Gururum kirildi...

Ben memnun degilim kilomdan ama ne yapsam zar zor veriyorum.
Cok densiz biri. Dilerim bir gun kendi basina da gelir.
Cok tesekkur ederim size.

Öyle aşırı da kilon yok bence. Nasıl göründüğünü bilemem tabii ama, inş kısa zamanda istediğin gibi görünürsün. :)

Yine okuduğunu anlama özürlü üyeler yanlış gönderdiğine inanıyorsan sana birşey demiyorum triplerine girmiş.

Bi okuyun anlayın ya kadın diyor ki yanlış göndermiş yani adamın yaptığı açıklama yalan. Adamı haklı çıkartmıyor yani bu dediğiyle.

Konu sahibi lütfen üzülmeyin kilo verilir ki çok bi kilonuz da yok. Iyi ki böyle bi yanlışlık olmuş da gerçek yüzünü görmüşsünuz. Yoksa sizin yüzünüze gülmeye devam edip arkanızdan konuşmaya da devam edecekti.

Yine okuduğunu anlama özürlü üyeler yanlış gönderdiğine inanıyorsan sana birşey demiyorum triplerine girmiş.

Bi okuyun anlayın ya kadın diyor ki yanlış göndermiş yani adamın yaptığı açıklama yalan. Adamı haklı çıkartmıyor yani bu dediğiyle.

Konu sahibi lütfen üzülmeyin kilo verilir ki çok bi kilonuz da yok. Iyi ki böyle bi yanlışlık olmuş da gerçek yüzünü görmüşsünuz. Yoksa sizin yüzünüze gülmeye devam edip arkanızdan konuşmaya da devam edecekti.

Cok tesekkur ederim.
Eger bunu gondermese kim bilir daha neler konusulacakti ortaminda.
Benle konusup arkadaslariyla beni alay konusu yapacaklardi ne kadar kirici ne kadar igrenc.
Dun o kadar asagilandigimi hissettim ki saatlerce agladim
Iyi ki atmis da daha fazla malzeme yapamayacaklar kilomu.

Nasıl toparlamaya çalıştı merak ettim.Nasil böyle bir şaka olabilir ki , ne dedi, ne diye göndermiş güya ?

Once saka yaptim sana dedi sonra
Onu arkadasina gondermis. Ruyasinda resimdekine benzer kadin gormus onun geyigini yapiyormus ben niye alinmisim bana da anlatacakmis. Sacma sapan kopuk seyler.

Son düzenleme:
Dun bir arkadasim araciligiyla biriyle gorustum. Gorucu usulu oldu.
Bulustuk sohbet ettik guzel ve normal gecti. Numaralarimizi aldik. Dun aksam mesaj geldi ondan. Resim gondermis
Resimde cok asiri kilolu kadin altinda da, buna benziyodu lan. Cok korktum
Yanina da bir suru gulucuk koymus Arkadasina atacagi mesaji bana atti. Sonradan ozurler diledi, saka yaptim alinmadn dmi diyerek durumu toparlamaya calisti kendince.
Kendimi igrenc hissediyorum. Arkadasim dedigim insana da ayri kirginim. Kendisini de severdim, cok iyi bi kizdi gozumde.
Ona da soyledim. O saka yapmistir vs vs ayni seyleri dedi kisacasi.

Gururum kirildi , cok uzgunum. Benim neyime bulusmak. Dun butun gece agladim.

Not: 165 boyunda 70 kiloyum.

Kizlar waptan bana guzel bir gundu tesekkur ederim gbi bisey demisti ben de tesekkur ettim. Hissediyorum eminim hatta yanlislikla gonderdigine.
bunun şakası olmaz
bariz yanlıslıkla yollamıs ve snr kıvırmıs
görüşme sakın

Böyle densiz, kendine bakmadan karşısındaki insanı aşağılayarak ego tatmini yapan insanlardan nefret ediyorum. Hiç canını sıkma sen. Aksine bütün özgüvenini topla. Eğer karşındaki insan senin için doğru insansa 100 kilo olsan da, 45 kilo olsan da önemli olmuyor onun için.

Arkadaslar yan cizecek bir durum yoktu. O da biliyordu ki benim oyle bir beklentim yoktu. Onu bana demeyip benimle muhabbete devam edip bir yandan beni dalga konusu olarak kullanacakti.

Once saka yaptim sana dedi sonra
Onu arkadasina gondermis. Ruyasinda resimdekine benzer kadin gormus onun geyigini yapiyormus ben niye alinmisim bana da anlatacakmis. Sacma sapan kopuk seyler.
Sıvamış yani salak.

Niye bütün gece ağladiniz ki bu denyo için.Ne güzel siz bağlanmadan rengini belli etmiş.
Ayrıca abartılacak bir kilonuzda yok,hiç dert edilecek bir durum değil,yolunuza bakın.

üzülmeyin.. hatta şükredin baştan görmüşsünüz nasıl bi insan oldugunu :)

kilolar kalıcı değil ama karaktersizlik malesef ki kalıcı..

Kendini bu konuda sakin suçlama. Kilolu felan değilsin. Yani öz güvenini kaybedip hemen diyetlere felan başlama. Asil o seni hak etmiyor. Emin ol cok daha iyi biri ile beraber olup mutlu olacaksin.

Böyle siğ düşünen biri ile umarim asla tekrar buluşmazsin.

Kendisi nasıldı peki , kıl yumağı bişeydir kesin.Ay midem bulandı iğrenç yaratık , hayvan demiyorum.Hayvanlar daha tatlı sevimli.Bundan olsa olsa insan artığı olur.Hiç takma kafana , gururun da kırılmasın.O kim ki , 1 kere görüştüğün saçma sapan bir adam yüzünden mi kırılacak gururun? Şimdiki erkeklerin çoğu böyle soytarı. Allah iyilerle karşılaştırsın seni.

Back
X