ve folbiol verdi eşimede arginmaxplus ve ace plus verdi.bize öyle bir şey demedi hoca morfolojiyle ilgilihayırlısı olsun.bunların yanında biz kürlerde uyguluyoruz.ikimiz sigara içiyorduk azallttık.şimdi adet olmayı bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?