sen ne yaptın evli miydin
Maalesef evliydim,
Soğuk mendebur eşim çevresindeki bayanlara mavi boncuk dağıtıyordu,
Bir akşam Arkadaşım bize yemeğe geldi.
Oğlumun yeni yeni diş çıkarma huzursuzlukları vardı,
Kızcağız ben ocakta ki yemeğe bakarım sen çocuğu uyut rahat rahat dedi,
Neyse ben oda da çocuğu uyuttum çıktım bir baktım benim TV karşısından kalkmayan kocam,
Mutfakta salata hazırlıyor, Kız arkadaşımın etrafında dolanıyor.
Görmezden gelmedim ters ters baktım kayboldu mutfaktan hiç konusunu yapmadım,
Aradan bir süre geçti karşı komşumun kızı geldi (İnternet O zaman Türkiye de yeni yıl 2004)
...... Abi benim pc bakarmısın bağlanamıyorum filan (kız abi diyor dikkatinizi ayrıca çekerim)
Benim ki yılışık yardımcı olmak için kendini parçalıyor....... (Ağzımı bozmadan nokta koydum anlayın artık)
Yine oralı olmadım ama tabi kendimi kandırmıyorum iyi niyetli görmüyorum sadece kotamın dolmasını bekliyorum.
Bu komşu kızı bir gün yine geldi ..... abla evde kullanılmayan cep telefonunuz var mı diye, (şeker-çayı duyduk da bu ilk :)
Ben de ..... abinin var ama akşam gelsin Onun için sakıncası yoksa isteyeyim.
Akşam eşim geç geldi,
Ertesi gün telefonu alayım da vereyim kız okula gidiyor yazık diye düşündüm verdim eşime söyledim iyi yapmışsın dedi,
O telefon 2 hafta sonra iade edildi. evdeki kadın oğluna cep telefonu alacaktı çocuk başka şehir e üniversiteye gidecekti avans istedi bende dur alma biz bunu kullanmıyoruz. Millete emanet vereceğimize senin oğlunun olsun dedim verdim.
Ertesi gün kadın elinde telefon ...... hanım bu telefonda mesajlar var dedi silelim mi silmeyelim mi bilemedik ver hele dedim neymiş süprizzzzzzzzzz :)
Benim komşu kızı ve ş....... eşimin mesajlaşmaları
Senin Güven sarsılmanı okuyunca direk gözümün önüne 2006 yılında boşadığım herifin yaptıkları geldi.