Gürültü yapan komşu iş yeri

Tek çare taşınmak veya yatak odasının yerini değiştirmek.
Evin yapısı itibari ile yatak odası olabilecek iki odası direkt atölyeye bakiyor maalesef:( diğer oda küçük zaten o da sürekli balkondan bağıran başka gürültücü komşuya bakıyor:) resmen eziyet.. taşınma fikri güzel evet ama maalesef zor

Polisi arayın. Ben komsumu için aramıştım gelip uyardılar. Belediye zabıta da ekipleri de ilgilenir ama polis daha çabuk geliyor.
Gürültü yapan kişiye 50 TL ceza kesiliyor ama gürültüyü yapan ticari işletme faaliyeti kapsamında ise 1000-5000 TL arası ceza verilebilir. Sizin olayinizda işletmenin faaliyeti dolayısıyla bir gürültü değil sanırım ama 50 TL de caydırıcı olacaktır.
Desibel ölçümü yapılıp ilk gelişlerinde uyarıp ikinci şikayette ceza kesilebilir ama sadece kapıya polis gelmesi bile yeterli. Arayın.
Peki yan tarafın tam kapı adresini bilmiyorum, işletme ismi yazmıyor kapıda. kendi evime mi çağıracağım polisi acaba? Yani önce bana gelip sese bakıp sonra mi o tarafa gidiyorlar? Yoksa direkt oraya mi gidiyorlar

İnsan evinde sabah 8’den akşama kadar müzik dinlemez ama iş yerinde dinler .. en azından bizde hep açıktır radyo :) elbette kimsenin , bir diğer kişiyi rahatsız etmeye hakkı yok. O kadar yüksek sesle mi dinliyorlar ki size kadar geliyor 🙄
Baya evin içinden şarkılara eşlik edebiliyorum:) o derece geliyor. Özellikle sabahları. Radyo yayını yapan kadının şiir okumasını bile net duyuyorum.eskiden temizlik yaparken müzik dinlerdim vallahi o kadar gına geldi ki evde müzik bile açmıyorum:)

Kulaklık denen bir şey icat edildiğinden beri, yüksek sesle herkese müzik dinleten insanları anlamıyorum.
Sen keyifleniyorsun okay da biz çekmek zorunda mıyız :KK14:
Değiliz tabi de düşünen kim? Şeytan diyor bir koli kulaklık al git dağıt:) belki anlarlar. Ama sanmıyorum 😁

Bir arayın dilerseniz, eskisi gibi değil pek kaale alıyorlar.
Eğer sorun olursa nereye şikayet edileceği bilgisini de verin dersiniz.
Şimdi ararım gelmezler diye bilemedim polisi. Daha önce çok gerekti baya komşumuz eşini öldürecek raddeye gelmesine, seslerini duymuş olmalarina rağmen gelen giden olmamıştı.

Makine sesi olsas amenna derim:) baya radyo yayını yapılıyor tüm gün. Hani herkes ekmek parasını kazanıyor şikayet edicem tüm gün vicdan azabı çekerim diye arayamadim bir türlü
Ya💕 merhametiniz ve vicdanınızın yüzü suyu hürmetine Rabbim sizi bu dertten kurtarsın💐

Şimdi ararım gelmezler diye bilemedim polisi. Daha önce çok gerekti baya komşumuz eşini öldürecek raddeye gelmesine, seslerini duymuş olmalarina rağmen gelen giden olmamıştı.

Nerede yasiyorsunuz?
Ben ortalama haftada 5 kere ariyorum is yerimde kavga vs oluyor hemen geliyorlar 5 dk sürmüyor, ambulans da polis de.

Bu arada isiniz cok cok zor. Bence gidip sesi kismalarini rica edin öncr.
Yüksek sesle acmak zorundalar yoksa makina gürültüsünden duyulmaz.

Bizim isyerinde sabah 8 gece 12 caliyor. Bazen gelirler sikayet üzerine ama sunu soyleyince geri gidiyorlar; makina sesi yuksek. Muzigi kapatsak makina sesi dinleyecekler.
Sonucta izinleri tam ruhsatli isyeri. Koku yayildigi icin de sikayet eden oluyor. Tamam diyip gidiyorlar. (Ben restoranda calisiyorum)

Evinzin yanında bir tekstil atölyesi varsa orası sanayi bölgesi diye geçiyordur.
Malesef bir şey yapmaz zabita da poliste. Hele müzik sesine adamlara atölye izni vermişler düşünün desibel olcumunun seviyesini normal bir konut olsaydi evet polis zabita yardimci olurdu. Şimdi sadece öylesine uyarırlar

Nerede yasiyorsunuz?
Ben ortalama haftada 5 kere ariyorum is yerimde kavga vs oluyor hemen geliyorlar 5 dk sürmüyor, ambulans da polis de.

Bu arada isiniz cok cok zor. Bence gidip sesi kismalarini rica edin öncr.
Yüksek sesle acmak zorundalar yoksa makina gürültüsünden duyulmaz.

Bizim isyerinde sabah 8 gece 12 caliyor. Bazen gelirler sikayet üzerine ama sunu soyleyince geri gidiyorlar; makina sesi yuksek. Muzigi kapatsak makina sesi dinleyecekler.
Sonucta izinleri tam ruhsatli isyeri. Koku yayildigi icin de sikayet eden oluyor. Tamam diyip gidiyorlar. (Ben restoranda calisiyorum)
Sizin işiniz de zor görünüyor. Yani evet gürültü vs olur da o zaman deriz mecbur diye. Ama ezan okunduğunda müzik kapanıyor ve makine sesi vs gelmiyor. Cam açık olduğu için o esnada hala çalışıyor olduklarını görüyorum. Ezan bitince müziğe devam. Yarın eşim gidip uyaracak. Olmadı en polisi arayacağım

Evinzin yanında bir tekstil atölyesi varsa orası sanayi bölgesi diye geçiyordur.
Malesef bir şey yapmaz zabita da poliste. Hele müzik sesine adamlara atölye izni vermişler düşünün desibel olcumunun seviyesini normal bir konut olsaydi evet polis zabita yardimci olurdu. Şimdi sadece öylesine uyarırlar
Mahalle de bir apartman sadece tekstil. Geri kalan tüm binalar aile apartmanı. Hatta site var. Sanayi olması mümkün mü

Mahalle de bir apartman sadece tekstil. Geri kalan tüm binalar aile apartmanı. Hatta site var. Sanayi olması mümkün mü
O halde 10 kişi imza toplayıp kapattırirsiniz diyecegim lakin biliyorsunuz ki ruhsat muhsat bunlar için oranin bilinmesi lazım.onaylidir yani yapamazsiniz Atölye her yere kurulmaz Bir araştırin. Para ile her şey mümkün nerdeyse malsf

Tabela yok diyorsunuz kaçak bile olabilir o atölye
Çokta merkezi bir yerde. Kocaman bir bina full atölye yapılmış. Ama baya tabelası vs yok. Eşim uyardı, hala ses var:) sabır çekiyorum. Çalışanlara yazık diye. Polisi Arayacağım yakındır 😏

Çokta merkezi bir yerde. Kocaman bir bina full atölye yapılmış. Ama baya tabelası vs yok. Eşim uyardı, hala ses var:) sabır çekiyorum. Çalışanlara yazık diye. Polisi Arayacağım yakındır 😏
Normal de tabela olması gerek kaçak olmasın.

Annemlerin alt katinda is yeri vardi asiri gurultu oluyordu komsudur deyip tam 10 sene sabrettiler artik sesin dozunu artirdilar bildiginiz sanayi surekli cakma vurma makine vs sesleri. En son sikayet ettiler zabitaya ediliyormus. Ve ruhsatsiz calistirdigi ortaya cikti cezalar vs sonra sanayi bolgesine dukkan actilar ama orayi da hala buro gibi kullaniyorlar. Belki orasi da ruhsatsizdir. Sehir icinde oyle sanayi turu isletme yasakmis cunku

Annemlerin alt katinda is yeri vardi asiri gurultu oluyordu komsudur deyip tam 10 sene sabrettiler artik sesin dozunu artirdilar bildiginiz sanayi surekli cakma vurma makine vs sesleri. En son sikayet ettiler zabitaya ediliyormus. Ve ruhsatsiz calistirdigi ortaya cikti cezalar vs sonra sanayi bolgesine dukkan actilar ama orayi da hala buro gibi kullaniyorlar. Belki orasi da ruhsatsizdir. Sehir icinde oyle sanayi turu isletme yasakmis cunku
Bilemiyorum gerçekten. Hemen dibinde apartmanlar olan bir iş yeri sahibi neden düşünemez çok garip. Ben de işte bakalım az daha bekliyorum. Ya zabıtaya ya polise gidecek bizim konu da

Back
X