Gurur yüzünden nafaka da istemedim..

dilaydam

h.e.r.ş.e.y. a.ş.k.t.a.n
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
306
0
26
Erzurum
arkadaşlar 2 kızım var ayrıldım biri bende biri babasında küçük kızım bende 7 yaşında olan
babası 5 yaşında gördü yani bugüne kadarki babalığı bir pantolon bir kazak bende artık
onunda bişeyler yapmasını istiyorum ama kahretsin gurur bırakmıyo maddi durumu gayet
iyi nafakada istemedim sizce ne yapmalıyım?

Nafaka için dava açmalısın öncelikle.

Duygusal olarak bir şeyler yapmasında bahsediyorsan, ona pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Yapmıyorsa yapmıyor çünkü, kendi babamdan biliyorum.

duygusal hiç bişey beklemiyorum yapamıyor zaten
ama maddi açıdan bişeyler yapsın istiyorum...ama hemen sen bakamıyormusun diyebiliyor

Tekrardan nafaka davası açabilirsin arkadaşım nafakalarını ödemek zorunda

Tekrardan nafaka davası açabilirsin arkadaşım nafakalarını ödemek zorunda

Tekrardan dava açabilirsin hem maddi durumu iyiymiş ödesin nafakanızı o çocuklar bir tek sizin degil onunda çocukları sorumlulukları ortak üstlenmeli

benim tanıdığım bir arkadaş eşinden boşandı,gurur yaptı ne yazıkki,nafaka istemedi eşinin vermeye gücü yetiyordu.o almam dedi,ev tuttu kendine altından çıkamadı,sonunda dayanamadı,şimdi 200 tl de olsa istiyor,bu seferde eşi yanaşmıyor,hukuk yönünü bileme ama,kadın ne olursa olsun boşanırken hakkı neyse almalı,çünkü hep kadın mağdur oluyor.:20:

bence yanlıs yapmıssın maddı durumun ne olursa olsun sana karsı sorumlulu var.ayrılmısta olsanız gururu bırak hayatın gerceklerı var ac davanı cocukları tek basına yapmadın.

hiç durma aç nafaka davasını. deli misin arkadaşım tek başınamı dunyaya getirdinde tek başına maddi yukunu çekiyorsun

Pardon ama cocuklarinizi leylek mi getirdi?

Neyin gururunu yasiyorsunuz?

Baskasi icin degil, ikinizin parcasi icin isteyeceksiniz zaten.

Erkekler yaptıklarına utanmıyorda sen hakkın olanı isteyince mi utanacaksın....Hiç dşünme aç nafaka davanı...Ne alırsan kardır böyle insanlardan....

bence cok anlamsız bir gurur nafaka sizin hakkınız insan hakkını isterse utanmasına ve gurur yapmasına gerek yoktur...
ben gurur ve utanma yaşamadım söke söke aldım....

ya tşk ederim arkadaşlar haklısınız bana verdiğiniz bu güçle açacağım
davayı.bu defada bana diyecekki büyük kızını aklına her estiğinde göremezsin
mahkema tarihlerinde görebilirsin diye hemen çirkinleştiriyor olayı işte.

ya tşk ederim arkadaşlar haklısınız bana verdiğiniz bu güçle açacağım
davayı.bu defada bana diyecekki büyük kızını aklına her estiğinde göremezsin
mahkema tarihlerinde görebilirsin diye hemen çirkinleştiriyor olayı işte.

o zorundan öyle yapıyor öyle bir gösterirki merak etme nafaka basit bişiy degil hapse kadar yolu var...

öyle ben bir hukuk bürosunda çalışıyorum sordum onlar öyle
diyor sanırım benim cesarete ihtiyacım var:(

kızının hakkı olanı al canım niye vazgeçtin ki nafakadan başta yanlış yapmışsın
dava aç hiç durma ayrıca sana diğer kızını göstermeme gibi bir lüksü olamaz kızını göstermek zorunda:31:

işte bu adam beni o kadar korkuttuki herşeyden ürküyorum
acaba bu olurmu şu olurmu diye düşün düşün....
ben annemlere geldiğimde bir kazak bir pantolonla geldim
her şeyim orada kaldı aman dedim bulaşmayayım
altınlarım kaldı aman dedim bulaşmayayım
kendi nafakam için aman dedim bulaşmayayım
AMA BUNUN İÇİN UĞRAŞACAĞIM
tşk arkadaşlar desteğiniz için

Eğer düzenli bir gelir yoksa insan neden gurur gibi bir duygu ile hareket ederek nafaka almaz anlamıyorum. Şu an çalışamayacak durumda mısnız, hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz?

Eşinize muhtaç değilseniz bırakın istemeyin bir şey. İş bulup çalışmayı deneyin.

Back
X