Gururumu cok kirdi

bu adamdan koca olmaz tavrını koy ilgilenme evde ne hali varsa görsün

yabanci noyu gorunce bu kadar abartmasi nedir yani bn anlam veremedim...bn sahsen sevgilimin telinde yabanci numara gorsem umursamam..adam umursamayi birak bide hırpalamaya calismis sizi..bu guvensizlik nedir...sonuna kdr haklisiniz.

Yeri geliyor bir haftada kac tane tanimadigim numara ariyor, birisi hat degistiriyor ariyor, en uc ornek telefon sapigi dadanip ariyor. Ben esinizin psikolojisini normal bulmadim. Oyle kayitli olmayan bir numara aradi diye hesap sormak, ittirmek nedir. Pire icin yorgan yakmak degil bu. Hatasini anlayana kadar surundurun.

Oha. Afedersiniz ama ayip artik bir insan karisina bunu nasil yakistirir. Esinizin psikolojik problemleri var bence.

Eşiniz dışarı çıktığınızda bile sizden supheleniyor !!!
Cok sinirlendim.
Çok yüz bulmus, haddini ağır bi şekilde bildirin.
Ayıp ayıp insan esiňe böyle şeyler yakıştırılmi ya!!
Lütfen ezdirmeyin kendinizi.
Namusunuza laf eden adamdan da koca olmaz.

Sakinliğinizi koruyun ama kırgın olduğunuzu da belli edin eşiniz sizden özür dileyip gönlünüzü almalı evden falan gitmeyi de düşünmeyin

Sende sorardin canim. Seni seviyo bence

E

sende sorardin diyor
ben guveniyorum ona dilimde var icimde yok .
oyle bir sormasi vardiki sanki adamin koynundan kalkip gelmisim

Yani daha düzgün bir şekilde sorsa bu kim diye. Anlıyorum seni çok gururun incinmiş. Ben olsam bir süre ayrı ortamda kalırdım. İyi bir cezayı haketmiş. Ama dediğim gibi hemen boşanmak gibi şeyleri geçirme aklından.

Arkadaşım açıklama yapmasaydi beni doverdi ifadesi beni dehşete düşürdü
Size hep şiddet uygular mi kiskancliktan
Bence bu daha büyük sorun

saygisiz..
ne cirkin ithamlar bunlar ya..
yok mu canim kafani dinlemek icin gidebilecegin akraban esin dostun?
annenlerin evine git bi sureligine,ne ara ne sor

E yuh artık ! Ben bunu sonradan okudum. Hasta mı bu adam ?

arkadaşın güzelce açıklamış öyle susmuş ya arkadaşın tersini konuşsaydı ne olacaktı boşanmaya kadar götürme işi ama biraz sürünse haddini bilse iyi olur

Sorabilir ama sormakla kalmamış; kendisine yapılan açıklamaya inanmamış, bir de evlilikte en sinir olduğum şeyi yapmış, mesele 3. Şahıslara taşınmış , kol kırılmış ama yen içinde kalmamış.

Benim sözümE inanmayan Adam çıksın beni boşasın, ben kesinlikle arkadaşımı aramazdım bu arada..

Eşinin sorunları var, bu kadar normal.değil, suç bastırmak en sevmediğim şey, halbuki bir özür bir öpücük yeterdi yani

Aynen en gurur kırıcı tarafı o bana göre. Bende asla aramam. Zaten araması da birsey değiştirmemiş ki. Birini bulmuşsundur diyormuş hala...

Katılıyorum ben de aramazdım

Üzüldüm ya yaşadıklarına sözlerine belli ki çok incinmişsin ve haklısın..

Cok da güzel ifade ediyorsun kendini .. Bu tarz insanlar uzun vadede çekilmiyorlar gercekten..

Ben ona güveniyorum diyorsun ancak nerde böyle Bi tip tanısam; hep kendi dalaveresi çıktı ya da zihniyeti bozuktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…