Gururumu ayaklar altina aldim

Adam istemiyor işte güzelim. Boşver başkası mı yok.. Sakın bir daha üstüne düşme arama sorma. Şımartmayın şu erkekleri

Evlilik gibi bi dusuncem zaten yok tu sadece annemin tavirlariyla kendime geldim ve ben napiyorum kiminle nasil bi yoldayim dedim . Sanmiyorum dönmez dönmem de dedi zaten ama kabul edecek yüzüm bile kalmadi
olayları bu noktaya geiren tavrı ne oldu peki annenizin ?

Ya benim de sümük gibi yapisan eski sevgililerim olmustu. İnsanin resmen duygusu sömürülüyor,bunaliyor,kaçasi geliyor
Simdi geriye dönüp bakinca bu sekilde salyali sümüklü ayrldigim insanlarla güzel anilari bile hatirlayamiyorum, hep aklima o ayrilik konusmasindan sonraki haller geliyor, içim daralıyor.
Keske yapmasaydin böyle... zaten senden bir kere vazgecen vazgecmistir. Zorla kendine dondurmeye calissan ne fayda?
Hayati arabesk filmleri gibi yasarsan olumsuzluklar dramlar seni bulur.
" Bitti diye uzulme yasandi diye sevin " demis sair.

23 yaşında ve 5 aydır tanıdıgın bi erkeğe evlilik konudu açmak ne kadar saçma...gider tabi...23 yasında ne evliliği? Bi erkek 30 a gelmeden evlenmeyin onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…