eski konuna yorum yapmıştım hatırlarsan. yine aynı fikirdeyim ...
Diğer konuda alışkanlik diyenler olmustu, bence alişkanliktan kurtulmak icin yeterli bir süre..38 günde unutmayı beklemiyorsun değil mi :)
Evet hatirliyorum, teşekkürler.. Napacagım peki? Mutsuzum, bu şekilde mutsuzum ben..
Diğer konuda alışkanlik diyenler olmustu, bence alişkanliktan kurtulmak icin yeterli bir süre..
neyini özlüyorsun bir onu yazsana ? ama uzun uzun yaz sonra konuşalım
En derin acilar bile 1 yilda kapanıyor...
Tecrubeye sabit.
Birgün düzelir diye bekledigin kimse düzelmez birşey olmuyorsa zorlamamak lazım...
Lutfen lutfen gitme
O gitti gideli içimde kocaman bir bosluk var ve kapanmiyor.. Öncelikle beni sevdiği zamanlari ozledim. Beni gerçekten ben oldugum için sevdigi zamanları özledim. Çocuk gibi nazladigi zamanlari. Yanında rahatça hareket etmeyi özledim. Bütün dertlerimi anlatip ,beni güzelce dinleyip çagre tuketmeye çalismasini özledim. Okul zamanlarimda bana destek olmasi, hatta ders calistirmasini özledim. Yapamayacagim herseyde bana cesaret olmasini özledim. Kısacasi beni bu dünyada gercekten seven biri oldugunu hissettirdigi için özledim.. (Çok rahatladım, teşekkurler..)
Diğer konuda alışkanlik diyenler olmustu, bence alişkanliktan kurtulmak icin yeterli bir süre..
O gitti gideli içimde kocaman bir bosluk var ve kapanmiyor.. Öncelikle beni sevdiği zamanlari ozledim. Beni gerçekten ben oldugum için sevdigi zamanları özledim. Çocuk gibi nazladigi zamanlari. Yanında rahatça hareket etmeyi özledim. Bütün dertlerimi anlatip ,beni güzelce dinleyip çagre tuketmeye çalismasini özledim. Okul zamanlarimda bana destek olmasi, hatta ders calistirmasini özledim. Yapamayacagim herseyde bana cesaret olmasini özledim. Kısacasi beni bu dünyada gercekten seven biri oldugunu hissettirdigi için özledim.. (Çok rahatladım, teşekkurler..)
bak aslında özlediğin o değil bir sevgilinin vasıfları hiç onun kişiliğinden bir şey özlemiş misin ? hayır ... bence özlememişsin . Her sevgili bunları yapıyor zaten
Önceki konularınızı bilmiyorum ama ihanet vs yoksa denemeye değer sevildiğindende eminsen
Farzet ki o burayi okuyacak yorumu.
38 gunu sayiyorsan takinti olmus sende . Bir 138 gun olur hic unutumazsin. Her eklenen gun senin takintini artitirir.
Unutmak istiyorsan hatirlamayacaksin, hatirlamamak icin kafani baska seylere vereceksin.
Unutmak istemiyorsan da bu yazdiklarini hatirlayacaksin, aci cekeceksin , devam edeceksin.
Ben senin hayatina karisamam. Karar senin.
Farzet ki o burayi okuyacak yorumu.
38 gunu sayiyorsan takinti olmus sende . Bir 138 gun olur hic unutumazsin. Her eklenen gun senin takintini artitirir.
Unutmak istiyorsan hatirlamayacaksin, hatirlamamak icin kafani baska seylere vereceksin.
Unutmak istemiyorsan da bu yazdiklarini hatirlayacaksin, aci cekeceksin , devam edeceksin.
Ben senin hayatina karisamam. Karar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?