Gurursuzum evet!

7 ay birlikteydik..

Bana 7 ay içinde yaptigi hic bir kötülük yok, saçma bir tartisma yüzünden bitti. Düzelmesini bekleyecegim bisey yok. Fakat gitme dediğiniz zaman ben kitleniyorum işte
Bütün konularini tek tek okudum o yuzden gec yaziyorum. O gun evine mac izlemeye giden kızlı erkekli gruptan biriyle beraber olup seni silmiş olmasin bu çocuk birde bu açıdan düşünsene

Bütün konularini tek tek okudum o yuzden gec yaziyorum. O gun evine mac izlemeye giden kızlı erkekli gruptan biriyle beraber olup seni silmiş olmasin bu çocuk birde bu açıdan düşünsene

Öyle birşey olmuş olsa, sosyal medyayi çok güzel kullanan bir insan bunu sosyal medyada yayinlar diye düsünüyorum. Evet olmuş olabilir tabiki. Bunu düsünmedimmi saniyorsunuz? Bu bile beni sogutmuyor, cok salakca biliyorum ama bu olan bu ..

Git gor o zaman gormeden rahatlamayacaksin ama emin ol ki gorsen bile rahatlamayacaksin.

Bilimsel arastirmalara gore ask acisi ask ile beyinde ayni etkiyi hatta daha buyuk bir etki yarattigi icin sen onu birakmakta zorlanacaksin.

Bence gormeden iliskini tamamen kes. Beynin yavas yavas alisir bu duruma ama sen zorladikca bu durum senin icin icinden cikilamaz bir hal alacak.

gitmeniz hiç iyi bir fikir değil… emin olun
bunu hala eski sevgilisini unutamamış birisi olarak yazıyorum :) halden anlarım yani. ben bile gitmeyin diyorsam gitmeyin :)

Sogumak istemiyorsun da o yüzden...

7 ay birlikteydik..

Benim 2 yıllık ilişkim 2 ay önce bitti.Eski sevgilim ya da ben,birimiz bir şey yapsa barışırdık eminim.Bazen bir şey yapmak istiyorum sonra özlediğin o mu diye soruyorum kendime.Benim özlediğim insan o değil sanki...Sen de bir bak aşık olduğun adam o ayrıldığın günkü adamla aynı mı? Öyle olmadığını ya da olamayacağını anladığında adım atmıyorsun.

Doğru aslında, suan tam anlamiyla içinden çıkılmaz bir haldeyim. Kendimi bir kapanda kısılmış hissediyorum. Herkes yorum yapiyor bana gercek hayattada, beynim ikiye ayrilmis vaziyette. Gir gör diyenler, gitme diyenler. Hergün dua ediyorum, çıksın içimden bu his diye, inanin bende kendimle savasıyorum, oturup unutmayi beklemiyorum sadece. Fakat zor.

Kendime soruyorum, tekrardan üzulmek istiyormuyum diye? Evet uzülmek istemiyorum. Fakat kendime bunu nasil becerebilirsin dediğim zaman içim hep o diyor. Benim özlediğim kisi o. Isterseniz takinti deyin, isterseniz unutmak istemiyor deyin, ama ben onu özledim

Suan yasadigin sey ask degil, ask acisi. Sadece bunu bil.

Sadece dua ederek cikmaz bu his . Tamam duani et ama bir seyler de yap yani.

Aranizda gecenleri bilmiyorum . Belki okumusta olabilirim ama yuz goz olmaya gerek yok. 38 gun unutmak icin yeterli bir sure.

Dedigim gibi karar senin. Iyi geceler .

gitmeniz hiç iyi bir fikir değil… emin olun
bunu hala eski sevgilisini unutamamış birisi olarak yazıyorum :) halden anlarım yani. ben bile gitmeyin diyorsam gitmeyin :)
allah iyiliğimi versin eski konunuza da aynı yorumu yazmışım ya ben
vay arkadaş ikimiz de mi gram ilerleme kaydedememişiz yani

Eski konunu hatirlamiyorum. Belki yorum bile yapmisimdir. Neden ayrildiniz bilmiyorum. Tek diyecegim seven adam birakmiyor arkadas. Didiniyor cabaliyor ugrasiyor oyle hemen git demiyor sen gidiyorum desen bile durduruyor.

Nihayetinde simdi ayriysaniz nasil bu duruma geldiniz hic bir fikrim yok ama sen donme. Kiymet veren adam kendini belli ediyor valla bak. Ben dondum bir kere iyi b.k yedim donmez olaydim. Ha sonra itinayla terk ettim o ayri mesele ama Anladim ki kadir kiymet bilen zaten bastan incitmiyor..

allah iyiliğimi versin eski konunuza da aynı yorumu yazmışım ya ben
vay arkadaş ikimiz de mi gram ilerleme kaydedememişiz yani

Gözlerim dolu dolu güldüm buna gercekten, ben dısa vuranlardanim fakat sizde içeriden yaşayanlardansiniz sanirim

Beynim bana hep, zaten kaybedeceğini kaybetmişsin, mutsuzsun denersen bişey kaybetmezsin diyor.Arkadaslarimdan destek istiyorum, Sonra arkadas geliyor, gurursuzun tekisin seni istemiyor daha napsin sana? Sövsünmü dedigi zaman, kendimi iyice aptal hissediyorum. Çevrem beni çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…