gurur yaptı

trkcll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
125
1
46
Konya
bundan kısa zaman önce defalarca sölememe rağmen beni dinlemediği için eşimin aşırı harcamalarına engel olmak amacıyla ve artık biraz da çaresizlikten maaşımı vermek istemediğimi söledim kocama gerekirse ben kendim öderim dedim ev ihtiyaçları için.şimdi ise parası yok cebinde ama gurur yaptı artık almıyor benden para.çok para harcıyordu gereksiz eşya alıyordu eve ne kazansak gidiyordu hepsi.o prim de alıyor ayrıca bazen cok iyi primlerde aldıgı oldu ama o ay da kalmıyordu para.ne alırsa alsın harcıyordu.bense daha düzenli bi harcama ve birikim istiyorum 3-5 kuruş biriktirsek fena mı olur du.işte öle kızlar şimdi de gurur yaptı almıyor.halbuki bundan önce benim maaş kartım bile ondaydı ben alırdım ondan parayı ihtiyaç olunca.idareyi elime almak istemem yanlış mı?hem demezler mi yeri gelince evin idaresini evin hanımı yapar diye?eyvahedigeldismile

Coğu Erkek bunu kabul Etmez..
Sen zaten mantıklı olanı yapmışsınn çok gereksiz harcama yapıyo diye vermek istememişsin maaşıı. Şimdi neden parayı almıyo diye üzülüosun onu anlamadım. Para sende birikim yapabilir düzenli harcaya bilirsin.. Eşinde bir zamn sonra bunu görür ve düzelir. Üzülme bence..

Ben en başta onun maaşını bile yönetmeliymişim bunu anladım.Şehirden köye taşındık batırdı bizi tek kelimeyle.Çok iyi yapıyorsun.Azıcık elin sıkı olsun bak o kadar zar zor para kazanıyorsun diyorum ama çocuk gibi yaa burnu sürtüldü hala akıllanmadı.Boşanmayı bile düşündüm sırf buyüzden.Çok iyi yapmışsın canım benim.Şimdi yapmazsan ilerde sonunuz kötü olur ben yaşadım yani.Eve haciz bile gelecekti.Sonu o yani

sen kötü birşey ypmammışsınki.. baktım durum kötüye gidiyor olması gerekeni ypmışsın 5 kuruşsuz kalmak dahamı iyi ben caym hatta hemen bi kaç kuruş at görsün ne ypmak istediğini

sen kötü birşey ypmammışsınki.. baktım durum kötüye gidiyor olması gerekeni ypmışsın 5 kuruşsuz kalmak dahamı iyi ben caym hatta hemen bi kaç kuruş at görsün ne ypmak istediğini

Ben hadi yeni evliyiz karışmıyım dedim.5 kuruşsuz kaldık tam anlamıyla.Hep benim ailemden para almak zorunda kaldık sonra.Benimde bir gururum var ama ne gurur ne de bir kuruş bırakmadı sağolsun

Ben hadi yeni evliyiz karışmıyım dedim.5 kuruşsuz kaldık tam anlamıyla.Hep benim ailemden para almak zorunda kaldık sonra.Benimde bir gururum var ama ne gurur ne de bir kuruş bırakmadı sağolsun

Çok zor Gercekten. birde böyle Erkekler gurur yapıyo yaa ona sinir oluorumm. allah akıl fikir versinn canım yaa.. Hep Sabretmek zorunda Kadınlar kalıyo..

teşekkür ediyorum kızlar allah hepinizden razı olsun yanlış yapmıyorum degil mi bazen baştan önlem almak gerekir değilmi geç kalmadım inş.?

bastan vermekle hata yapmissiniz bence zararin neresinden
dönersen kardir cok dogru bisey yapmissiniz

yanlış falan değil gayetr doğru yapmışsın..gurur yapıyorsa da yapsın..parası yokmuş istemiyormuş..boşver geç böyle ajitasyonları..duygu sömürüsü yapıyor sana gizliden..çaktırma anlamazdan gel..

bencede en en en doğrusunu yapmışsın.. sakın üzülme..çok sıkıştığı bir zamanda sen birikmişinden çıkardığın zaman senden iyisi olmıycak... denedim biliyorum :)) bırak almasın 2 gün sonra alır nasıl olsa üzme sen kendini....hersey sizin için niyahetinde .

bence en doğrusunu yapıyorsun. çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bunu ona aileniz için yaptığını söyleyip biraz da alttan alarak gururunu kırabilirsin. benim eşimin de eli fazlasıyla açıktır. kendisi için harcamaz ama arkadaşlarına dağıtır, biri borç istesin çıkarır cebindeki son kuruşa kadar verir. huyunu bildiğim için nişanlandığımızdan beri tabi onun da isteğiyle tüm kartları bende durur. işe giderken o gün yetecek kadar para alır yanına.

Ya parayı öyle lüzumsuz seylere carcur edecegine bırakın gurur yapsın.
Ama siz gene de tatlı bir dille nedenlerinizi anlatın.

Son düzenleme:
en son son model iphone almıştı değil mi 2 tane? o konunun sahibiydiniz siz?

en iyisini yapmışsınız. bırakın gurur yapsın, parasız kalsın 1 ay; bir daha ki ay idare etmeyi öğrenir.
ben olsam sadece kendiminkini geri almazdım, onunkini de alırdım elinden.

baştan maaş kartını vermesen daha iyi olurmuş aslında... bazı erkekler para kullanmayı bilmiyor...
boşver bir süre bu konu üzerinde konuşma... gündeme getirme... paranı da biriktir...

evet o benim artık tak dedi geçen iki gün kayınvalidemlere gittim bu yüzden o faturasını ödeyemediği iphone lar yüzünden onunkine karışmasam daha iyi krediler var bi de kira ancak kapatıyor zaten onun maaşı

Burnu sürtülmeli böylesinin...
Para harcamasını ya bilecek ya bilecek a.s
Ya da siz ona öğreteceksiniz.
Bunda alınacak bişey yok yerimseniben

Dogru olanı yapmıssınız zaten sız. olması gereken budur gec bıle kalmıssınız bana gore hatta.
sahsen ılerde evlendıgımde ne maasımı (oldugu gibi) ne de maas kartımı esıme asla vermem. delimiyim ben.
insan hesabını bilmeli. har vurup harman savurmamalı. bu ısın hastalıgı saglıgı var ılerde. kımın basına ne gelecegı hic belli degil ki hayatta.
Varsın istedigi kadar gurur yapsın beyfendi ınan en iyisi bu. daha ne istiyorsun arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…