- 7 Aralık 2018
- 7.381
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Aynen oyle biliyor bisey demicemi o yuzden ustume geliyor senelerdirTipik yaşlı hareketleri. Yaşının getirdiği avantajın farkında. İnsanlar hürmeten ağzını açmayacağı için kendi çapında eğleniyor. Haddini bildirmelisin.
Kendiside 4 4lüj degil ama bisey soyle hemen küser alinir hemen ortaligi ayaga kaldirri cok yuz verdim ben bunaAllahım en sevmediğim insan tipi enerji emici gudubetkaç yaşında adamsın böyle şeyleri aşmış olman lazımken ergen ergen hareketler. Bu insanlar o yaşa ışınlanarak gidiyor herhalde. Hiç mi hayat tecrüben olmadı be adam. Ay sinir oldum. Ben olsam bozardim onu. Hayırdır x baba sana da dert oldu benim kilom, iki de bir ortaya atıyorsun falan derdim herhalde. Demek de lazım zaten. fazla tevazu vasat insandan nasihat dinletir demişler. Bir daha böyle bir şey yaparsa hiç yaşına başına bakmayın bozun
Aynen oyle malesef...Hem lafını bilmesin hem de uyarılınca küssün. Kp tam paşa yani!!
Haklisiniz bende tekrsr gidecem draBen dogum yaptim daha 4 ay olmuştu babam her geldiginde hala dogum yapmamışsın bir tanesini icerde mi unutmuslar diip dalga geciyordu canim babam beni uzecegini dusunmuyordu ama lafini soylemekten de geri kalmiyordu bu arada
Yine bi gun soyledi oturdum agladim sinirden annem de cok uzuldu vs hirs yaptim cocuklarima ragmen 7 ayda 30 kilo verdim ben de cocuklar her uyudugunda plates leslie yapardim diyet yapmadim porsiyon kuculttum tatliyi abur cuburu kesmedim azalttim gunde 3 ogun spor yaptim irade ve sporsuz olmuyor malesef..
Yine bir uyenin dedigi gibi cok zayiflamissin hasta misin yüzün cok cirkin olmus vs dedi herkes ama ben mutluydum kilo konusunda laf duymayacagim icin degil rahat hareket edip cocuklarimla rahat rahat ilgilendigim icin bel diz agrilarim gittigi için..
Evet suclu benim haklisiniz.sayfaları okumadım da yani adam örnek vermiş
sana bir şey dememiş ki
başka zaman soktuğu lafları bilemem de burada bence alınacak bir şey yok
siz kendiniz kilonuzla barışık olmadığınız için kilo geçen her cümleyi hakaret gibi algılıyor olabilir misiniz
annem kiloludur küçüklüğünden beri
birisine kilo ile ilgili bir şey söylenecekse örnek odur yani onun kadar kilolu, ondan kilolu, ondan az kilolu vs
bir gün buna bozulduğunu görmedim
öğretmen hangisi sizin öğretmeniniz diye sorulunca kilolu olan diyordu öğrencileri vs
Evet suclu benim haklisiniz.
Ben zten mutluyum 2 cocuk dogurdum vucudumma yinede gurur duyuyorum ama o karisamaz kendi babam annem esim bunu yaosa yine alinmam ama.o kimki bana karisiyor onunda cok kusuru var her insanda oldugu gibi ama.kimse yuzune vurmuyor ben bunu nirmal gormuyorum. Kimisi kiloludur kimisi cok zayiftir kimisi keldir kimisi kisadir ben insanlarin dis gorunsu hakkinda yorum yapmam kimsede bana yapmasinsuçlusunuz demedim ki
incinmesin gururunuz dedim
barışık olun kendinizle dedim
doğrusu ile yanlışı ile kusurlarınız ile kendinizi sevin dedim
Ben zten mutluyum 2 cocuk dogurdum vucudumma yinede gurur duyuyorum ama o karisamaz kendi babam annem esim bunu yaosa yine alinmam ama.o kimki bana karisiyor onunda cok kusuru var her insanda oldugu gibi ama.kimse yuzune vurmuyor ben bunu nirmal gormuyorum. Kimisi kiloludur kimisi cok zayiftir kimisi keldir kimisi kisadir ben insanlarin dis gorunsu hakkinda yorum yapmam kimsede bana yapmasin
Insanin zoruna gidiyor ben zaten biliyorum ama ne yapabilirim vazi insanlar zor kg veriyo heleki dogum dan sonra dahada zorBeden benim kilo benim sanan ne?
De geç.
Ayrıca bende evlendikten sonra kilo aldım.
Şuan bana şiş deseler üzülüyorum çünkü çok moralim bozuluyor.
Geçen seneki kıyafetlerim dar geliyor
Çok mutsuzum
Iste benim sucum aslinda tavrimi kyosaydim en basinda boyld konusamazdi bellkidekp alınır gücenir diyorsun, peki on senedir sen alınıp güceniyomuşsun senin canın yok mu? kp kendinden daha mı önemli? alınması da güzel bişey laf sokup durun bakalım o alınsın biraz da.
Haklisiniz ben hep kavga olmasin sogukluk olmasin diye sustum ama hata etmisimeski konularına baktım. insan hiç mi kendini savunmaz? kp'nin ne oldugu ortada da sen niye her lafı yiyip oturuyosun, iki çift laf etmiyosun? hiç olmadı kocana çemkireceğin ondan seni savunmasını isteyeceğin yerlerde bile kocan sana laf etmiş eski konunda. kendi kendini savunmazsan kimse seni korumayacak belli. sonsuza kadar kp den laf mı yiyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?