kızlar son durumu anlatayım..
yukarıdaki arkadaşın yazısını okuyunca aklıma geldi ben bu densize bir de para verdim iki ay önce bin lira kadar paraya sıkışık diye. saçmaladım biliyorum güya seviyordu ya. paranın yarısını geçen ay vermişti kalani bu ay verecekti kaldı öyle.
engeli açtım buraya yazdığım gibi. üç saat sonra aradı bebegim aşkım seni seviyorumlar başladı. herşeyi bildigimi söyledim. şaşırdı bayağı ama inkar etmedi. çok yanlış ilişkiler yaşadım çok mağdur oldum en sonunda düzgün bir kız buldum aileme tanistarabilecegim seviyorum evleniyoruz dedi. bana niye seviyorum dedin bu kadar peşime düştün madem dedim sakince. seni de seviyorum dedi. keşke daha önceden tanışsaydık daha fazla zaman geçirme şansımız olsaydı dedi. adam klasik zorla evleniyorum yalanına bile gerek duymayacak kadar pişkin. dayanamayıp kapadım kaparken bile nolur bize bunu yapma seni çok seviyorum aşkım diyordu. metres tutacak zaar. hayır adamın paraya falan ihtiyacı da yok aslında durumu iyi. galiba dugun için tek taş falan aldı o borca yardım ettim ben