Ol
Olabilir .
Ama boyle birsey yptiysa anlayip dinlemeden gercekten yaziklar olsun
aranızda geçmişten gelen bi güvensizlik mi var acaba canm neden bi numarayı açıkladıgın halde bu kadar abarttı ki.Ya gercekten kendimi cok kotu hissediyorum
Benim boyle birsey yapmayacagimi en iyi o bilir
onu ne kadar sevdigimi
ben nankor degilim sirtindan picaklayayim
Hala yok bahane ariyorsun srdum sadece diyor
Sormak var sormak var
Kocan daha olgunlaşamamış çocuk bence. Sende güzelsin maşallah oda kıskançlığından her hareketin batıyor demekki. Ama böyle olmaz hep böyle gidiyorsa sorun vardır.sana guvenmeyi oğrenecek. Sende kendini ezdirmeyeceksin. Teyzem çok güzel kadındı. Eniştem bildiğin saykoymuş. Kayınpederi de sayko. Teyzem eve gelin gitmiş teyzemi eve kilitlerlermiş. Kucağında bebekle sabahtan akşama kadar odada kilitli beklermiş. Ve eniştem pazarlamacı il il gezer. Her ayak işine teyzem koşturur postanesi,otogardan mal göndermesi vs. 3 çocuğu var.ama yemediği dayak kalmadı sen ben yokken neler yapıyorsun diye. Adam şeker hastası birde. Herkese dünyayı verir,yağdırır. kendi karısına cehennem hayatı.
Ben 15 simdi evlendimaranızda geçmişten gelen bi güvensizlik mi var acaba canm neden bi numarayı açıkladıgın halde bu kadar abarttı ki.
15 yaş mı :-o okadar erken evlendiğini bilmiyordum. Canım eşinin üslubu yanlış ve bunu güzellikle karşına alıp konuşmalısın. Seni yerin dibine sokan,sana güvenmeyen kumruyu ne yapayım. Sana güvenmeyi ve saygı duymayı öğrenmeli. Eşim benim telimi eline bile almaz.kapıdan çıkıyorum asla gözüm arkada değil der. Ben onun tele baksam paso yabancı numara ozaman kafayı yemeliyim. İşle ilgili sürekli aranıyor çünkü yada kendi arıyor bir yerleri. Ne yapayım şimdi. Adama guvenim sonsuz.bence oda bunu öğrenmeli.Inan deger verdigin cok sevdigin insandan boyle bir hareket gormek cok parcalayici . Biz cevrenin deyimiyle kumtular gibiyiz .
vok kuvuk yasta evlenmis olmama ragmen cekip cevirdim.
Cocuk yasimda olmayacsk sorumluluklari bindirdim omzuma
Koca meraklisi olsam evlenmezdim
Aile sartlarindan dollayi arti sevdigim icin 15 yadinda evlndim kiskanvlik suclama disinda drt dortluguz . Ama bu hareketi nr bilryim . Arkadaslar sende yapardin diyor karsinizda esinize o .... gibi sorulmaz .
Evet busraya ulasamasam ya da en ufak yanlis bi cumlesiyle beni doverdi aldatmaya gelemrzmis sindiremezmis kim sinfirir biz hayvanmiyizArkadaşım aramasaydi kesinlikle doverdi diyorsun. Bu aslında mesele bence. Tavrını çok begendim. Haklısın. Adam senin kadar temiz değil belli. Yoksa farklı bir numaradan böyle hayvanlik yapılmaz. Her şey olabilir o numara. Ayrıca sormamış. Iteklemis hayvanlik herif. Önyargılı gelmiş yani
anlıyorum seni. inan konunu okuyunca bi anlam veremedim eşinin yaptıgına. aklıma gelen buydu. çünki sağlıklı bi davranış degil. hemen aklına boşanmayı getirme. sakinleş biraz. ona dersini çok fena şekilde ver ama hemen boşanma lafını getirme aklına. inşallah düzelirsnz.B
Ben 15 simdi evlendim
cocuktuk daha .
Nereye gittiysem esimle gittim gezdim
kendim gitsem telefon elimden dusmedi navigasyon gibi durmadan bilgi verdim
Onu cok sevdigimi biliyor
bn abidinin dedigim halde bunu ypmasi me bileyim
ustelik esimin nosunu aradi bnmde degil arkadadim dusuncesz davranmadi asla badka tlden bnm kndi telimi aramaz ve cogunluk olarak esimin teliyle onu ararim dakikasi oldugu icin aldatan insan siler eder bn dilmefim bile
Inan sevgi bi an bosaldi gitti15 yaş mı :-o okadar erken evlendiğini bilmiyordum. Canım eşinin üslubu yanlış ve bunu güzellikle karşına alıp konuşmalısın. Seni yerin dibine sokan,sana güvenmeyen kumruyu ne yapayım. Sana güvenmeyi ve saygı duymayı öğrenmeli. Eşim benim telimi eline bile almaz.kapıdan çıkıyorum asla gözüm arkada değil der. Ben onun tele baksam paso yabancı numara ozaman kafayı yemeliyim. İşle ilgili sürekli aranıyor çünkü yada kendi arıyor bir yerleri. Ne yapayım şimdi. Adama guvenim sonsuz.bence oda bunu öğrenmeli.
Bunu 6 yildir yapmamissam simdide yapmam
ve bu gece ki yaptiklarina ragmen ben esime guveniyorum diyorum
kaldiki bn onun bicbirseyini karistirmiyotum .
sevmek degil bu
kidkanclikta degil
Siz anlamiyorsunuzYaşamadığınız sürece "asla yapmam" demek kolaydır.
Sormasini normal bulurum ve ben de sorarim ama durum farkli sizde. Iteklemis seni ve arkadaşın aciklamasa vurabileceği izlenimini uyandırmis. Normal sorup gecse sorun degil de arkadaşınızi arayip ispatlamasaniz inanmayacak gibi.
(Oyle dusunmeseniz bile) bak sorun kim oldugunu sorman değil tabiki sorabilirsin. Sorun davranış tarzin, kizdigim bu falan deyip o yone çekin konuyu ki gerçekten de çok hatalı davranmis. Belki o zanan anlar diyecegim Ama adam iyice abartip işte cikmak icin defol git diyor bi de onun geri adim atmasi lazım once bu durumda.
Siz anlamiyorsunuz
sormak var sormak var
Bu evlilikse guvenmek zorunda
Duzenledim canım yarım kalmisti demin.
Diger yorumlarinda ben de esini cok anlayisli biri diye düşünmüştüm ya.
Benden ozur bile dilemedi
dilemeyi birakin gitmis tv izliyor uzanmis
Onuda gecin yuzundeki ifafe aldatilmis 3 cocuguyla ortada kalmis bi erkek
Neden kirip dokup hala onun psikolojisini ben topluyorum
3 gunluk dunya
arkamda kimsem yok diye neden bunlara goz yummak dyrumundayim .
Gificem dedim
bulmussundur sen dedi
Bakin bunun bir pismanligi olabilir mi ?
bulmusumdurmus
Bu ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?