- 16 Mart 2019
- 970
- 403
- 103
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Böyle yazdıklarını okuduğumda annem canlandı gözümde ben o zaman küçüktüm çok üzülüyordu aglıyorduBen kimseyi kirmam üzmem neddn benimle ugrasiyor inanin oyle dedi diyd agzima su bile alamadim
Peki buna ne dersinEh benzer.
Bakin benim oglum da havale gecirdi. Havaleyi son donemde beyin fonksiyonlari icin faydali oldugunu savunan doktorlar bile var. Soyle ki: “ates o kadar hizli yukseliyor ki, beyin isinip zarar gormemek icin kendine reset atiyor” diyen doktorlar var. Eger atesli havale gecirdiyseniz, 6 yasindan kucukseniz o sirada, araz birakmaz zaten; ancak soguk havale gecirdiyseniz ve dedigim yastan buyukseniz onu bilemiyorum. Ben su anda cok yakin sayilabilecek bir tarihte aynisini oglumda yasadigim ve sizin zamaniniza gore gorusler daha da degismis ya da gelismis olabilecegi icin aydinlatmak istedim. Bunu soyleyen doktorlara bu sekilde direnin; cunku siz sebep olabilecek bir sey soylerseniz doktorlar ona tutunup gercek nedeni arastirmiyor gunumuzde. Mesela siz diyorsunuz ki ben havale gecirdim kucikken, o yuzden kilo veremiyor olabilir miyim? Hah iste sebebi bulduk, o yuzden veremiyorsunuz diyip baslarindan atiyorlar.Malesef gitmedigim Dr kalmadi sebebin bu oldugunu soylediler havale her insanda farkli etki birakyiormjs ben 1hafta sadece su ictim yindde veremedim
Allah annenize yardim etsin Allah dusurmesin ama bende bakardim. Bide su var tek gelinim bakarimda ama bana bole yapmasi beni incitiyo. Ölümlü dünya sanane demi ama anlamiyorBöyle yazdıklarını okuduğumda annem canlandı gözümde ben o zaman küçüktüm çok üzülüyordu aglıyordu
Suan dedem ve Babannem yatalak hasta ve annem bakıyor onlara okadar pişmanlar ki yaptıklarına sürekli hakkını helal et diyorlar
E niye gidiyor, görünüşüyorsunuz o zaman?Gercekten ediyor gitme yapma islerini diyor konusma telefonu acm diyor ama ben salak yine duramiyorum kotu olmayalim ana babadir diyorum
Cok tesekkur ederim ustunde duracam. Sagolun Allah kimseye yasatmasinBakin benim oglum da havale gecirdi. Havaleyi son donemde beyin fonksiyonlari icin faydali oldugunu savunan doktorlar bile var. Soyle ki: “ates o kadar hizli yukseliyor ki, beyin isinip zarar gormemek icin kendine reset atiyor” diyen doktorlar var. Eger atesli havale gecirdiyseniz, 6 yasindan kucukseniz o sirada, araz birakmaz zaten; ancak soguk havale gecirdiyseniz ve dedigim yastan buyukseniz onu bilemiyorum. Ben su anda cok yakin sayilabilecek bir tarihte aynisini oglumda yasadigim ve sizin zamaniniza gore gorusler daha da degismis ya da gelismis olabilecegi icin aydinlatmak istedim. Bunu soyleyen doktorlara bu sekilde direnin; cunku siz sebep olabilecek bir sey soylerseniz doktorlar ona tutunup gercek nedeni arastirmiyor gunumuzde. Mesela siz diyorsunuz ki ben havale gecirdim kucikken, o yuzden kilo veremiyor olabilir miyim? Hah iste sebebi bulduk, o yuzden veremiyorsunuz diyip baslarindan atiyorlar.
Ben bu sacma doktorlar yuzunden senelerce gizli seker hastasi oldugumu anlayamadim. Gobegim cikti, gobegim yoktu benim diyordum “e sporu birakmissiniz, oturarak calisiyorsunuz” diyip gonderiyorlardi mesela.
Ozetle demek istedigim, kilo probleminizin sebebi buyuk ihtimalle havale degil baska bir sey. Gercek nedeni bulungecmis olsun
Iste ben salagim tavrimi koymuyorum...E niye gidiyor, görünüşüyorsunuz o zaman?
Ya cevabınızı verin bir dahakine yada görüşmeyin.
Üzülüp aglamaniza değmez.
Yani insan neden uğraşır ki başkasının kilosuyla yada başka biseyiyle anlam veremiyorum Belli ki sen çok iyi niyetli bi insansın da Keske bunu görse anlasaAllah annenize yardim etsin Allah dusurmesin ama bende bakardim. Bide su var tek gelinim bakarimda ama bana bole yapmasi beni incitiyo. Ölümlü dünya sanane demi ama anlamiyor
Bir yandan haklisin ama kv de saglam ayakkabi deilse ustune katar soylerÇoğu adam iyi kotu karısının lafını dinliyor ya ondan dedim .Oğlu söylese he he der,iki küser devam eder diye düşündüm .Aslında en güzeli direkt kendi cevap verip cevabı beklemeden bulunduğu yeri terk edecek de,yapamamış ki buraya yazmış diye düşündüm.
Bakin benim oglum da havale gecirdi. Havaleyi son donemde beyin fonksiyonlari icin faydali oldugunu savunan doktorlar bile var. Soyle ki: “ates o kadar hizli yukseliyor ki, beyin isinip zarar gormemek icin kendine reset atiyor” diyen doktorlar var. Eger atesli havale gecirdiyseniz, 6 yasindan kucukseniz o sirada, araz birakmaz zaten; ancak soguk havale gecirdiyseniz ve dedigim yastan buyukseniz onu bilemiyorum. Ben su anda cok yakin sayilabilecek bir tarihte aynisini oglumda yasadigim ve sizin zamaniniza gore gorusler daha da degismis ya da gelismis olabilecegi icin aydinlatmak istedim. Bunu soyleyen doktorlara bu sekilde direnin; cunku siz sebep olabilecek bir sey soylerseniz doktorlar ona tutunup gercek nedeni arastirmiyor gunumuzde. Mesela siz diyorsunuz ki ben havale gecirdim kucikken, o yuzden kilo veremiyor olabilir miyim? Hah iste sebebi bulduk, o yuzden veremiyorsunuz diyip baslarindan atiyorlar.
Ben bu sacma doktorlar yuzunden senelerce gizli seker hastasi oldugumu anlayamadim. Gobegim cikti, gobegim yoktu benim diyordum “e sporu birakmissiniz, oturarak calisiyorsunuz” diyip gonderiyorlardi mesela.
Ozetle demek istedigim, kilo probleminizin sebebi buyuk ihtimalle havale degil baska bir sey. Gercek nedeni bulungecmis olsun
1 dediklerini 2 etmem saygisizlik etmem . Yani bilmiyorum bellkide boyle oldugum icin ugrasiyolar benimleYani insan neden uğraşır ki başkasının kilosuyla yada başka biseyiyle anlam veremiyorum Belli ki sen çok iyi niyetli bi insansın da Keske bunu görse anlasa
Esim bu hep boyleydi herkese karisir susmaz diyor gencliginden beri boyleymis
Haklısın ama seni üzmelerine de izin verme1 dediklerini 2 etmem saygisizlik etmem . Yani bilmiyorum bellkide boyle oldugum icin ugrasiyolar benimle
Adam görüşme, gitme diyormuş ama konu sahibi kötülük olsun istemiyormuşBen herkes değilim, kabul edemem bu saygısızlığı diyemediniz mi?
Hayır eşiniz yerinizde olsa gidip gelmeyeceğini, görüşmeyeceğini söylemiş, siz neden görüşmeye devam ediyorsunuz ki?
Eşim üzülmesin diye sabrettim demişsiniz. Hakaret işittiğinizi ve ağladığınızı duyup da üzülmeyen ve babasını engelleyemeyen adam için siz niye üzülüyorsunuz ki?
Böyle devam ederseniz daha çok üzülürsünüz.
Iyide kilolu olmak suç mu hata mı bunları yüzüne de soyle ama sakince değilCok kirici bi durum evet kiloluyun ama ne yapabilirim elimden dglki
Adam görüşme, gitme diyormuş ama konu sahibi kötülük olsun istemiyormuş
Amin, ben uzun sure o goruntuyu unutamamistimCok tesekkur ederim ustunde duracam. Sagolun Allah kimseye yasatmasin
Orası da öyle.En iyisi açsın ağzını kendi söylesin konu sahibiBir yandan haklisin ama kv de saglam ayakkabi deilse ustune katar soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?