Gurursuzum evet!

Belki adam ayni adam ama sana karşı degismis sana deger veren sevgisini hissettiren adam degil istemeyen bir adam var karşında.

Bana 7 ay içinde yaptigi hic bir kötülük yok, saçma bir tartisma yüzünden bitti. Düzelmesini bekleyecegim bisey yok. Fakat gitme dediğiniz zaman ben kitleniyorum işte
Saçma bir tartışmayla bitmedi, senin onu sevdiğin gibi sevmediği için bitti. Normali kızlı erkekli gruba seni de dahil etmesidir.
Kendini düşün, arkadaş grubunla yaptığın programda bile çağırmadığın, bi mesajla ayrılabildiğin hatta engellediğin biri iş yerine gelse nasıl bir mucize olabilir ki allahım ne salakmışım oysa seviyormuşum falan diyesin? 38 gün çok erken, sevebilirsin ama hiç birşey yapmamalısın. Yaparsan olcağı varsada olmaz çantada keklik olursun

Cevren seni etkiliyor ancak sen yinede kendi bildigini okuyacak gibisin..

Memfis'in yorumunu cokca dikkate al. Bence cok hos ve dogru bir bakis acisi yakalamis hemde sana bir cikis noktasi sunmus.

bence bu unutamama durumu sizin ona bicmis oldugunuz degerle alakali yani o vazgecilmez degil onu vazgecilmez hale getiren sizsiniz ama bunu tersine cevirmekte yine sizin elinizde

Yorumunuz için çok teşekkur ederim, yanlis anlamayin fakat keske sordugum soruya cevap verseydiniz. Bu kadar kirici bir yoruma gerek varmiydi bilmiyorum. Çantada keklik falan, yada ben bu konu hakkinda ffazla duygusalim. Neyse teşekkurler..

Cevren seni etkiliyor ancak sen yinede kendi bildigini okuyacak gibisin..

Memfis'in yorumunu cokca dikkate al. Bence cok hos ve dogru bir bakis acisi yakalamis hemde sana bir cikis noktasi sunmus.

Çevrem beni etkilerken kırıyor sadece başka yaptiari hiçbişey yok, sanırım kendi bildigimi okuyacagim dediginiz gibi..

Bundan önce lisede 1.5 senelik bir sevgililik dönemi daha yaşadım.
bak onunde bir ornek var ustelik kendi yasadigin o kisiyi unutmussun bu insanida unutacaksin iliskiler boyle maalesef bazilari ilkde tutturur dogru kisiyi bazilarida yanlis kisileri taniyarak dogruya ulasir sende de boyle olucak..ozamanda iyiki bitmis zamaninda yasadigim iliskiler diyceksin

Umarim öyle olur, cok teşekkür ederrim çok..

Birbuçuk aydır görüşmediysen biekez görmeye git bence sadece öylesine.Bir beklenri içinde olmadan .İçinde büyümemiş olur belki.Bir ihtimal o da özlemiş olabilir.Hani onu kendi dünyanda normalleştirnek adına.

Görünce ne hissedecegim onu merak ediyorum. Teşekkur ederim..

önceki konunun üye olmadan okumuştum galiba

burada kim ne derse desin boş gelecek sana, git istediğini yap çabala ugraş yani ''gerçekten'' ne yapmak istiyorsan yap. sonuç ne olur bilinmez ama hem rahatlıyacaksın hem soru işaretlerin bitmiş olacak

O kadar olaydan sonra hala iş yerine gitmeyi düşünüyosan sana soğuk duş etkisi yaptırmak gerekir diye böyle yazdım. Arkadaşım olsan omızlarından silkelerdim kendine gel diye. Seni kırmak istemem ama o çocuk kıracak gitme! Hepimiz bu yollardan geçtik, unutamadık, ağladık.. Ama dayandık. Gitme..

Baktım önceki konularına anlamak için.
Duygularını hak etmiyor bence.
Mantıklı bir düşün özlemeni hak ediyor mu?
Evinde bir etkinlik düzenliyorsa ve kızlar da varsa sence seni neden çağırmadı o akşam? Muhtemelen yazıldığı bir kız vardı seni ondan sakladı. Daha senden ayrılmadan bu tip pis işlere giren bir adamı özleyip de ayağına gitmene değer mi sence?
Uzun yıllar süren bir ilişki olsa alışkanlık derdim ama sadece beş ay olmuş Bu özlem yada alışkanlık değil, hemen terk etmesi ve engellemesi egonu zedeledi. Ama yanlış yapıyorsun.
Sevgine layık olmayan, seni bir kalemde silen birinin peşinde koşturman kendine zarar.
Çok değil bir kaç ay sonra çok çok pişman olacaksın.
Değmeyen bir adam için gururunu da kırma kendini de kötü duruma düşürme.

1 gitmeyin
2 günleri saymayın
3 sizinkisi sevgi değil bağımlılık.
4 başka şeylere bak. ilgi alanını değiştir.
5 bu kadar kendini kolay ulaşılabilir yaparak her türlü kötülüğü çağırıyorsun.
6 kendi manevi açlıklarını başkalarının doldurmasına izin verdiğin sürece bu adam gider diğeri gelir.
7 İnsanların ilişkiden beklentisi sizin özlemlerinizle yani isteklerinizle benzeşmiyor. Sonunun ayrılık olması normal.
8 Sen kendini sev değer ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…