- 2 Ağustos 2013
- 37.755
- 124.496
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Haklısınız çok yakından tanıdığım için hala savunuyor olabilirim. Aslında tanımamışız arkadaşımla ben. O ilişkinin içinde doğru karar veremiyor. Benden yardım istedi bende hiç bişey diyemiyorumHayatta böyle bişey yapacak biri değildi diyorsunuz, yapmış
Şimdi de çok pişman ve bi daha yapacak gibi durmuyor diyorsunuz, komik oluyor
İnsanlar bu yüzden kocasını boşuyor.
Peki istisnalar yok mudur? Gerçekten pişman olup yapmayanbana göre herşeyin ilki zordur ve evet bi kere aldatan bi daha aldatır
Çağır ben derimHaklısınız çok yakından tanıdığım için hala savunuyor olabilirim. Aslında tanımamışız arkadaşımla ben. O ilişkinin içinde doğru karar veremiyor. Benden yardım istedi bende hiç bişey diyemiyorum
Benim başıma gelmiş olsa söylerdim hiç çekinmeden birbirimizi tanıyor muyuz sanki? Ayrıca giden kaybeder kendimi yoramam buraya konus açarak. Sadece çok yakın kardeşime yardımcı olmak istiyorumGiden güven yerine gelmez,o ilişki iki tarafa da zehir olur bu bir,
Aldatan tekrar aldatır,kimse kendini kandırmasın bu iki,
Böyle şeyler bu forumda hep arkadaşların başına geliyor nedense bu da üç.
Çok kisa sürede pişman olup dönmesi yalvarması ve bi hata olduğunu söylemesi, arkadaşımın bi daha böyle bişey yaşadığı anda bitirceğini biliyor olması tekrar yapmayacağını düşündürmüştüDaha once yapan niye bi daha yapmasin ki?
Simdi olmasa evlenince yapar.
Corap sokugu misali.
ilk yaptığında kaybetme korkusu olsaydı yapmazdı demek ki kaybetmekten korkmuyo şimdi bide iyice yalama yapacak tekrarı gelecek ha açık verir mi vermez tecrübeli artık bu konu daPeki istisnalar yok mudur? Gerçekten pişman olup yapmayan
Bir kez daha olursa kesinlikle affetmem diyor. Sıkıntı șurda zaten barıştı ama güven problemi yaşıyor ara araÇağır ben derim
Bir kere aldatılmışsın
Daha söz bile yok
Nesinden vazgeçemiyosun
Hem bu kez aman affetti diye daha kolay aldatır
Sende yine ağlar ağlar ama seviyorum diye affedersin
Kısır döngü olur bu, saygı filan kalmaz
Hala ama seviyorum diyosan koş barış ama sadece sevmek yetmez yürütmek için.
Çocuk sadece yakalandığına pişmandır, yaptığına değil. Bir dahaki sefere yakalanmamak için daha çok çaba gösterecek. Bırak sen bu dangalağı.Peki istisnalar yok mudur? Gerçekten pişman olup yapmayan
Çünkü o da farkında aptallık ettiğininBir kez daha olursa kesinlikle affetmem diyor. Sıkıntı șurda zaten barıştı ama güven problemi yaşıyor ara ara
Başta arkadaşıma çok kızdım. Seni ne kadar severse sevsin sonuçta başkasına baktı mı? Evet. Pişmanlığı söylediği sözler falan tekrar barışmasını sağladı. Güveniyorum bi daha olursa ayrılırım dedi. Bişey diyemedim. Ama şimdi bana sevdiğini ama güvenin azaldığını söylüyor.Başka şehirde yaşayan, ne çıkacağını bile bilmeden internette tanışıp salak salak kızı görmeye giden abaza bir salakla sevgili olmak mı? Asla....Bırak sen de bu çocuğu.
Niye o kadar kısa sürede pişman olsun kiÇok kisa sürede pişman olup dönmesi yalvarması ve bi hata olduğunu söylemesi, arkadaşımın bi daha böyle bişey yaşadığı anda bitirceğini biliyor olması tekrar yapmayacağını düşündürmüştü
Haklısınız kaybetme korkusu olsa yapmazdı. Güven gerçekten çok zor kazanılan bişeyilk yaptığında kaybetme korkusu olsaydı yapmazdı demek ki kaybetmekten korkmuyo şimdi bide iyice yalama yapacak tekrarı gelecek ha açık verir mi vermez tecrübeli artık bu konu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?