Gürültü

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var acilen.. Evimizin cok yakininda eglence merkezi tarzi bir yer var ve anladigim kadariyla bugun orda konser var. Inanilmaz rahatsiz ediyor gurultu. Ders calismaya calisiyorum ama bu sekilde mumkun degil. Gurultuden nasil daha az etkilenirim bir fikri olan var mi? Akil akildan ustundur diye size sorayim dedim. Normalde pratik cozumlerim vardir cogu konuda ama beynim durdu su an hicbir sey uretemiyorum. Insallah parlak bir fikri olan vardir icinizde. ((((

Telefondan giriyorum. Ayni konuyu ust uste acmis olabilirim. Eger oyleyse mudahale edilsin lutfen.

ses geçirmeyen kulaklıklar satılıyormuş eczanelerde falan, ben kullanmadım ama...

Ama saat gec oldu eczaneler kapanmistir. Bide yalnizim evde cikamam ama baska zamanlarda da kullanmak uzere edinecegim tesekkur ederim fikir icin. Pamuk tikadim ben de kulagima ama hic faydasi olmadi.

bence burada vakit kaybedeceğine konser başlayana kadar ders çalış... KPSS gibi bir sınavsa matematik çözebilirsin gürültülü ortamda.

Evet KPSS ama icra- iflas hukuku calismam lazim mutlaka. Artik yavas da olsa calisicam bi sekilde mecbur. Konu acmam da sacma oldu galiba ne fikri cikacak diye dusundum acaba. Ama bi umut iste.. Tesekkur ederim yardimin icin bu arada.

yanlış yere yazdımm
..............................................

Son düzenleme:
bugünü pas gec madem kafani dinlendir diyecegimde oda olmayacak en iyisi sende bedavadan konserin keyfini cikar

ben hukukçuyum hukukçu değilsen icra iflasta daha çok zorlanırsın, bir de ezber oldugu için daha sakin bir zamanda çalışmanı tavsiye ederim...

Gurultu yazınca karın gurultusu sandım acıktım sanırım

Ezber gerektiren dersler ses kaldırmaz.Çalışabiliyorsan başka dersine çalış yada gidebileceğin bi akraban arkadaşın varsa oraya git

Son düzenleme:
madem çalışamıyorsun, hazırda da konser var, git bi kafa dağıt

bugünü pas gec madem kafani dinlendir diyecegimde oda olmayacak en iyisi sende bedavadan konserin keyfini cikar
Hahahah iyi fikir aslinda ama konserin kimin oldugunu anlamadim. Taninmamis biri galiba cozemedim. :)))

ben hukukçuyum hukukçu değilsen icra iflasta daha çok zorlanırsın, bir de ezber oldugu için daha sakin bir zamanda çalışmanı tavsiye ederim...

Ben de hayali hukuk okumak olan bir iibf mezunuyum. Seneye sinava hazirlanip okuyacagim kismet olursa. :) Kpssde de hukuktan yuksek bir hedef koydum onume hukuk calismayi sevdigim icin. Ama dedigin gibi icra iflas cok ezbere dayali. Cok da keyif alarak ve anlayarak calisiyorum aslinda ama bir hafta sonra yine unutuluyor o sureler falan. Ama pes etmemekte kararliyim. Kacmamali hukuk. Heleki ozel hukuk. :)

Gurultu yazınca karın gurultusu sandım acıktım sanırım

Ezber gerektiren dersler ses kaldırmaz.Çalışabiliyorsan başka dersine çalış yada gidebileceğin bi akraban arkadaşın varsa oraya git

Ayyy cok guldum ya cok yasa. :))) telefondan yaziyorum Turkce karakter kullanamiyorum benim hatam aslinda kusura bakma.

insan bir süre sonra duyarsızlasıyor sese karsı da.
duymamaya çalışın
kulaklık da alamazsınız bu saatte
derse odaklanın gerisi gelir
ben öyle yapıyorum

madem çalışamıyorsun, hazırda da konser var, git bi kafa dağıt

Baska bi arkadas daha ayni tavsiyede bulundu cevap yazdim. Konser taninmis birinin degil sanirim sarkilar falan hic tanidik gelmiyor. En dip odaya kactim. :) Yaz geliyor ya eksik olmaz artik burada konserler etkinlikler. Sinavim olmasa degerlendiririm de simdi vicdan azabi duyuyorum calismam gerekirken eglenince.

insan bir süre sonra duyarsızlasıyor sese karsı da.
duymamaya çalışın
kulaklık da alamazsınız bu saatte
derse odaklanın gerisi gelir
ben öyle yapıyorum

Evet dogru aslinda. Notlarimi yuksek sesle okurken buldum kendimi. :) biraz yavas ilerliyorum ama idare edecegim mecbur bugun. Tesekkur ederim yorum icin.

bendne başka öyle anlayan varmı bilmem ama açlıktan gurulduyorsun sandım

türk filminn bırınde bı sahne vardı

yaşlı kadın şikayet eedıyor akşam hiç uyumadım düğün vardı yan komşuda

dert yandığı kızda

'allaha şükretmelisin bak kulakların nekadar ıyı duyuyor 'dıyordu

sende şükret cnm

Sen bikere nasil calisiyorsun ki aklin kk de.ses bile olmasa artik Acaba ne yazdiglarimi diye zaman indi burda harcarsin emin ol,2.si de kizlar yardim falan diyince bisey oldu sandi millet.bu kadar basit biseye Cozum bula bilirsin herhalde+okumak isteyen okur.dikkatini hicbisey dagitmaz

Yahu ilkokul cocugu degilim ki ben calismamak icin bahane arayayim yada calismadigim icin hesap vermek durumunda olayim. Ilk basta cok moralim bozuldu duruma. Kkda da hergun okuyoruz cok iyi fikirler cikiyor. Ben cozum bulamadim belki bulan olur umuduyla actim konuyu. Yorumlarimin gidisatindan da anlasildigi uzre verimli bir sekilde calisamiyorum zaten, sorunuma care bulamayacagimi anladim artik arkadaslarla sakaya vurduk hatta.
Ayrica basligimda kizlar yardim falan yazmiyor. Gurultu yaziyor, ki konum da gurultuden duydugum rahatsizlikla alakali. Buraya konu acmak icin yada konumun dikkat cekmesi icin, sizlerden yardim isteyebilmem icin illa evli bir adamla olan birliktelikten yada evlilik disi hamilelikten, kurtaj olmaktan falan mi bahsetmem gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…