• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururmu cok kıran bi koca ve nasıl davranacagını bilmeyen ben

sessiz melegim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
732
590
23
33
merhaba iyi akşamlar kızlar. daha önce bi kaç konu açmıştım uzun süredir gebe kalmak için tedavi görüyorum. 2 yıllık evliyim. eşimin ailesi ile cok fazla sorun yaşadım hayatımı mahvettıler onlarla görüşmüyorum kiraya cıktık.. neyse kızlar bu sadece bi bölümü.. dün komşunun oglanı sünnet oldu kapıdaydı düğün eşimle gidelim ayıp komşularımız yüzyüze bakıypruz dedim. sen in ben gelirim dedi. feracemi çektim indim köşede oturdum yarım saat sonra geldi. mahallemizde nişanlı olan bi kız acık... bırazda kırık... oynuyo eşimde gözlerini dikmiş kıza kitlenmiş cok güzel oynadıgı için degil he. içimden sanki onlarca ses dön eşime bak dedi bi baktım kıza kitlenmiş beni fark etti hemen bana baktı ve ben dayanamadım hakaret ettim diceksinizki niye bu kadar büyütüyosun iki senelik evliyim ve severek evlendik. ben onun kızkara bakmasından şikayetci degilim biz bile bakıyoruz lakin zoruma giden ben yanındayken bunu yapması :KK43: cok zoruma gitti insan yanındakine saygı duyar. bide komşularım beni tanir daha cok. böyle yaparak hem kendi adını cıkar hem beni millet sultanın kocası der. iki gündür konusmuyorum kızlar gözümün önünden gitmiyo o bakış şekli. bakmaktan bakmaya fark var gururma cok dokundu sizce ne yapmalıyım uzun oldu kusura bakmayın kuzular. iyikide cocuk olmuyo diyorum bazen. ben kendimi muhafaza ediyosam sende aynı saygıyı göster dimi o bakma şekli nedir ya pislik yine sinirlendim. o gözle bakmadım diyo bide. konusmaya calısıyo bagarıp cagarıp yüzüne vuruyorum. akıl verin :KK43:

Son düzenleme:
Açık birazda kırık.. siz kapalısınız ya sizden namuslusu yok memlekette. Kocan okadar kız açıksa napsın? Sorun kızın açık olması değil kocan !!
ne diyosun be sen kızın acıklıgına laf atan oldumu sen ne boş muhabbet yapıyosun sorun kocam oldugu için konu açtım. dikkat ettiysen konu acık sacık kızşar degıl yaranmı var gocunuyosun

Sonuçta pistte bir sürü insan oynuyor ve ortada oynayana herkes bakar. eşinizi sandalyeye oturtup eline telefon verip maç izlettirseydiniz ben öyle yapmıştım :-)

Kocanın gözünü bi kıza dikmesi onun kırık olduğu anlamına gelmez adi biri olduğu anlamına gelir.

konu kızın acık olması veya kötü oynuyo olması degil. hani kız guzel oynuyodur belki ona bakıyodur diceksınız degil. bana kaplı olmasaydı senle evlenmezdım acık kadınları sevmıyorum dıyen adam aksıne acık sacık kadınlara bakıyo istedigi buysa onu istekleriyle başbaşa bırakıcam

Ben eşinin patavatsız biraz da dikkatsiz oldugunu düşünüyorum çünkü kurnaz olanlar eşlerine çaktırmadan yapıyor bakıyor.Biraz daha kişiliği oturmalı eşinin bence.Var herşeyde bir hayır.Malesef bizim erkeklerimiz kendi gözleri fıldır fıldır oldugu için eşlerini kapatıp açık bayanlara bakıyorlar.Çoğu sevap ve ya günahtan dolayı degil kendi gibi gördükleri diğer erkeklerden dolayı.Çocuk işini akışına bırakıp yana yana bu Ada'mdan çocuk istediğinizi çok belli etmeyin bence.Daha da havaya girmesinler.

yakalıyorum genelde yazdıklarımla yargılayın diye acmadım konuyu yardım edin diye actım nasıl davranacagmı ne yapacagmı bilmiyorum akıl verin ondan sonra eleştırılerınızı yapın lütfen
akıl vermek adına sordum zaten.. herzaman yapıyorsa önerim farklı ilk defaysa önerim farklı olacaktı.. ama şu üsluba hiçbirşey yazmıyacagım. iyi geceler

Back
X