- 29 Mayıs 2021
- 14.783
- 96.216
- 548
- 37
Çok boğucu geldi bana bu düşünceleriniz,ah deyip duruyorsunuz kız sevgilinizden ayrıldıktan sonra uzun sürmeden nisanlanip evlenmiş zaten,mutlu mesut hayatına devam ediyordur. Sanki 3 çocukla terk edip gitmiş kadını. Size yansıyacak ne yani şu durumda?O kızı bıraktığı için benim hayatımda. Deval etselerdi onunla olamazdım. Ama kalkıp da kızın ahını aldıysa ondan çıkar. Ve ben onunla birlikteysem ben de üzülen
Kurumdakiler biliyorsa ilişki okuldan sonrada devam etmiş olabilir. Burası karışık geldi.Hepimiz aynı kurumdayız. Ben onların birlikteliklerini bile bizzat beyefendiden değil bir dedikodu ortamında öğrendim. Benden saklandı zaten. Kendisi bana aramızda sorun olmasın diye anlatmadığını söyledi. Çok zor da olsa kabullendim. Ve bütün detayları öğrenmeye çalıştım. Belki de hatam o gün 8 saniye bitirmemiş olmaktı.
Siz kadını mı kıskandınız da kendi ilişkinizden çok önceki ilişkiye takili kaldınız?
İlişkiyi öğrenip devam etmişsiniz, didik didik etmeye gerek yok. Kendinize bakın diyeceğim ama siz takılı kalmışsınız diğer kadında.