Slm kızlar.. Benim eşimin aşırı gürültü takıntısı var 5 yıllık evliyiz ilk yıl öyle değildi ama son 4 yıldır bu şekilde..Bu güne kadar 4 ev değiştirdik, kiracı olduğumuz için hepsinde de sorun yaşadık.. En son ev aldık, ama ara kat denk geldi ara kat aldık,o an için burası denk geldi, uygun düşmüştü aldık.. Ama şu an ben mutsuz ve huzursuzum eve gelmek istemiyorum, sen kendini düşündün senin isteklerine göre ev aldık,beni düşünmedin üst kat almalıydık diyip duruyor.. Kredi ile alınmış bir ev 6 yıl ödemesi var, satabilsek de bu imkanlarda aynı kriterlerde ev bulamayız. Benim rahatsız olduğum Bi gürültü yok, zaman zaman olan ufak tefek gürültüler yani biz nereye gitsek bu sorunu yaşayacağız.. Alt katlardan hiç ses gelmiyor mu, üst kata gitsek belki alt katı dert edecek.. Yani demem o ki bu takıntısı ile nasıl başa çıkabilirim, ne yapmak lazım bu konuda önerebileceğiniz şeyler, dinlemem gereken uzmanlar var mı bildiğiniz.. Yani ev değiştirme değil de eşimin bu takıntısını yenmesini istiyorum
Bozo