Gururum kirildi...

Dun bir arkadasim araciligiyla biriyle gorustum. Gorucu usulu oldu.
Bulustuk sohbet ettik guzel ve normal gecti. Numaralarimizi aldik. Dun aksam mesaj geldi ondan. Resim gondermis
Resimde cok asiri kilolu kadin altinda da, buna benziyodu lan. Cok korktum
Yanina da bir suru gulucuk koymus Arkadasina atacagi mesaji bana atti. Sonradan ozurler diledi, saka yaptim alinmadn dmi diyerek durumu toparlamaya calisti kendince.
Kendimi igrenc hissediyorum. Arkadasim dedigim insana da ayri kirginim. Kendisini de severdim, cok iyi bi kizdi gozumde.
Ona da soyledim. O saka yapmistir vs vs ayni seyleri dedi kisacasi.

Gururum kirildi , cok uzgunum. Benim neyime bulusmak. Dun butun gece agladim.

Not: 165 boyunda 70 kiloyum.
Fiziksel görüntü her şekilde değişir ama insan karaktersizse o değişmez işte.hiç üzülme canım moralini de bozma.Şanslısın ki Allah göstermiş sana onun gerçek yüzünü.Kilon kafaya takılacak bi kilo da değil kendini iğrenç de hissetme.kurban olsun o deyüs sana.yol ver hiç muhatap bile olma derim:super:

Her şerde bir hayir vardir, belkide iyi oldu hem onun hem arkadasinin nasil insanlar oldugunu gormus oldun, uzme kendini, degmez. Kilolu degilmissinkide zaten, ben ozaman kopruden atlim bu kiloyla:halay:

Cidden bende uzuldum boyle birseyle karsilasmaniza ve o adamin seviyesizligine.. iyikide o msj yanlislikla size gelmis is ilerlemeden adamin nasil biri oldugunu gormus oldunuz. Arkadasinizin sucu yok ama bidaha size boyle bi gorusme teklifiyle gelmesin net bi sekilde uyarin. Fiziksel goruntunuz kimseyi ilgilendirmez moralinizi bozmayin. Kilonuzun sebebi bi saglik sorunu degilse biraz verebilirsiniz. Bi erkek icin degil kendi mutlulugunuz icin. Sevgiler

Cok tesekkur ederim. Kilo vermek icin cok cabaliyorumm tiroidim yavas calisiyormus. Elimden geleni yapiyorum ama bu sekilde alay konusu olmayi hic beklemezdim.

Her şerde bir hayir vardir, belkide iyi oldu hem onun hem arkadasinin nasil insanlar oldugunu gormus oldun, uzme kendini, degmez. Kilolu degilmissinkide zaten, ben ozaman kopruden atlim bu kiloyla:halay:

Estagfurullah.
Cok tesekkur ederim. Benim zaten sevgili olma gibi bir beklentim yoktu. Beni malzeme yapmis ortaminda. Dun cok agladim. Cok cirkin hissettim.
Bu kadar kirici olabilir mi insan.
Gercek yuzunu gormus oldum aci olsa da..

Cok uzuldum. Kilomla boyle dalga gecilmemisti hic
28im o da 28
Bu lafım erkek için değil kendın için kilo verebılırsın .
Şöyle 6-7 kilo versen gayet hoş olursun .

Gerçek seven kiloya bakmaz.
Bir vurulmaya görsün hiçbirşeyi göz görmez

Karaktersizmis bosverin uzulmeyin kilo dediginiz nedir verilir illa ki...
Ama o yasa kadar oturmamis bir karakter ahlak terbiye su saatten sonra da olmaz artik.
En azindan Allah gercek yuzunu gostermis boylelikle sukredin..

Her işte bir hayır vardır.Hani derler ya "hayırlısı ise olsun" diye,Allah resmen o kisinin gerçek karakterini ortaya koymuş.Bazi arkadaşlar öyle yanlışlık mı olur demişler de farklı bir meselede arkadaşım yaşadı.Arkadasin velisi eşine ,çocuğunun öğretmeni ile görüşmeye gideceğini,orada öğretmene bazı sorular sorucagini ve bu konuşmayı sonra kullanmak icin telefona kaydedecegini yazıp eşi diye ogretmene godermisti

Bu lafım erkek için değil kendın için kilo verebılırsın .
Şöyle 6-7 kilo versen gayet hoş olursun .

Gerçek seven kiloya bakmaz.
Bir vurulmaya görsün hiçbirşeyi göz görmez

Tabii haklisiniz vermem lazim.
Tiroidim yavas calistigi icin cok zor veriyorum.
Elimden geleni yapiyodum ama o igrenc sahis o kadar bozdu ki moralimi

Bi daha görüşme sakın kendi neye benziyo acaba terbiyesiz kilolu değilsin sağlığın yerindeyse mutluysan gerisi boş bırak çiroz bulsun

Cok uzuldum. O kdar incindim ki. Resmin altindaki okuyunca beynimden asagi kaynar sular dokuldu asla beklemezdim. :KK43:(
Cok tesekkur ederim.

Densizin teki olduğunu en başında belli etmiş ne güzel. Gururuna dokunacak, incinecek de bir şey yok emin ol. Herkes aynı görünmek zorunda değil ki öyle olsaydı herkesin ten rengi, göz rengi vs vs aynı olurdu, piyasadaki oyuncak bebekler gibi olurduk yani. Hayır yani, aşırı kilolu da olabilirsin. Belki bir sağlık problemin var? Belki de yok, kendini kilolu seviyorsun olamaz mı yani? Senle dalga geçene kadar kendine baksa emin ol milyon tane şey bulunur aslında.

Her işte bir hayır vardır.Hani derler ya "hayırlısı ise olsun" diye,Allah resmen o kisinin gerçek karakterini ortaya koymuş.Bazi arkadaşlar öyle yanlışlık mı olur demişler de farklı bir meselede arkadaşım yaşadı.Arkadasin velisi eşine ,çocuğunun öğretmeni ile görüşmeye gideceğini,orada öğretmene bazı sorular sorucagini ve bu konuşmayı sonra kullanmak icin telefona kaydedecegini yazıp eşi diye ogretmene godermisti

Yanlislikla oldugunu surdan biliyorum, numaralarimizi birbirimize verdik sonra aksam bana bugun icin tesekkur ederim tarzi bisey yazdi
Ben de cevap verdim. O resimden sonra da cok ugrasti kendince aciklamaya calisti.
Ordan biliyorum.
Her serde bir hayir vardir. Cok haklisiniz ama cok da kirildim.
Disardan beni gorenler sisman cirkin diyor demek ki :KK43:

Estagfurullah.
Cok tesekkur ederim. Benim zaten sevgili olma gibi bir beklentim yoktu. Beni malzeme yapmis ortaminda. Dun cok agladim. Cok cirkin hissettim.
Bu kadar kirici olabilir mi insan.
Gercek yuzunu gormus oldum aci olsa da..
allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki anında göstermiş size nasıl bir vicdansız olduğunu
insanlar biraz çabayla oldukları kilonun yarısına bile düşerken sizin kilonuz öyle abartılacak bir kilo değil
az bi çabayla fıstık gibi olursunuz ama onun vicdansızlığına çare yok

Densizin teki olduğunu en başında belli etmiş ne güzel. Gururuna dokunacak, incinecek de bir şey yok emin ol. Herkes aynı görünmek zorunda değil ki öyle olsaydı herkesin ten rengi, göz rengi vs vs aynı olurdu, piyasadaki oyuncak bebekler gibi olurduk yani. Hayır yani, aşırı kilolu da olabilirsin. Belki bir sağlık problemin var? Belki de yok, kendini kilolu seviyorsun olamaz mı yani? Senle dalga geçene kadar kendine baksa emin ol milyon tane şey bulunur aslında.

Ben memnun degilim kilomdan ama ne yapsam zar zor veriyorum.
Cok densiz biri. Dilerim bir gun kendi basina da gelir.
Cok tesekkur ederim size.

Hiç üzülme, çok terbiyesiz biriymiş. Ayrıca sen o kadar kilolu biri değilsin, 10 kilo verdin mi gayet iyi olursun, o kiloyu vermek de 2 3 ayına bakar.
Tabii haklisiniz vermem lazim.
Tiroidim yavas calistigi icin cok zor veriyorum.
Elimden geleni yapiyodum ama o igrenc sahis o kadar bozdu ki moralimi
Bu sana hırs olsun, 10 kilo versen yeter, gayet iyi olursun. Yaza kadar veirsin uğraşırsan. Onun için de üzülme, kendi utansın yaptığından.

Yanlislikla oldugunu surdan biliyorum, numaralarimizi birbirimize verdik sonra aksam bana bugun icin tesekkur ederim tarzi bisey yazdi
Ben de cevap verdim. O resimden sonra da cok ugrasti kendince aciklamaya calisti.
Ordan biliyorum.
Her serde bir hayir vardir. Cok haklisiniz ama cok da kirildim.
Disardan beni gorenler sisman cirkin diyor demek ki :KK43:
Ay lütfen kendinizi böyleee inctimeyinn güzellik kavramı herkese göre farklıdır siz degerlisinizz öyle dusunmus olabilir bu tarz konusması yanlış ama insanoğlu işte sağlıgınız için biraz daha dikkat ediin verin ama çirkin veyaa degersiz değilsnzz iyi olmuş bsyler hissetmeden yol vermiş oldunuz:)

Back
X