Doktordan gelince bizlere durumları anlat canım.Bende hiç bilmiyorum ne nasıldır ? İnşallah hakkınızda hayırlı olan bir karar vermişsinizdir.yarın bende timur beye gideceğim.sizleri okuduktan sonra aramaya karar verdim.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ilk seferinde alınan muayene ücretinden sonra bir daha ödüyormusunuz?
arkadaşlar kolay gelsin 2 aydır adet olmuyorum bende dr gıtttım sonuçları aldım ama hıç bişi anlmadım adet sökturucu verdı
sonuçlar
e2:74
fsh:4
prolaktin:18.15
vu aralıklar normlamı değilmi bılmıyorum bılen varsaa evablarsa sevınırmm
selamlar herkeze bende gürgan kliniği çok duydum ama olumsuz yorumlarda var bilemiyorum. Yiğeninim arkadaşı gitmiş çok memnun ve bebeği olmuş.
yarın bende timur beye gideceğim.sizleri okuduktan sonra aramaya karar verdim.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ilk seferinde alınan muayene ücretinden sonra bir daha ödüyormusunuz?
kızlar merhaba)) dün Timur beyle görüşmemiz vardı. randevumuz 15:45 teydi biz yaklaşık saat 19:30 da dr.la görüşebildik.merkezin diğer dr.u rahatsızlanıp gelemeyince bütün hasatalarla timur bey ilgilenmek zorunda kalmış.neyse eşim oradada sabrını gösterdi )ama benim beklemekten başıma ağrılar girdi.( şunuda belirteyim her zaman böyle saatlerce bakletilmiyormuşsunuz.ogün bayan dr.un olmaması yığılma yapmış.benim ilk görüşmemde yarım saat kadar beklemiştik.) tekrar bir muayeneden geçtim.maalesef küçük bir kistim vardı. kisti geçirmek için soğan suyunamı yoksa hayıtamı başlasam acaba sizce hangisi daha iyi gelir.
sonra tahlillerime baktı hormonlar iyi,yumurtalıkların durumu fena değil ama sadece yumurta rezervim düşük.moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi.daha önceki yapılan testler histereskopi laparaskopi sonuçları şuana kadar çekilen 4 adet hsg yi anlayacağınız benim kalın bir ansiklopedi durumuna gelen dosyayı görünce ne çok işlemlerden geçmişsin dedi. özellikle 4 kez çekilen hsg ye ve 2 kez yapılan histereskopi olayına kızdı hadi bir kez yapılmış diğerleri niye dedi. ben ne bileyim tıpı ben okumadım 8 yıl boyunca gittiğim dr.ların hepsi kendilerince konularında uzmanlardı ve ben onlar ne dediyse doğruyu söylüyorlar diye güvenip yaptırdım dedim. anlayacağınız şu dr.ları 8 yıldır çözemedim ben kızlar:-(-)) timur beyin işini iyi yaptığına inanıyorum.inşaallah tahminlerimde yanılmam.
regl olduğumda tekrar gelmemi söyledi.biz bu hafta itibariyle tatile çıkıyoruz.artık bir sonraki reglimde gideceğim bana dkh verecek kist oluşmaması için ve sonrasında da artık bana hangi tedaviyi uygun görürse onu başlatacak.anlayacağınız herşey yolunda giderse ağustosta tedavi tam anlamıyla başlıyor.bu arada benden tekrar reglnin 2-3 günü yaptırmam için fsh ve e2 21.günüde progesteron tahlili verdi.
şuan içinde kullanmam için dhea, folbiol, coraspin vede GNC colostrum 250mg (özel destekmiş) verdi. tedavide bana rahim içi aşılama ve Kumulus ko-kültür uygulayacakmış. burada sperm DNA sınada bakılıyormuş.
inşaallah bebeğime buradaki tedaviyla kavuşurum kızlar.herşeyden çok bol bol duaya ihtiyacım var.dualarınızı bekliyorum) ve benimde dualarım sizlerle )
ne gibi testler istedi canım senden.bizimde 5. deneme olcak.timur beye gelmeyi çok istiyodum ancak ist da yaşadığım için gidip gelmek skıntı olur diye eşim pek yanaşmadı.anladığım kadarıyla bayağ geniş kapmsamlı araştırma yapıyolar...
Timur Beyden çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.Cumartesi günü randevüm vardı.Her şey çok güzel geçti ama asıl sonuçlar bir dahaki randevüde çıkacak.Adetimin 10.günü çağırdı.Yumurtalık rezervim hakkında o zaman bilgi sahibi olacağım.Aynı zamanda kan tahlili verdim onun sonuçlarıda ben gidesiye çıkar.İnşallah her şeylerim iyi çıkar.
canım şimdiye kadar yapılan testlerde falan bir sorun çıkmadı ama biliyorsunki burda derin bir araştırma yapılıyor.tabi inşallah onlarda da sorun çıkmaz ama olmadı işte.mrb canım sizin sorun neydi bende şimdi gürganda tedavideyim temmuzda başlıcaz yarında kontrolüm var bakalımm
mrb arkadaşlar dün gebelik aşısı yapıldı bana bugünde transfer olacak çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum...
mrb arkadaşlar dün gebelik aşısı yapıldı bana bugünde transfer olacak çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?