GURURUM INCIDI

Ben kimseyi kirmam üzmem neddn benimle ugrasiyor inanin oyle dedi diyd agzima su bile alamadim
Böyle yazdıklarını okuduğumda annem canlandı gözümde ben o zaman küçüktüm çok üzülüyordu aglıyordu
Suan dedem ve Babannem yatalak hasta ve annem bakıyor onlara okadar pişmanlar ki yaptıklarına sürekli hakkını helal et diyorlar

Malesef gitmedigim Dr kalmadi sebebin bu oldugunu soylediler havale her insanda farkli etki birakyiormjs ben 1hafta sadece su ictim yindde veremedim
Bakin benim oglum da havale gecirdi. Havaleyi son donemde beyin fonksiyonlari icin faydali oldugunu savunan doktorlar bile var. Soyle ki: “ates o kadar hizli yukseliyor ki, beyin isinip zarar gormemek icin kendine reset atiyor” diyen doktorlar var. Eger atesli havale gecirdiyseniz, 6 yasindan kucukseniz o sirada, araz birakmaz zaten; ancak soguk havale gecirdiyseniz ve dedigim yastan buyukseniz onu bilemiyorum. Ben su anda cok yakin sayilabilecek bir tarihte aynisini oglumda yasadigim ve sizin zamaniniza gore gorusler daha da degismis ya da gelismis olabilecegi icin aydinlatmak istedim. Bunu soyleyen doktorlara bu sekilde direnin; cunku siz sebep olabilecek bir sey soylerseniz doktorlar ona tutunup gercek nedeni arastirmiyor gunumuzde. Mesela siz diyorsunuz ki ben havale gecirdim kucikken, o yuzden kilo veremiyor olabilir miyim? Hah iste sebebi bulduk, o yuzden veremiyorsunuz diyip baslarindan atiyorlar.
Ben bu sacma doktorlar yuzunden senelerce gizli seker hastasi oldugumu anlayamadim. Gobegim cikti, gobegim yoktu benim diyordum “e sporu birakmissiniz, oturarak calisiyorsunuz” diyip gonderiyorlardi mesela.
Ozetle demek istedigim, kilo probleminizin sebebi buyuk ihtimalle havale degil baska bir sey. Gercek nedeni bulun gecmis olsun

Allah annenize yardim etsin Allah dusurmesin ama bende bakardim. Bide su var tek gelinim bakarimda ama bana bole yapmasi beni incitiyo. Ölümlü dünya sanane demi ama anlamiyor

Gercekten ediyor gitme yapma islerini diyor konusma telefonu acm diyor ama ben salak yine duramiyorum kotu olmayalim ana babadir diyorum
E niye gidiyor, görünüşüyorsunuz o zaman?
Ya cevabınızı verin bir dahakine yada görüşmeyin.
Üzülüp aglamaniza değmez.

Cok tesekkur ederim ustunde duracam. Sagolun Allah kimseye yasatmasin

Allah annenize yardim etsin Allah dusurmesin ama bende bakardim. Bide su var tek gelinim bakarimda ama bana bole yapmasi beni incitiyo. Ölümlü dünya sanane demi ama anlamiyor
Yani insan neden uğraşır ki başkasının kilosuyla yada başka biseyiyle anlam veremiyorum Belli ki sen çok iyi niyetli bi insansın da Keske bunu görse anlasa

Bir yandan haklisin ama kv de saglam ayakkabi deilse ustune katar soyler

Sizede cok gecmis olsun

Yani insan neden uğraşır ki başkasının kilosuyla yada başka biseyiyle anlam veremiyorum Belli ki sen çok iyi niyetli bi insansın da Keske bunu görse anlasa
1 dediklerini 2 etmem saygisizlik etmem . Yani bilmiyorum bellkide boyle oldugum icin ugrasiyolar benimle

Esim bu hep boyleydi herkese karisir susmaz diyor gencliginden beri boyleymis

Ben herkes değilim, kabul edemem bu saygısızlığı deseydiniz keşke.

Hayır eşiniz yerinizde olsa gidip gelmeyeceğini, görüşmeyeceğini söylemiş, siz neden görüşmeye devam ediyorsunuz ki?

Eşim üzülmesin diye sabrettim demişsiniz. Hakaret işittiğinizi ve ağladığınızı duyup da üzülmeyen ve babasını engelleyemeyen adam için siz niye üzülüyorsunuz ki?

Böyle devam ederseniz daha çok üzülürsünüz.

Adam görüşme, gitme diyormuş ama konu sahibi kötülük olsun istemiyormuş

Birdaha soylerse sakayla karisik baba sen benim surekli kilomdan vuruyorsun ama oglun beni boyle begeniyor kilo vermemi istemiyor de

Adam görüşme, gitme diyormuş ama konu sahibi kötülük olsun istemiyormuş

Evet o yorumları da daha sonra okudum.

Adam belli ki babasına söz geçiremeyecek, eşine görüşme diyor o yüzden. Eşi de hem görüşüyor, hem sonra ağlıyor.

Adam için olaylar önemini yitirmiştir artık, ciddiye de almıyordur.

Kimseye birakma sen ver agzinin payını. Bu hak senim çünkü. Gözlerinin içine sert bir sekilde bak ve bir daha benim kilom hakkımda ağzından tek bir kelime daha duymayacagim. Uzatma ve net kisa soyle. Mumkunse ortam musaitse ortami sert bir sekilde terket.

Bu ne ya ben sinirlendim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…