• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜVEN GİDİNCE AŞTA BİTERMİŞ...

Kır dizini otur anlamında...Zaten ödeştim dün geçmişimdekilerden geçtim baktım süzdüm..ama kafa karışıyormuş harbi.. DAha evvel hayır dediğim bir yakışıklı olmuş ki anlatamam..Pehhhh...:KK55:
hahahah.
bak işte.
ödeşmişsin .

istanbul da mı yaşıyorsun .
ama çalış yine evlendikten sonra .işi bırakma.
kaç yılında başladı sigortan .
ben 96 girişliyim. 52 de emekli olacağım inşallah

Kafanızın karışması da ilginçmiş. Benim kafam kime bakarsam bakayım karışmıyor mesela. Sizin ki karışıyorsa madem neden evlenmeyi düşünüyorsunuz?

hahahah.
bak işte.
ödeşmişsin .

istanbul da mı yaşıyorsun .
ama çalış yine evlendikten sonra .işi bırakma.
kaç yılında başladı sigortan .
ben 96 girişliyim. 52 de emekli olacağım inşallah

evet istanbuldayım ama evlenirsem izmire gideceğim ama sigorat pirimim 2 yıl sonra bitecek.bende 96 sigortalıyım canım..yaş evet 52..ama belki bir değişiklik gelir..

ama burda yanlış olan şey sizin yaptığınız. neden hayatınıza biri girdi diye face'e bile girmiyorsunuz ki? neden illa hayatınıza bi erkek girdi diye kendinizi hayattan soyutluyorsunuz? face'e girebilirsiniz de, merak ettiğiniz insanlara bakabilirsiniz de. bu sizi kötü biri yapmaz.[/QUOT]
Benim en yakın arkadaşım böyle buldumcuk oldu.Şaştım.Kare kare foto paylaşan kız şimdi faceyi kapattı..Benle bile doğru dürüat görüşmüyor.Erkek arkadaşı da herşeyine benle görüşmesine bile çok sınır koyuyor.Karşıyım dışardaki insanlardan bukadar soyutlanmaya.Arkadaşıma da diyorum"çok içine kapandın sen"Ama beni mutlu ediyor diyor.

benim facesimin şifresi onda zaten..ve dünya kadar erkek olan listemdeki hiç bir erkek yazmıyor..hatta dedi bak dedim ben kimseye bakmışmıyım diye...bakabilirsin eski arkadalarına ne var bunda dedi..yani hayatımda biri varken geçmisteki kimseye baktım..
Birbirine şifre vermek bana abes geliyor ya.Özel alana saugısızlık gibi.Brlki kız aekadaşımla özel birşey konuşacam.Onu görecek.Ki yakın arkadaşımda böyle oldu.Yazışmalarımızı okumuş sevgilisi yanlış anladığı birşey yüzünden mi bahane mi arıyordu arkadaşlığımızı dostluğumuzu bozdu.Bukadar da mıç mıç olunmaz.

Haa ama aklımda olsun bukez.Birkez aldatıldım çünkü.Ama hiç güzel bulmuyorum budurumu.Hiç nezih aklı başında bir hareket durmuyor.Rezillik.

Back
X