Gurursuzum evet!

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Yine ben, yine ayni sorun.. Öncelikle herkese hayırlı geceler...Önceki konumda bana cok kızanlar oldu tamam dedim doğru olan bu kendimi artık soğutmaya çalıştım, bitti dedim, yaptiklarini aklima getirdim, ama ne yaptiysam olmuyor! Biliyorum herkes bana kızacak ama içimdekileri kul bilse ne yazar ki? Seviyorum abi! Önceki konumda gitsemmi demiştim herkes bana gitme demişti. Nolur benim duygularımı katıp da yorum yapın, dayanamiyorum. 38 gün oldu alıskanlik olsa bitmezmiydi? Hiç sogumadim, içimdeki tek şey özlem.. Kimseyi istemez,kimseyle konuşmaz oldum. Şimdi size tekrar soruyorum calıştığı yere gitsem kurtaramazmiyim ben, çabalasam olmazmi.. Sadece desteğe ihtiyacim var.. Yazım hatası olduysa kusuruma bakmayın, telefondan yazıyorum. Tekrardan herkese hayırlı geceler..

eski konuna yorum yapmıştım hatırlarsan. yine aynı fikirdeyim ...
merak edenler için

''
hadi düşünelim hayal kuralım gittin seni ittirdi istemiyorum filan yaptı sana sonra arkadaşlarının yanına gitti arkadaşları sordu ne oldu diye gevrek gevrek gülerek bu benim eski kız arkadaşım unutamamışta yanıma geliyor dedi seni göstererek dedi ... Ne diyebileceksin ?

gittin seni görmemezlikten geldi ... yanından geçti gitti ... Ne yapacaksın ?

Gittin konuşalım dedin tamam dedi gittiniz konuştunuz kibarca seni reddetti o masada yığılıp kalmayacak mıısn ?
Gittin bağıra çağıra konuşuyor ordan burdan engelledim yetmedi bide iş yerime geldin dedi yetmedi mi diyeceksin

2 kere düşün''
yazmıştım

En derin acilar bile 1 yilda kapanıyor...
Tecrubeye sabit.
Birgün düzelir diye bekledigin kimse düzelmez birşey olmuyorsa zorlamamak lazım...
Lutfen lutfen gitme

neyini özlüyorsun bir onu yazsana ? ama uzun uzun yaz sonra konuşalım

O gitti gideli içimde kocaman bir bosluk var ve kapanmiyor.. Öncelikle beni sevdiği zamanlari ozledim. Beni gerçekten ben oldugum için sevdigi zamanları özledim. Çocuk gibi nazladigi zamanlari. Yanında rahatça hareket etmeyi özledim. Bütün dertlerimi anlatip ,beni güzelce dinleyip çagre tuketmeye çalismasini özledim. Okul zamanlarimda bana destek olmasi, hatta ders calistirmasini özledim. Yapamayacagim herseyde bana cesaret olmasini özledim. Kısacasi beni bu dünyada gercekten seven biri oldugunu hissettirdigi için özledim.. (Çok rahatladım, teşekkurler..)

En derin acilar bile 1 yilda kapanıyor...
Tecrubeye sabit.
Birgün düzelir diye bekledigin kimse düzelmez birşey olmuyorsa zorlamamak lazım...
Lutfen lutfen gitme

Bana 7 ay içinde yaptigi hic bir kötülük yok, saçma bir tartisma yüzünden bitti. Düzelmesini bekleyecegim bisey yok. Fakat gitme dediğiniz zaman ben kitleniyorum işte

bak aslında özlediğin o değil bir sevgilinin vasıfları hiç onun kişiliğinden bir şey özlemiş misin ? hayır ... bence özlememişsin . Her sevgili bunları yapıyor zaten

Diğer konuda alışkanlik diyenler olmustu, bence alişkanliktan kurtulmak icin yeterli bir süre..

Hayir. Sen oyle saniyosun.Cunku su tutumun bile ne kdr takinti yaptigini gosteriyor. Inkar ediyosun ve inkar etme sebebin takintinin tamda bi etkeni.
Ve takinti 38 gunde bitmez. Mesela benin takintim 1 bcuk sene surdu. Anla artik 38 gun hic bisey.

Son düzenleme:

Farzet ki o burayi okuyacak yorumu.

38 gunu sayiyorsan takinti olmus sende . Bir 138 gun olur hic unutumazsin. Her eklenen gun senin takintini artitirir.

Unutmak istiyorsan hatirlamayacaksin, hatirlamamak icin kafani baska seylere vereceksin.

Unutmak istemiyorsan da bu yazdiklarini hatirlayacaksin, aci cekeceksin , devam edeceksin.

Ben senin hayatina karisamam. Karar senin.

bak aslında özlediğin o değil bir sevgilinin vasıfları hiç onun kişiliğinden bir şey özlemiş misin ? hayır ... bence özlememişsin . Her sevgili bunları yapıyor zaten

Yapmiyor, bunu her sevgili yapmiyor. 21 yasindayim hayatimda böyle bişey daha önce hiç hissetmedim, keşke içimdekileri görebilme sansiniz olsa..

Diğer konuda alışkanlik diyenler olmustu, bence alişkanliktan kurtulmak icin yeterli bir süre..

Ne kadar süre birlikteydiniz bilmiyorum.Herkeste süreç farklı işliyor 3 ay beraber olup 3 yıl sonra unutan var,2 yılı 2 yıl sonra unutan da var 5yıllık ilişkiden sonra 6 ay içinde nisanlanan var.Herkes unutuyor süre değişiyor sadece

Öncelikle yorumunuz için cok tesekkür ederim, en azından kırmadan güzelce yapıyorsunuz bunu. Bilmiyorum belkide dediğiniz gibi takıntı haline gelmiştir bende. Gidip görmek istiyorum, gördüğümde bana ne hissettireceğini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…