Konu açma sebebi nedir peki? Kişiler insanlardan "sorduğu" şey ile alakalı yorum almak istediği için değil miydi ? Ama sizce benim sorduğum şey nedir ? Bunu söylemeye çalışıyorum sadece.Sadece sorulan sorulara cevap veren robotlar değiliz. Burda böyle , verilen cevaplardan rahatsiz olan konu acmayabilir.
krediyi kendine çekse asla böyle davranmazdı.fragmanı ben burdan gördüm de konu sahibi görememiş.Ben söyleyeyim kredi çekmiş konu sahibi sonra adam öğreniyor diyor bu borcu bitirene kadar görüşmeyeceğiz. Ailesine kadar söylüyor kızın herkese rezil ediyor.
enik yavrusumu mu?Evleneceğim dediğin kişi senin gelirine göz dikmiş canavar. Sen hatam var diyorsun seni sömürecek ve birgün parasız kaldığında kapının önüne enik yavrusu gibi atacak.
Ben "ne yapayım evleneyim mi" yada "ne karar vereyim ne dersiniz" gibi bir soru sorduğumu hatırlamıyorum. Doğru ile yanlışı ile kendi kararım ki henüz o açıdan bir karara varmışta değilim o ayrı bir durum. Eğer anlattığım konularımdan rahatsızsanız yada verdiğim karardan memnun değilseniz yorum yapmayabilirsiniz. Lütfen rica ediyorum.
Yo ben rahatsız degılım konularınızdan, hem ne haddime?Ben "ne yapayım evleneyim mi" yada "ne karar vereyim ne dersiniz" gibi bir soru sorduğumu hatırlamıyorum. Doğru ile yanlışı ile kendi kararım ki henüz o açıdan bir karara varmışta değilim o ayrı bir durum. Eğer anlattığım konularımdan rahatsızsanız yada verdiğim karardan memnun değilseniz yorum yapmayabilirsiniz. Lütfen rica ediyorum.
Konuyu sorununa cozum bulmak ya da dertleşmek icin acarsin. Yorumlar hosuna gider,gitmez. İstedgin yere parmak basar basmaz orasi baska.Konu açma sebebi nedir peki? Kişiler insanlardan "sorduğu" şey ile alakalı yorum almak istediği için değil miydi ? Ama sizce benim sorduğum şey nedir ? Bunu söylemeye çalışıyorum sadece.
yanlış kelime mi kullandımenik yavrusumu mu?
+1000000000000burda durduk yere soktuğun lafı, nişanlın seni terkederken de ona soksaydın ya.
herkese karşı çen çen konuşup da kocasına sevgilisine gelince minnoş tavır takınan kişilere hep gıcığım.
Niye verdiğiniz karardan memnun olmasınlar ki, verdiğinizin kararın kimseye bi zararı yok kendinizden başka. Sizin iyiliğiniz için yazıyo millet yoksa kime ne yani. Hayat sizin, karar sizin, hata sizin. Ucu başkasına dokunmaz. Açın önceki konunuzu dışardan bi gözle baştan okuyun bence.Ben "ne yapayım evleneyim mi" yada "ne karar vereyim ne dersiniz" gibi bir soru sorduğumu hatırlamıyorum. Doğru ile yanlışı ile kendi kararım ki henüz o açıdan bir karara varmışta değilim o ayrı bir durum. Eğer anlattığım konularımdan rahatsızsanız yada verdiğim karardan memnun değilseniz yorum yapmayabilirsiniz. Lütfen rica ediyorum.
Eski konunuza baktim. Adam zaten sebepsiz yere sizden 4 kere ayrılmış. En sonunda da kendince mantıklı sebepler bulup ayrılmış. Ayrıldıktan sonraki.onerisi hele evlere senlik. Kedinin fareyle.oynadigi gibi oynuyor sizinle. Yok iyi değilim bilmem ne diyerek. Sorunlu ise gitsin kendi kendini düzeltsin.. siz niye duzelteceksiniz. Sizden büyük sanırım biri nişanlıniz. Sizi avcuna almış algılarınız ile oynuyor. Ama biz ne desek boş.Hem müsriflik hemde farklı sebeplerle baya yüklü borçlarım vardı ve bunu ondan saklamıştım bunu öğrendiği zamanda ayrıldık
Niye verdiğiniz karardan memnun olmasınlar ki, verdiğinizin kararın kimseye bi zararı yok kendinizden başka. Sizin iyiliğiniz için yazıyo millet yoksa kime ne yani. Hayat sizin, karar sizin, hata sizin. Ucu başkasına dokunmaz. Açın önceki konunuzu dışardan bi gözle baştan okuyun bence.
Onun derdi güven kazanmak para değil amakrediyi kendine çekse asla böyle davranmazdı.fragmanı ben burdan gördüm de konu sahibi görememiş.
Evet ben de hayret ediyorum, tanımayız etmeyiz garezimiz mi var. Her söylenene savunmaya geçip kendilerini daha iyi kandırmanın yolunu arıyolar resmen. Halbuki önceki konusunda kendisi de satır aralarında bu ilişkide kendini ezdiren taraf olduğunu itiraf etmiş ama işte günün sonunda görmek istediklerini görüyolar ne diyelim.öyle tutumları ki bu tarz üyelerin, sanki hepimizin o kişinin mutluluğuna düşmanız.
Mutluluk hangi mutluluk.öyle tutumları ki bu tarz üyelerin, sanki hepimizin o kişinin mutluluğuna düşmanız.
Onun derdi güven kazanmak para değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?