Herkese iyi akşamlar. Benim 4 senelik güzel giden bir ilişkim var. Fakat zaman zaman problemler yaşıyoruz her ilişkide olduğu gibi. Şuanki problemimiz, onun bana daha önce verdiği bir sözün arkasında durmaması.Söz verdiği şey, arkadaşlarıyla içmek için bir yere gitmemesiydi. Aslında gittiği yer beni çok rahatsız eden bir yer değil fakat yine de istemiyordum ve o da bana söz vermişti. Daha sonraları ise arkadaşları o yere her gün giderken, benim sevgilim gitmiyordu yada arada sırada benden izin alarak gidiyordu. Bugün yine arkadaşları oraya gidecekti, bende izin vermemezlik yapamıyorum o izin istediği zaman. Zaten tamam diyecektim ama ona sunu sordum, sen bana bu konuda söz verdiğin halde neden hala izin alıyorsun yani söz gitmiycem demek bir daha hiç bu konuyu açmaya gerek yok gitmiycem demek değil mi dedim. Ben sana çok sık gitmemek için söz verdim, ama sen tamamen engellemeye kalkıyorsun vs dedi.Bende ona suanki derdim oraya gitmen değil, sen bana hiç gitmemek üzere söz vermişken şuan bu sözünden vazgeçer gibi konuşman bi öyle bi böyle konusuyorsun dedim. o da iyice sinirlendi tamam o zaman verdiğim sözü geri alıyorum ve artık haftada bir yada iki kez gidicem sana da sormıycam dedi. Sen her istediğinde sözlerini böyle değiştirirsen ben sana güvenemem hiçbir konuda ve bu ilişki biter dedim.Bitir o zaman dedi.Sonra ben her yerden sildim ve engelledim onu bitti dedim.Benim problemim korkularım.Yani ufak bi konuda bile bana verdiği sözü tutmayınca yada başta başka türlü konusup sonra böyle olunca her konuda böyle yapar mı endisesi düşüyor içime ve güvenim kırılıyor. Sizce abartmış mıyım yada haklı mıyım ne yapmalıyım?