Gururumu ayaklar altina aldim

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Dün son konusmamizi yaptik is çikisima geldi .
Ustume duseni yapcam elimden ne geliyosa bu iliski icin yapcam kavgalarimiz elbette olur evet cok hatam oldu ama 10 kotu gun icin binlerce guzel gunumuzu mahvetme dedim toparlaniriz yeniden eskisi gibi oluruz ben seninle cok mutluyum hatta mutsuz bile olsam senle olmak istiyorum dedim
Bana ben seninle artik mutlu degilim hayallerimi kaybettim hayalimde sen yoksun ben artik tek basima devam etmek istiyorum seni cok seviyorum ama olmuyo dedi . Eskisi gibi sevemiyorum sende bende degistik birbirimizi mutlu edemiyoruz dedi yine barissak yine ayrilcaz dedi yapmiycam bidaha sinirle seni birakmam dedim . Ben kendime guvenmiyorum dedi . Sen yapabilecegini dusunuyomusun dedi evet birazcik caba olsa ben inanıyorum herseyin toparlanacagina ortada aldtma yalan hic bisey yok sadece ust uste sorunlar oldu dedim ben inanmıyorum bu iliskinin benim gözumde bi sonu yok dedi yürütmek istemiyorum ben yokum artik senin hayatinda dedi bunları oyle kolay soylediki ben aglamaya basladim bak guzel giden herseyi hayallerimizi mahvediyosun beni bi baskasina itiyosun itme gorunce icin acimayacakmi dedim aciyacak ama gecer bi gun aliscaz simdide icim aciyo ama unutcam biliyorum dedi yapma birakma beni seninle olmak istiyorum dedim ben istemiyorum dedi beni teselli etmeye basladi . Son bi kez sımsıkı sarildi saclarimi öptü beni öptü ve gitti kaldigim yerde durdum icim aciyo is ev hic bisekilde vakit gecmiyo oyle yoruldum ki . Hayatima her giren insan beni bu sekilde birakip gidiyo yoruldum cok yoruldum

Canım kaçan gerçekten kovalanır sen şakın arama yazma emin ol iyice uzaklaşacaktır tamam acı çekiyorsun anlıyorum ama geçecek bi gün ben Buna mı üzüldüm diceksin ama bırak gitsin düşünmemeye çalış uğraş bul kendine ben hep yabancı dizi izlerdim ard arda düşünmemeye başlayana kadar

Arayip sormam ki bu saatten sonra diyecek bir kelimem bile kalmadi ustume duseni kat kat yaptim

Şöyle konu devamı gibi konular açmasanız da başında bir özet geçseniz keşke

Neden bu kadar yalvardığınızı anlamadım.
Adam ayrılmak istiyor, bu kadar zorlamanın anlamı yok.
Ayrılmak istemeyen insan bile bu kadar yalvarmadan sonra uzaklaşır. İnsan psikolojisi...

Bir daha aramayın sormayın. Göreceğiniz tepkilerden sonra daha çok yıpranırsınız.

Neden o kişi için bu inat?
Adam kafasında bitirmiş.
Zorla devam etse siz daha mutsuz olacaksınız.
Kaç kere demissiniz.
Olmaz demiş.
Birde beni başkasına itiyorsun vs..bu laflar bana çok çiğ geliyor. Bunu demenize gerek yoktu.
Bitmiş.Kabul edin..
Karşı taraf istemiyorsa yapacak bir şey yok.
Zorla ilişki yürümez.

Geçmiş olsun..

ben seninle cok mutluyum hatta mutsuz bile olsam senle olmak istiyorum dedim

Mutsuz olduğu halde, kocasıyla aynı evi paylaşmak zorunda olan kadınların forumlarını oku. Pişmanlıklarını, içinden çıkamadıkları sorunları, gün be gün eriyor gibi hissettiklerini görünce ikna olursun belki.

Geçecek hepsi geçecek. Hatta yaptıklarına pişman olacaksın , keşke bu kadar ısrar etmeseydim diye. Zaman ver kendine. Ağla, üzüntünü yaşa. Ama bunun için bi süre ver kendine. Sonra silkelen ve yoluna devam et. Yalnız kalma, mutlu şarkılar dinle, çikolata ye... ve kalbini sakın kapatma!

Size Sezen Aksu-Geçer şarkısını armağan ediyorum mutlaka dinleyin ve lütfen üzülmeyin hayırlısı deyip yolunuza devam edin.

Son düzenleme:
Pisman olacagim seyler degil aslinda sorumlulugunu alabilecegim seyler ama malesefki bunlar daha cok baglanmama sebep oldu
bu çocukla ne yaşadınız da bu kadar saplandınız?
aynı evde kaldık diyordunuz pişman olacağınız şeyler mi yaptınız?

şunu unutmayın hiçbirşey sizden daha önemli değil

Aslinda amacim yalvarmak degildi
Kendimde suc buldugum konular vardi sandimki konuşursak duzelir . Karsimda farkli bi tavir gorunce kendimi bu halde buldum

Pisman olacagim seyler degil aslinda sorumlulugunu alabilecegim seyler ama malesefki bunlar daha cok baglanmama sebep oldu
anladım
cinsellik karışınca karşındakini daha da sevesin geliyor genelde
hele birde ten uyumu varsa
biz kadınlarda böyle ama erkeklerin %95 i böyle değil malesef

Belkide bunlar bitirdi iliskimizi evet yorulduk yıprandık ama seven insan cabalardi diye dusunuyorum. Daha 2 gün once sarilip uyudugum insanin böyle yabanci olmasi canimi yakan
anladım
cinsellik karışınca karşındakini daha da sevesin geliyor genelde
hele birde ten uyumu varsa
biz kadınlarda böyle ama erkeklerin %95 i böyle değil malesef

O kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki 3 gün önce aynı şekilde bitti ilişkim canımın acısını tarif edemem nasıl ne zaman kendime gelicem, ne zaman yeniden gülücem bilmiyorum. Bende aynı cumlelerle terk edildim yillarca gözümün içine bakan beni gordugunde ici eriyen asla birakmam diyen adam seviyorum ama olmuyor dedi ve gitti. Kusura bakmayın teselli edemedim sadece çok benzer bir acı yasadigimiz için paylaşmak istedim

siz cok duygusal doneminizdesiniz sanirim,
karsinizdaki kisi ise olgun, kararini vermis ve kendisini ifade edebilen birisi,
bence bu ayriligi kabullenin.

belki bir gun siz de ayni olgunluga erisirseniz yeniden denersiniz,
ama su an barismis olsaydiniz bile biribirinizi mutlu edemezdiniz.

Oda cok söz vermisti daha oncede buna benzer bisey olduğunda yapamiyomusum ben sensiz zaman geçmedi hersey durdu sanki demisti . Dün sordum ozlemiyomusun hic dedim ilerde elbet özlerim ama suan icin özlemiyorum dedi öyle aci veriyoki o gozlerindeki sevgiyi ariyorum . Ve sımsıkı sarildi sanki eski gunlerdeymisiz gibi hic bisey hissedemediki gidebildi . Üzüldüm seninde haline umarim biran once pişman olur

Belkide bunlar bitirdi iliskimizi evet yorulduk yıprandık ama seven insan cabalardi diye dusunuyorum. Daha 2 gün once sarilip uyudugum insanin böyle yabanci olmasi canimi yakan
Bence sevgilin doğru olanı yapıyor.
Annenin gazıyla bu ilişkiyi çok saçma bi yere çektin.
Karşında belki de seni gerçekten seven biri varken onu, seninle bi şeyler yaşadığı için evlenmek zorunda olan kişi konumuna düşürdün. Tabi onunla birlikte kendine de yakışıksız bi muamele yapmış oldun.
Anneni idare edip, erkek arkadaşına hiçbi şey yansıtmasaydın bu ilişki böyle bitmeyecekti. Bunu erkeğin menfaati için değil, senin için söylüyorum. Nitekim aldığın tavır, evlilik meraklısı ilan edilmene sebep oldu. Annenin yönlendirmesi en başından beri yanlıştı.

Artık hiç bi adım atma. Bir daha da ne olursa olsun kendi iradenle yaptığın şeyler için başkalarından sorumluluk almasını bekleme. Sorumluluğunu alamayacağın şeyleri de yapma lütfen.

Aslinda olgun değil ama kararli ilk kez boyle kararli.görüyorum hatta . Oda dedi suan duygusal dusunuyosun ama biliyosun devam edemiyecegimizi dedi . Hakliydi ama benim her zaman sevgim mantigimin önüne gecmistir

En çokta sarildigi halde birakabilmesi fikrini degistirememesi sanki hiç sevmemis gibi öylece gitmesi acitti değil mi. Dilerim daha iyi olursunuz sizde

Aslinda olgun değil ama kararli ilk kez boyle kararli.görüyorum hatta . Oda dedi suan duygusal dusunuyosun ama biliyosun devam edemiyecegimizi dedi . Hakliydi ama benim her zaman sevgim mantigimin önüne gecmistir

sizin gibi duygusal insanlar cok yipratiyorlar kendilerini,
ama unutacaksiniz siz de,
gececek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…