Hic alttan almana gerek yokmus. Gece uykulari torbaya mi girmis ya aksam uzeri 4te uyumak nedir? (Uyku saatlerine tabii kikarisamayiz ama o saatte de uyuyorduk gurultu yap diyemezler) Sabah belirli bir saatten sonra (bence 9 iyidir) aksam da belirli bir saate kadar ev temizlenmesinde bir sakinca yok, senin evin, ne zaman musait olursan o zaman yaparsin. Cocuk gurultusu evet zor olur, ona hak verebiliyorum ama siz zaten elinizden geleni yapmissiniz. Daha da yapabileceginiz bir sey yok. Ha gecenin bi koru ses geliyorsa bi zahmet diger komsulara da gidiversin. Benim de komsularim asiri gurultucu, basta ust kattan geliyor saniyordum, sonra ust komsumun yanindan (ust caprazim yani) geldigini soylediler, inandim. Ama bir sure sonra fark ettim ki alt!!!!! Komsudan geliyormus o kadar gurultu. Evi falan salliyorlar o kadar yani, televizyonunun sesini duymak ya da duyabilecegin min seviyede televizyon izlemek hayal benim icin resmen. Cok uzattim, demek istedigim illa bi gurultu varsa sizden degil baska komsulardan olabilir, gitsin onlara catsin.
Eger bi daha size bi calarim va derse polise sikayetle tehdit edin :) bakalim bi daha cakarim falan diyebiliyor mu uyuz kari.