• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gurur......

Gurur,gururdur.Aşkta da gurur olmalı,diye düşünüyorum.
Diyelim ki benim onaylamadığım bir şeyi yapacak,ben de aşığım,ölüyorum,diyerek kendi gururumu ayaklar altına alacağım.Hayır,kabul etmem.:dilcikar:
İnsanın onuru her şeyden önce gelir.Aşk ya da başka bir kavram onun önüne geçemez.:delphin:

gurursuz da olmaz, fazla gurur da olmaz bence.
derecesi olmalı.

mesela;
karşındaki seni istemediğini söylüyorsa(hareketleri ile belli ediyorsa), veya çok kırıcı davranılmışsa vb gururlu olmakta fayda var.
küçük şeyler için gurur yapılması bana anlamsız gelir..

aşkta ! gurur yoktur.

Canım... ıçinde çelişiyorsan yaptıklarına iyi bir kılıf arıyosan güzel beylik bir söz "Aşkta gurur olmaz"...
Ama bence aşkta değil kişinin kendinde gurur olsun. Allah onursuz, gurursuz ilişkileri aşk adı altında katlanmamızı nasip etmez, bizi böyle sınamaz inşallah..

Son düzenleme:
Var kesinlikle.Ben yaşadım ve 7 ay cektim o gururdan... neyseki sonunda kandırdım naniknanik

olmalı. kimse tamamen teslimiyeti haketmiyor.

her ilişkide lazım gurur....
kararında ne çok salacaksın nede çok kasacaksın azı karar çoğu zarar:)

bence askta gurur olmalı..ama gururla inat karıstırmamalı..ben bazen karıstırıyorum ikisini..acayip inat yapıyorum istemeden buda gurur gibi anlasılıyor malesef :sm_confused:

konusuna gore yapilir..havadan sudan birsey olmadikca benim kaldiramayacagim birseyse yaparim bennaniknanik

OLUR....canlı örnek olarak...hemde öle bi olur ki gözünüz hiç bisey görmez...
asktada evlilktede iliskilerin hepsinde olur.....

bence aşkta gurur olur...gurur kırılıyosa aşkı nerde bunun? ben gurursuz adama aşık kalmam ,ben gurursuzluk yaparsam oda bana aşık kalmamalı.. insanı insan yapan karakter sahibi olduğunu gösteren temel şeylerdendir gurur..aşkta yaşanırken gururunu ayaklar altına alamayacak konuma getirilmemeli tabi!

Aşksız yaşanabilir bence... ama gurursuz nasıl yaşanır ki? vicdanınız sizi çiğ çiğ yer valla :D

Back
X