Güven Problemi... Fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pls
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
64
9
86
Herkese iyi akşamlar. Benim 4 senelik güzel giden bir ilişkim var. Fakat zaman zaman problemler yaşıyoruz her ilişkide olduğu gibi. Şuanki problemimiz, onun bana daha önce verdiği bir sözün arkasında durmaması.Söz verdiği şey, arkadaşlarıyla içmek için bir yere gitmemesiydi. Aslında gittiği yer beni çok rahatsız eden bir yer değil fakat yine de istemiyordum ve o da bana söz vermişti. Daha sonraları ise arkadaşları o yere her gün giderken, benim sevgilim gitmiyordu yada arada sırada benden izin alarak gidiyordu. Bugün yine arkadaşları oraya gidecekti, bende izin vermemezlik yapamıyorum o izin istediği zaman. Zaten tamam diyecektim ama ona sunu sordum, sen bana bu konuda söz verdiğin halde neden hala izin alıyorsun yani söz gitmiycem demek bir daha hiç bu konuyu açmaya gerek yok gitmiycem demek değil mi dedim. Ben sana çok sık gitmemek için söz verdim, ama sen tamamen engellemeye kalkıyorsun vs dedi.Bende ona suanki derdim oraya gitmen değil, sen bana hiç gitmemek üzere söz vermişken şuan bu sözünden vazgeçer gibi konuşman bi öyle bi böyle konusuyorsun dedim. o da iyice sinirlendi tamam o zaman verdiğim sözü geri alıyorum ve artık haftada bir yada iki kez gidicem sana da sormıycam dedi. Sen her istediğinde sözlerini böyle değiştirirsen ben sana güvenemem hiçbir konuda ve bu ilişki biter dedim.Bitir o zaman dedi.Sonra ben her yerden sildim ve engelledim onu bitti dedim.Benim problemim korkularım.Yani ufak bi konuda bile bana verdiği sözü tutmayınca yada başta başka türlü konusup sonra böyle olunca her konuda böyle yapar mı endisesi düşüyor içime ve güvenim kırılıyor. Sizce abartmış mıyım yada haklı mıyım ne yapmalıyım?

Abartmıssın. Adam seni insan yerine koyup izi aliyor suyunu cikarmissin demagoji yapmissin. Aliskanligindan bir anda vazgecemezki. Belki azalta azalta birakacakti mani olmussun.

O sizi arkadaşlariniz dan uzaklastirsa veya gezme falan istemese ne yapardınız..

Bence haksızsın ben her iki tarafın kendi çevre ve sosyal hayatlarını kısıtlamaya karşıyım evli sevgili farketmez sonuçta onun sizin dışınizda bir sosyal hayatı arkadaşları olmasi normal siz neden arkadaş ortamını bozuyorsunuz ki bu sizin içinde geçerli uzun zamandır sürekli belli zamanlardır görüştüğümüz bir arkadaş çevreniz olsa ve buna sevgiliniz laf söylese hoş olur mu ki sevgiliniz gayet kibarlık etmiş ve gitmeleri azaltmış giderken sizden onay almış bunun güvenle hiç ilgisı yok bence siz yanlış konuda söz istemişsiniz oda belli ki sizi kırmamak için vermiş ama bakın şimdi siz gittiniz arkadaşları var yanında

Bak canim ikiniz ayri bi bireysiniz senin ayri onun ayri arkadas ortamlari elbetteki olacak izin alma meselesini ortadan kaldirin bir kere. iliskide olmasi gereken tek sey birbirinizin yaptiklarindan haberiniz olmasi ve birbirinize guvenmeniz yok oraya gidemezsin yok buraya gidemezsin yipratmaktan baska birsey degildir.. esimle 4 sene iliskimiz oldu 4 senelikte evliyiz uzak sehirlerdeydik gecenin bi yarisi bana mesaj atardi ben bilmem nereye gidiyorum diye tamam canim iyi eglenceler der konuyu kapatirdim su an hala oyledir ben suraya gidebilirmiyim yok aramizda gidiyorum haberin olsun var.. neden birbirimize guvenimiz var yiprandik mi kesinlikle hayir.. eger ters bi durum olursa herkes yoluna bu kadar basit.. Rahat olmani tavsiye ederim hersey o kadar guzel olur ki

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayatına sonradan dahil olduğunuz kişiyi neden değiştirmeye çalışıyorsunuz ?
Ben 23, o 28 yaşında. Aslında benim burdaki problemim tamamen söz verip tutmaması.Hani tutmayacaksa neden söz veriyor ki. Bana deseydi ki, sık sık gitmemek için söz veriyorum ama tamamen gitmemezlik yapamam.İnanın sorun etmezdim çünkü arkadaşları hep orda. Bende arada bir gitmesinde sakınca görmezdim.Daha önceden de böyle söz verip sonra başka davrandığı için ben bu konuda çok hassaslaştım.Yani tek sorun bir daha hiiç gitmiycem deyip sonra böyle konuşması davranması.

Bak canim ikiniz ayri bi bireysiniz senin ayri onun ayri arkadas ortamlari elbetteki olacak izin alma meselesini ortadan kaldirin bir kere. iliskide olmasi gereken tek sey birbirinizin yaptiklarindan haberiniz olmasi ve birbirinize guvenmeniz yok oraya gidemezsin yok buraya gidemezsin yipratmaktan baska birsey degildir.. esimle 4 sene iliskimiz oldu 4 senelikte evliyiz uzak sehirlerdeydik gecenin bi yarisi bana mesaj atardi ben bilmem nereye gidiyorum diye tamam canim iyi eglenceler der konuyu kapatirdim su an hala oyledir ben suraya gidebilirmiyim yok aramizda gidiyorum haberin olsun var.. neden birbirimize guvenimiz var yiprandik mi kesinlikle hayir.. eger ters bi durum olursa herkes yoluna bu kadar basit.. Rahat olmani tavsiye ederim hersey o kadar guzel olur ki
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Birbirimizi çok boğduğumuz bir ilişkimiz yok aslında.İzin konusu sadece gidilen bu içkili ortam için geçerli.Onun dışında bizde izin almıyoruz birbirimizden, sadece haber veriyoruz.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Birbirimizi çok boğduğumuz bir ilişkimiz yok aslında.İzin konusu sadece gidilen bu içkili ortam için geçerli.Onun dışında bizde izin almıyoruz birbirimizden, sadece haber veriyoruz.
Bence onada ses etmeyin bogulmus belli gitmek istiyorsa gitsin hosuna gidiyordur kafa dagitiyodur bi insana ne yasaksa o cazip gelir yine gider yine gider

Abartmıssın. Adam seni insan yerine koyup izi aliyor suyunu cikarmissin demagoji yapmissin. Aliskanligindan bir anda vazgecemezki. Belki azalta azalta birakacakti mani olmussun.
Alışkanlıktan ziyade bulunduğu yerle ilgili bir durum.Biz onunla okulda tanıştık ve o şehirde yaşarken böyle değildi.Şimdi memleketine döndü ve arkadaş çevresi öyle olduğu için bu ortamlara giriyor. Benim sorunum madem gitmek isteyecekti o zaman söz vermeseydi. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Adama tavır falan almışsınız ki söz vermek zorunda kalmış, değiştirmeye çalışıyorsunuz.
Tam tersi olsaydı sevgilim kıyafetime karışıyor diye yıkardık ortalığı, ne demek izin vermemek ne demek laf söylemek diye.

Olduğu gibi kabul edin insanları, ters geliyorsa etmeyin. Değiştirmeye çalışmayın.

Ben 23, o 28 yaşında. Aslında benim burdaki problemim tamamen söz verip tutmaması.Hani tutmayacaksa neden söz veriyor ki. Bana deseydi ki, sık sık gitmemek için söz veriyorum ama tamamen gitmemezlik yapamam.İnanın sorun etmezdim çünkü arkadaşları hep orda. Bende arada bir gitmesinde sakınca görmezdim.Daha önceden de böyle söz verip sonra başka davrandığı için ben bu konuda çok hassaslaştım.Yani tek sorun bir daha hiiç gitmiycem deyip sonra böyle konuşması davranması.
Erkek arkadaşınızın yaşı küçük değil.Kendi için neyin doğru neyin yanlış olabileceğini bilecek durumda.
Siz baştan söz verdirmekle yapmışsınız hatayı bana göre
Madem rahatsız oluyorsunuz sadece rahatsızlığınızı dile getirip konuyu kapatacaktınız.

Bence haksızsın ben her iki tarafın kendi çevre ve sosyal hayatlarını kısıtlamaya karşıyım evli sevgili farketmez sonuçta onun sizin dışınizda bir sosyal hayatı arkadaşları olmasi normal siz neden arkadaş ortamını bozuyorsunuz ki bu sizin içinde geçerli uzun zamandır sürekli belli zamanlardır görüştüğümüz bir arkadaş çevreniz olsa ve buna sevgiliniz laf söylese hoş olur mu ki sevgiliniz gayet kibarlık etmiş ve gitmeleri azaltmış giderken sizden onay almış bunun güvenle hiç ilgisı yok bence siz yanlış konuda söz istemişsiniz oda belli ki sizi kırmamak için vermiş ama bakın şimdi siz gittiniz arkadaşları var yanında
Aslında beni de en çok kıran bu. Beni geçiştirmek için söz verip sonra tutmamış oluyor. Baştan hiç vermese inanın sıkıntı yaşamazdık. Ama dediğiniz gibi demek ki, kırmamak için böyle yaptı..

Erkek arkadaşınızın yaşı küçük değil.Kendi için neyin doğru neyin yanlış olabileceğini bilecek durumda.
Siz baştan söz verdirmekle yapmışsınız hatayı bana göre
Madem rahatsız oluyorsunuz sadece rahatsızlığınızı dile getirip konuyu kapatacaktınız.
Ben ona gitmemek için söz ver demedim. Gitmeni istemiyorum dedim. O da söz bir daha gitmem dedi...

Adama tavır falan almışsınız ki söz vermek zorunda kalmış, değiştirmeye çalışıyorsunuz.
Tam tersi olsaydı sevgilim kıyafetime karışıyor diye yıkardık ortalığı, ne demek izin vermemek ne demek laf söylemek diye.

Olduğu gibi kabul edin insanları, ters geliyorsa etmeyin. Değiştirmeye çalışmayın.
Ben sadece istemediğimi söyledim. O da zaten böyle yerlere çok meraklı olmadığını ama arkadaşları orayı sevdiği için uyum sağladığını söyledi ve kendi kendine söz verdi.

Back
X