Gündüz baktım katılım 1 şubatta başlayacak yazıyor,hemen ilk tarifi ekleyeyim dedim.Sana dolma yapacağım dedim ,sözümde durmasam olmazdı.Deynep'im ellerine,emeğine sağlık muhteşem görünüyorKaç gündür senin bu dolmanı bekliyorum Gece gece canım çekti
Yarışmada bol şans diliyorum
Kimseye sebze bırakmayayım dedimVayyyy sebze şöleni yapmışsın canımmm
Ellerine sağlık...
Başarılar dilerim
Beni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederimGündüz baktım katılım 1 şubatta başlayacak yazıyor,hemen ilk tarifi ekleyeyim dedim.Sana dolma yapacağım dedim ,sözümde durmasam olmazdı.Beğenmene sevindim.
Yarışma sonuna kadar nazlanmam gerekiyordu normalde,biraz değişik oldu bu seferBeni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederim
Kızlar deynep bize ne yapmış
@nananais
aeben
Munzevi Zencefil
Hayırlısı olsun canımYarışma sonuna kadar nazlanmam gerekiyordu normalde,biraz değişik oldu bu seferSonlarda olmak uğur getirmiyordu,bakalım ilk sıralar şans getirecek mi?
Allah iyiliğini vere deynep kız millete sebze bırakmamışsınBeni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederim
Kızlar deynep bize ne yapmış
@nananais
aeben
Munzevi Zencefil
Teşekkür ederim canım.Tokatlımm muhteşemsin bayıldım tek kelimeyle
Kız ben baştan beri kimse yapmadan tarifimi yapayım diyordum ya.Dün sebzeler kategorisi açılınca baktım katılım 1 şubat yazıyor,gece eklerim dedim .Eklerken baktım aynı tarif eklenilmiş.Eklesem mi eklemesem mi diye kararsız kaldım.Baştan beri aynı tarifle katılım olmasın diyordum.Ama ben bilinçli olarak aynı tarifi yapmadım,tamemen tesadüf.O yüzden eklemeye karar verdim.Ya ben katilcam hemen ilk olcam deyince kimsenin sesi cikmiyordu vay uyaniklarsessiz sessiz ilerliyolarmis megersem dolmalar savasi olcak ellerine saglik bende dolma yapmistim hatta bi ara yarismaya onlami katilsam demistim uclermisiz
Ellerine sağlık deynep♡ hem de güveçte haaalezzet patlaması yapmışsın. Başarılar dilerim canım
Nevreste nevoşum Betül kardeş istiyormuş bide erkek olsun dedi
Sen de yap kızDüşünce mi okuyorsun bilmiyorum ama bu benim de aklımda vardı
Valla harika görünüyorcanım benim ellerine emeğine sağlık
Başarılar diliyorum
Tamamen sizleri düşündüğümden.Allah iyiliğini vere deynep kız millete sebze bırakmamışsın
Ellerine sağlık bacım süper olmuş
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık ablacım çok güzel olmuş, beyaz lahananın şekli değişik olmuş afiyet bal şeker olsun
Teşekkür ederim canım.ayy çok güzel olmuş, ellerine sağlık canımm
Çok canım çekti gerçekten çok başarılı olmuşTeşekkür ederim canım.Birşeyler farklı olsun dedim sunumda. Böyle sarması esasında alışınca daha kolay.
Teşekkür ederim canım.Senin ıspanak nerede kaldı?Hani hafta sonu yapacaktın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?