Konuya nasıl giriş yapsam bilmiyorum. Bir yılı aşkın süredir ilişkim var. İlgili beyefendinin benden önce 3 yıl kadar bir ilişkisi varmış. Hanımefendi okulun bitmesine yakın evlilik istemiş. Ortada para pul olmadığı için ilişkiyi bitirdiğini söyledi. İkisi de okul biter bitmez atandılar. Ne hikmetse aynı şehirde aynı kurumdalar. Ve kızla evleri çok yakın. Kız zaten evlenmiş hemen Ben bu kadar tesadüfün nasıl olduğunu niye evlilik olmadığını sorduğumda birbirimizden habersizdik zaten ayrılmıştık dedi. Evlilik olayına gelince ise bu sefer o istedi ben onun o kadar da iyi bir insan olduğunu düşünmüyordum dedi. Bu sefer e madem öyle niye kızı evlilik lafı etmeden önce bırakmadın dediğimde ise ağzını açamadı. Sana ne kızdan diye hiddetlendi. Amacım gerçekleri öğrenmek. O kızın duygularıyla oynayıp kızın ahını aldıysa o ah çıkar. Kız onun için kapanmış. Bir kız saçlarını bir erkek için saklamaya başladıysa kıza ümit vermiş olması gerekmiyor mu? Ben bu yüzden erkek arkadaşıma karşı güven problemi yaşıyorum. Muhtemelen bazılarınız geçmişi bırak sorma diyecektir ki evet bırakmalıyım.Ama karşı cinsin duygularıyla oynandıysa yeri gelir aynısını bana da yapar ya da yapmıştır bile.
beni belki de ayakta oynatıyordur seni seviyorum ayağına . Okuduğunuz için teşekkür ederim.
ÖrtülüyümSizin ortunmenizi istedi mi? Ya da hali hazirda ortulu musunuz?
Konuya nasıl giriş yapsam bilmiyorum. Bir yılı aşkın süredir ilişkim var. İlgili beyefendinin benden önce 3 yıl kadar bir ilişkisi varmış. Hanımefendi okulun bitmesine yakın evlilik istemiş. Ortada para pul olmadığı için ilişkiyi bitirdiğini söyledi. İkisi de okul biter bitmez atandılar. Ne hikmetse aynı şehirde aynı kurumdalar. Ve kızla evleri çok yakın. Kız zaten evlenmiş hemen Ben bu kadar tesadüfün nasıl olduğunu niye evlilik olmadığını sorduğumda birbirimizden habersizdik zaten ayrılmıştık dedi. Evlilik olayına gelince ise bu sefer o istedi ben onun o kadar da iyi bir insan olduğunu düşünmüyordum dedi. Bu sefer e madem öyle niye kızı evlilik lafı etmeden önce bırakmadın dediğimde ise ağzını açamadı. Sana ne kızdan diye hiddetlendi. Amacım gerçekleri öğrenmek. O kızın duygularıyla oynayıp kızın ahını aldıysa o ah çıkar. Kız onun için kapanmış. Bir kız saçlarını bir erkek için saklamaya başladıysa kıza ümit vermiş olması gerekmiyor mu? Ben bu yüzden erkek arkadaşıma karşı güven problemi yaşıyorum. Muhtemelen bazılarınız geçmişi bırak sorma diyecektir ki evet bırakmalıyım.Ama karşı cinsin duygularıyla oynandıysa yeri gelir aynısını bana da yapar ya da yapmıştır bile.
beni belki de ayakta oynatıyordur seni seviyorum ayağına . Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Söylediğine göre okul bitmeden ayrılmışlar. Kız okul bitince nişanlanmış. Hali hazırda çalışıyorken de evlenmiş. Ama beyimiz ilişki biter bitmez evlenmesine bozulmuş.Ikisi de atanacaklarinin farkinda olmadan para pul yok diye ayrildi sonra atandilar ayni kuruma dustuler kiz sonra mi evlendi? Ayni kurumda ikisi bekar bi sekilde kaldilar mi bi sure. Ve bu olaylarin arasinda kac ay ya da yil var?
Onun iyi bi insan oldugunu dusunmuyodum demis yine eski sevgiliye bk atan bir erkek, ama ayrilir ayrilmaz biriyle evlenmisse bilemem adam aldatilsigini mi dusundu
Olabilir hanimefendi, siz yoktunuz o donem cok fazla dusunup uzulmeyin gereksiz olur. Uzulmus olabilir yani bundan dogal ne var.Söylediğine göre okul bitmeden ayrılmışlar. Kız okul bitince nişanlanmış. Hali hazırda çalışıyorken de evlenmiş. Ama beyimiz ilişki biter bitmez evlenmesine bozulmuş.
Nasıl erkekler kadının geçmişini eşelediğinde izin vermiyorsak. Aynı şey bu durumda da geçerli. Geçmişlerini eşemeleyin. Sizi ilgilendirmezKonuya nasıl giriş yapsam bilmiyorum. Bir yılı aşkın süredir ilişkim var. İlgili beyefendinin benden önce 3 yıl kadar bir ilişkisi varmış. Hanımefendi okulun bitmesine yakın evlilik istemiş. Ortada para pul olmadığı için ilişkiyi bitirdiğini söyledi. İkisi de okul biter bitmez atandılar. Ne hikmetse aynı şehirde aynı kurumdalar. Ve kızla evleri çok yakın. Kız zaten evlenmiş hemen Ben bu kadar tesadüfün nasıl olduğunu niye evlilik olmadığını sorduğumda birbirimizden habersizdik zaten ayrılmıştık dedi. Evlilik olayına gelince ise bu sefer o istedi ben onun o kadar da iyi bir insan olduğunu düşünmüyordum dedi. Bu sefer e madem öyle niye kızı evlilik lafı etmeden önce bırakmadın dediğimde ise ağzını açamadı. Sana ne kızdan diye hiddetlendi. Amacım gerçekleri öğrenmek. O kızın duygularıyla oynayıp kızın ahını aldıysa o ah çıkar. Kız onun için kapanmış. Bir kız saçlarını bir erkek için saklamaya başladıysa kıza ümit vermiş olması gerekmiyor mu? Ben bu yüzden erkek arkadaşıma karşı güven problemi yaşıyorum. Muhtemelen bazılarınız geçmişi bırak sorma diyecektir ki evet bırakmalıyım.Ama karşı cinsin duygularıyla oynandıysa yeri gelir aynısını bana da yapar ya da yapmıştır bile.
Bana niçin onun hakkında kötü düşündüğü halde kızın evlilik konusunu açana kadar onunla birlikte olması kafamı karıştırıyor. Kısaca desin ki ona bok atıyorum.Nasıl erkekler kadının geçmişini eşelediğinde izin vermiyorsak. Aynı şey bu durumda da geçerli. Geçmişlerini eşemeleyin. Sizi ilgilendirmez
eğer çok didiklersen aklına girersin adamın bence çok didiklme ayrıca güvensizlik varsa zaten ortada bi ilişki yoktur bitirip önüne bakacaksınKonuya nasıl giriş yapsam bilmiyorum. Bir yılı aşkın süredir ilişkim var. İlgili beyefendinin benden önce 3 yıl kadar bir ilişkisi varmış. Hanımefendi okulun bitmesine yakın evlilik istemiş. Ortada para pul olmadığı için ilişkiyi bitirdiğini söyledi. İkisi de okul biter bitmez atandılar. Ne hikmetse aynı şehirde aynı kurumdalar. Ve kızla evleri çok yakın. Kız zaten evlenmiş hemen Ben bu kadar tesadüfün nasıl olduğunu niye evlilik olmadığını sorduğumda birbirimizden habersizdik zaten ayrılmıştık dedi. Evlilik olayına gelince ise bu sefer o istedi ben onun o kadar da iyi bir insan olduğunu düşünmüyordum dedi. Bu sefer e madem öyle niye kızı evlilik lafı etmeden önce bırakmadın dediğimde ise ağzını açamadı. Sana ne kızdan diye hiddetlendi. Amacım gerçekleri öğrenmek. O kızın duygularıyla oynayıp kızın ahını aldıysa o ah çıkar. Kız onun için kapanmış. Bir kız saçlarını bir erkek için saklamaya başladıysa kıza ümit vermiş olması gerekmiyor mu? Ben bu yüzden erkek arkadaşıma karşı güven problemi yaşıyorum. Muhtemelen bazılarınız geçmişi bırak sorma diyecektir ki evet bırakmalıyım.Ama karşı cinsin duygularıyla oynandıysa yeri gelir aynısını bana da yapar ya da yapmıştır bile.
Bana niçin onun hakkında kötü düşündüğü halde kızın evlilik konusunu açana kadar onunla birlikte olması kafamı karıştırıyor. Kısaca desin ki ona bok atıyorum.
İşte o oluşan güvensizlik mesnetsiz bir durum mu? Halledilebilir bir durum mu? Onu anlamaya çalışıyorumeğer çok didiklersen aklına girersin adamın bence çok didiklme ayrıca güvensizlik varsa zaten ortada bi ilişki yoktur bitirip önüne bakacaksın
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Kızın evlilik konusunda direttiği yok konuyu açmış sadece. Seven adam hayırlısıyla atanalım paramızı kazanalım sonra da evlenip mutlu mesut yaşayalım der. 3 sene az değil. Benim de mevcut ilişkimden önce 6 yıllık bir ilişkim oldu. O ilişkide sürüncemede bırakılan bendim. Evlilik konusu açılınca seni sevmiyorum dendi tarafıma. Ama uzunca bir süre sonra beyefendi beni unutamadığını geri istediğini söyledi. Bu sebeple karşı cinsin duygularla oynaması kaldırabileceğim bir durum değil.bu ilişkimde de karşı tarafın duygularıyla oynayan kişi şu anki erkek arkadaşım maalesefTamam da 30 yaşında degillermis ki. Daha adamın maaşı bile yokken evlilik muhabbeti açan kız. Yani adam oyalayip oyalayip evlenmemezlik yapmamış ki. Kız evlilik muhabbetini daha öğrenciyken açmış.
Duyguları ile oynayıp nikah masasında bırakıp kaçmamış ki. İlişki bu yüzden var. Kız ciddileselim deyince onunla bir ömür geçirme fikri ters gelmiştir. Duygularla oynamak nasıl olur evlenelim evlenelim der iş ciddiye binince kaçar. Sizinki farklı sizi surumcemede bırakmış, evlilik istemiyorum demiş ama sizi de bırakmak istememiş. O ayrı.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Kızın evlilik konusunda direttiği yok konuyu açmış sadece. Seven adam hayırlısıyla atanalım paramızı kazanalım sonra da evlenip mutlu mesut yaşayalım der. 3 sene az değil. Benim de mevcut ilişkimden önce 6 yıllık bir ilişkim oldu. O ilişkide sürüncemede bırakılan bendim. Evlilik konusu açılınca seni sevmiyorum dendi tarafıma. Ama uzunca bir süre sonra beyefendi beni unutamadığını geri istediğini söyledi. Bu sebeple karşı cinsin duygularla oynaması kaldırabileceğim bir durum değil.bu ilişkimde de karşı tarafın duygularıyla oynayan kişi şu anki erkek arkadaşım maalesef
Duyguları ile oynayıp nikah masasında bırakıp kaçmamış ki. İlişki bu yüzden var. Kız ciddileselim deyince onunla bir ömür geçirme fikri ters gelmiştir. Duygularla oynamak nasıl olur evlenelim evlenelim der iş ciddiye binince kaçar. Sizinki farklı sizi surumcemede bırakmış, evlilik istemiyorum demiş ama sizi de bırakmak istememiş. O ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?