benim eşimde sorun vardı daha önce tv de timur hocanın erkekte sorun olursa kadınlara ilaçsız tedavi uyguladığını dinlemiştim onun içinde gürgan cliniği tercih etmiştim ama tedaviye gitttiğimde hiçde öyle olmadı vee birr güzell bütün hormon ilaçlarının aynısını yine kullandım.bu yeni bir yöntem filan mı bilmiyorum bende polkistik over filan yok herşey düzenli artık basında dr ların yaptıkları açıklamalara pek güvenemiyorum
'''merhaba arkadaşlar, gürkanda tedavi olan arkadaşlar sizlerden bir konuda bilginizi almak istiyorum.atv kanalında 07.04.2010 tarihli akşam haberlerinde gürkan bey geliştirdiği bir yöntemden bahsetmişti.kişiden aldığı kanı işlemden geçirip artı vitamin ve hormon yükleyerek bunu embriyo transferi esnasında rahim içerisine aşımı artık embriyoyumu bunda geliştirerek transfer yapıyormuş ve tutunma yüzdesi oldukça yüksekmiş bu tedaviyi olan hastalarlada röpörtaj yapmışlar.hasta yaşı sorun değilmiş.bu tedaviden haberi olan veya yaptıran varmı? veya şuan gürkan beyde tedavi olanlar bu konu hakkında detaylı bilgi alıp burada paylaşabilirmi.. bu klinikte tedavi ücreti ne kadar? tedaviye yumurta takibi arasında yapılan tahliller dahilmi? ilaçları alırken anlaşmalı oldukları eczane varmı indirimli alabildinizmi? ve bu yeni yöntemden ne kadar ücret alıyorlar lütfen beni bilgilendirirmisiniz.
3. tüp deneme için merkez araştırıyorum. yardımcı olusanız sevinirim.bu yolda çaba gösteren herkese rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşturur inşaallah...'''''
arkadaşlar yukarıda eklediğim yazıyı okuyanlar ve bu uygulamayı kesin yaptırmış olan arkadaşlar varsa lütfen bizimle paylaşabilirlermi? gürkan clinikte tedavi olan arkadaşlar bu yöntemi aranızda uygulatan varmı? gidipte hayal kırıklığı yaşamak isyemiyorum.bende hilka gibi şov olmasından korkuyorum.ama gerçekten bunu uygulatıp pozitif sonuç alan varsa bizlerle paylaşsın istiyorum.
selam arkadaslar...tüp bebek yontemı ıle sahıp oldugum dunya tatlısı oğlumdan sonra tekrar tedavıye baslamaya karar verdık ılk tedavımde gıttıgım ve cok memnun kaldıgım bulent tıraşın ıstanbuldakı bır merkeze gıtmesı ve bızım oraya gıtme konaklama ımkanımızın olmaması nedenı ıle ankarada baska merkez arayısına basladık buradakı yorumları bastan sona okudum kafamda net olan baslıklar şöyle 1 - işini iyi yapan profesyonel bır merkez fakat timur hoca tedavının teorik olan kısmını yonetıp pratık olan tarafını aygul hanıma bırakıyor 2-cok yogun oldugu ıcın uzun sure bekletılıyorsunuz ve bekledıgınız güleryüz ve ilgiyi sadece hemsirelerden görüyorsunuz dr nuzla ki bu bence cok onemlı duygusal bır bağ kuramıyorsunuz çünkı onu bekleyen bırsürü hastası var ve streslı 3- dığer merkezlere göre daha pahalı ama farklı teknıkler uyguluyorlar ... ve her merkezde oldugu gıbı olumlu ve olumsuz yorum cok fazla ve kafam karmakarısık.. ben ogluma 3 tup bebek denemesınedn sonra kavustum ve sayısız amelıyat oldum cok yıprandım cok zor gunler gecırdım bu konuda cok hassasım ve tedavımı timur hoca yapsın ıstıyorum yumurta toplama ve transfer işlemini kesınlıkle hoca yapmalı...bazıları hoca yaptı demıs bazıları aygul hanım ...nasıl ayarlıyorlar acaba ışlemi kımın yapacagını...bırde fıyatları hakkında bılgı verırısenız cok sevnırım...uzun uğraslardan sonra anne olan bırı olarak şunu dıyebılırımkı doktoruna güvenmek inanmak ve pozitif olmak tedavının sonucunu büyük oranda etkılıyor...rabbım hepımzın yadımcısı olsun..
arkadaşım ben de timur hocanın tedavisiyle hamile kaldım..Rumuzumun üstüne tıklarsan yazdığım cevapları göreceksin timur hocayla ilgili sayısız ve ayrıntılı yorumlarım war...
Timur hocayı aygül hocayı ve ekibini tek geçerim
sormak istediğin soru olursa çekinme lütfen
buarada yum toplamaya aygül hoca giriyo transfere timur hoca
ama bu konuda endişenlememelisin aygül hocada işine hakim bir insan...
arkadaşlar ben de dün tanıştım timur beyle ben de ve eşimde ki problemlerin birleştiğini ama çocuğumuzun olabileceğini söyledi hatta bu ay için ilişki günlerimi söyledi belki bize gerek kalmaz dedi.görüşmek için çok bekletiliyoruz ama çok yoğun adam ne yapsın.biz eşimle güven duygusu aldık.dilek hanım spermin normalde 3000 kez büyütüldüğünü kendi kliniklerinde 8000 kez büyütüldüğünü teknolojilerinin çok ileri olduğunu hatta dünyada sayılı olan teknolojilerin kendilerinde mevcut olduğundan bahsetti sperm sayısı 0 olan hastanın 5 tüp bebek denemesi olumsuz geçmiş ve doktorlar vazgeçin demişler bu hasta gürgan klınte çocuk sahibi olmuş şuan 3 yaşındaymış.daha aklıma gelmeyen bi çok şey var.yurtdışındanda çok arıyolar.Biz daha tedavi sürecini girmedik olumlu olumsuz paylaşmaya çalışıcam. Bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
arkadaşlar ben de dün tanıştım timur beyle ben de ve eşimde ki problemlerin birleştiğini ama çocuğumuzun olabileceğini söyledi hatta bu ay için ilişki günlerimi söyledi belki bize gerek kalmaz dedi.görüşmek için çok bekletiliyoruz ama çok yoğun adam ne yapsın.biz eşimle güven duygusu aldık.dilek hanım spermin normalde 3000 kez büyütüldüğünü kendi kliniklerinde 8000 kez büyütüldüğünü teknolojilerinin çok ileri olduğunu hatta dünyada sayılı olan teknolojilerin kendilerinde mevcut olduğundan bahsetti sperm sayısı 0 olan hastanın 5 tüp bebek denemesi olumsuz geçmiş ve doktorlar vazgeçin demişler bu hasta gürgan klınte çocuk sahibi olmuş şuan 3 yaşındaymış.daha aklıma gelmeyen bi çok şey var.yurtdışındanda çok arıyolar.Biz daha tedavi sürecini girmedik olumlu olumsuz paylaşmaya çalışıcam. Bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?