Güven sarsılması

Maalesef evliydim,
Soğuk mendebur eşim çevresindeki bayanlara mavi boncuk dağıtıyordu,
Bir akşam Arkadaşım bize yemeğe geldi.
Oğlumun yeni yeni diş çıkarma huzursuzlukları vardı,
Kızcağız ben ocakta ki yemeğe bakarım sen çocuğu uyut rahat rahat dedi,
Neyse ben oda da çocuğu uyuttum çıktım bir baktım benim TV karşısından kalkmayan kocam,
Mutfakta salata hazırlıyor, Kız arkadaşımın etrafında dolanıyor.
Görmezden gelmedim ters ters baktım kayboldu mutfaktan hiç konusunu yapmadım,
Aradan bir süre geçti karşı komşumun kızı geldi (İnternet O zaman Türkiye de yeni yıl 2004)
...... Abi benim pc bakarmısın bağlanamıyorum filan (kız abi diyor dikkatinizi ayrıca çekerim)
Benim ki yılışık yardımcı olmak için kendini parçalıyor....... (Ağzımı bozmadan nokta koydum anlayın artık)
Yine oralı olmadım ama tabi kendimi kandırmıyorum iyi niyetli görmüyorum sadece kotamın dolmasını bekliyorum.
Bu komşu kızı bir gün yine geldi ..... abla evde kullanılmayan cep telefonunuz var mı diye, (şeker-çayı duyduk da bu ilk :)
Ben de ..... abinin var ama akşam gelsin Onun için sakıncası yoksa isteyeyim.
Akşam eşim geç geldi,
Ertesi gün telefonu alayım da vereyim kız okula gidiyor yazık diye düşündüm verdim eşime söyledim iyi yapmışsın dedi,
O telefon 2 hafta sonra iade edildi. evdeki kadın oğluna cep telefonu alacaktı çocuk başka şehir e üniversiteye gidecekti avans istedi bende dur alma biz bunu kullanmıyoruz. Millete emanet vereceğimize senin oğlunun olsun dedim verdim.
Ertesi gün kadın elinde telefon ...... hanım bu telefonda mesajlar var dedi silelim mi silmeyelim mi bilemedik ver hele dedim neymiş süprizzzzzzzzzz :)
Benim komşu kızı ve ş....... eşimin mesajlaşmaları :skandal:

Senin Güven sarsılmanı okuyunca direk gözümün önüne 2006 yılında boşadığım herifin yaptıkları geldi. :KK14:

Önüne gelen hiçbir fırsatı kaçırmamış maşallah...
komşu kızı da hazırmış herhalde...Eşinizin kendi numarası telinde kayıtlı mıymış ki kız ordan ulaşmış? ya da eşiniz eve girip çıkarken bi şekilde kızın numarasını mı almış? vay be

Bazı erkekler neden böyle acaba? Ben ruhsal sıkıntılarının olduğunu düşünüyorum. Kendini yetersiz bulup önüne gelene kendini ispatlama çabası diye düşünüyorum.
Peki bu yazışmaları görünce mi boşandınız? ve yazışmalar nasıldı?

komşu kızı da hazırmış herhalde...

Bazı erkekler neden böyle acaba? Ben ruhsal sıkıntılarının olduğunu düşünüyorum. Kendini yetersiz bulup önüne gelene kendini ispatlama çabası diye düşünüyorum.
Peki bu yazışmaları görünce mi boşandınız? ve yazışmalar nasıldı?

Ne hissediyorlar açıkçası bilmiyor ve bu konuda kafa da patlatmadım.
Öyle Aşkımlı, Sevgilimli mesajlar da yoktu,
Hatta komşu kızı bir kaç mesajında beni övüyordu.
Benim ki de ona hak veriyordu benim karım şöyledir böyledir gibi,
Ama Komşu yazışması gibi değildi yada abi kardeş yazışması bizim ki eve dönerken dersin yoksa seni de alayım birlikte gideriz diyordu,
Öbürü zahmet vermeyeyim filan diyordu.
Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi Ne şans verdim, Nede açıkla bana bu nedir dedim.
Bana göre ortada olan bir şeyi karşı tarafa bu nedir? bunu neden yaptın? diye sorgulamak anlamsız geliyor.
Ben oğlumun ve kendimin bavulunu topluyorum bu gece gelme biz yarın çıkar gideriz sen yarın dönersin evine dedim ve oğlumu alıp çıktım O evden,
Ne açıklamalarına kulak verdim ne de sürekli yapmayın etmeyin diyen ailesine,
Bir şey bittiyse bitmiştir. Olmayanı oldurmaya çalışan bir kişiliğim yok.
Ama öyle tuzum kuru filan olduğumdan değil ayrıldıktan sonra işe gidip gelirken 2 vesaitlik iş yerime 1 vesait ile gittim geldim günde 4 km yürüdüm sabah akşam O dolmuş parası o kadar kıymetliydi bir şişe süt parasıydı.

komşu kızı da hazırmış herhalde...Eşinizin kendi numarası telinde kayıtlı mıymış ki kız ordan ulaşmış? ya da eşiniz eve girip çıkarken bi şekilde kızın numarasını mı almış? vay be

Kişiler yeter ki birbirine ulaşmak istesin :)

Ne hissediyorlar açıkçası bilmiyor ve bu konuda kafa da patlatmadım.
Öyle Aşkımlı, Sevgilimli mesajlar da yoktu,
Hatta komşu kızı bir kaç mesajında beni övüyordu.
Benim ki de ona hak veriyordu benim karım şöyledir böyledir gibi,
Ama Komşu yazışması gibi değildi yada abi kardeş yazışması bizim ki eve dönerken dersin yoksa seni de alayım birlikte gideriz diyordu,
Öbürü zahmet vermeyeyim filan diyordu.
Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi Ne şans verdim, Nede açıkla bana bu nedir dedim.
Bana göre ortada olan bir şeyi karşı tarafa bu nedir? bunu neden yaptın? diye sorgulamak anlamsız geliyor.
Ben oğlumun ve kendimin bavulunu topluyorum bu gece gelme biz yarın çıkar gideriz sen yarın dönersin evine dedim ve oğlumu alıp çıktım O evden,
Ne açıklamalarına kulak verdim ne de sürekli yapmayın etmeyin diyen ailesine,
Bir şey bittiyse bitmiştir. Olmayanı oldurmaya çalışan bir kişiliğim yok.
Ama öyle tuzum kuru filan olduğumdan değil ayrıldıktan sonra işe gidip gelirken 2 vesaitlik iş yerime 1 vesait ile gittim geldim günde 4 km yürüdüm sabah akşam O dolmuş parası o kadar kıymetliydi bir şişe süt parasıydı.

Tebrik ederim valla..
Ben de yazdığı maili tam olarak yazayım:

Başlık: geloor musun :)
İçerik:

Servise
:)
Tamam , bugün çok çalıştın.
Bırak artık. .
:)

Ona neymiş ya çok çalışmasından yorulmasından :sinirli:

Sorunca şunu dedi ama senin gibi hiç sormadan bırakmalıydım

Ajanlık üstüne Maşallahın var.

Kimseyle özel bi yazışmam olmadı.
Kimseye ilgim alakam olmadı.
Olsaydı, o mesajların devamını da görürdün.
sırf geğik olsun diye attığım 2 mesaj için, beni idam ettin.
O dönem bizim servisteydi, ben kimseyi takip etmiyorum etmemde

Her zaman şunu iddia ederim Kadının en büyük düşmanı yine kadındır...
Etraf kendini harika zannedenlerle dolu :)

İşin komiği karısını aldatıp kendisiyle evlenince hiç düşünmüyorlar beni de aldatacak diye...kendi harika oldugu için adamın karısını aldattıgını dusunuyorlar

Sorunca şunu dedi ama senin gibi hiç sormadan bırakmalıydım

Ajanlık üstüne Maşallahın var.

Kimseyle özel bi yazışmam olmadı.
Kimseye ilgim alakam olmadı.
Olsaydı, o mesajların devamını da görürdün.
sırf geğik olsun diye attığım 2 mesaj için, beni idam ettin.
O dönem bizim servisteydi, ben kimseyi takip etmiyorum etmemde

Bence çaktırmadan ve hissettirmeden takibe devam
Aslında aldatandır. Aldatılan ama şu egoları yok mu offfffff :KK70:

Bence çaktırmadan ve hissettirmeden takibe devam
Aslında aldatandır. Aldatılan ama şu egoları yok mu offfffff :KK70:

Mesajı gordugum halde kimseyle yazısmam alakam olmadı diyor..
Ben ilişkiyi bitirdim zaten ama cok sonra malesef...ama ben bitirmemişim gibi kendi bitirmiş havasına girdi

Evli değilim ama ciddi bir ilişkim var.
Eğer bu tarz konuşmalara şahit olsaydım bitirirdim, güven kolay kazanılmaz ama kolay kaybedilir ve ilişkilerin temeli güven üzerine kuruludur.

Yazık demek ki O da öyle mutlu oluyor :KK9:

İnan ki bu mesajı gördüğümde içimde neler olduğunu ifade etmem mümkün değil...Sevdiğin değer verdiğin kişi biranda iğrenç biri pozisyonuna düşüyor ve içinde bişeyler sanki devrilip tuzla buz oluyor...Geyikti ne demek? Hem de 3 gün akşam bu tarz 3 msj görmüştüm...Bu da gün içinde başka bir ortamda sohbet ettiklerini ama ofisten çıkınca mail attığını gösteriyor...akşam böyle samimi bir mesaj yazabildiğine göre durum buydu...Bir de o kızın dogum gununu kaydettiğini gördüm.

Yüreğiniz kaldıracaksa araştırın yoksa hiç bakmadan çekip gidin derim...

Düzen bu mu yani? Kadınlar sevecek bağlanacak. Erkekler evli bekar farketmeksizin daldan dala konup gönlünü eğleyecek, üzülmeyec aksine bundan büyük haz duyacak..Boşasa da gidecek başka dala onu aldatacak o da boşasa başka dala...Bu mu yani?

Bu da ona yansıdı ve siz ona güvenmedikçe o sizi suçladı, gözünde güvenilmez adamım vs şeklinde

Haklı olarak... Güvenilmez adamın teki çünkü :işsiz:

Boşanır mıydım bilmem çocuğum var çünkü. O anki şartlarım önemli.

Bir de takip edip başka yediği naneler var mı bakardım. Eğer kaşıntısı durmuyorsa hiç çekmem koyarım kapının önüne..

Güvenmek çok zor öyle şeyler gördüm ki kimseye peşin peşin güvenmemeyi öğrendim. Güven zamanla karşı tarafın tavırlarına haraketlerine sevgisine saygısına insanlığına göre oluşur büyür eşim yapmaz diyenlerdenim o bana o güveni verdi ama yaparsa da bizde affı yok her ne olursa olsun unutamıcağım için affetmem eminsem çeker giderim
Ne demek bi kızla yazışması o iyi niyetli olsada yanlış anlaşılabilir dikkat etmesi lazım isterse uzak yakın akraba olsun o şekilde yanlış anlaşılmaya mahal veremez ki düşün biz yapsak aynını kuyruk salladın derler ben yeri gelir eşimin arkadaşları seslenir yolda eşim işteyken onu sorarlar iyi abi işte napsın çalışıyo der yüzüne bakmadan uzaklaşırım valla bizim toplumumuz bi kadın vi erkeği konuşurken de görse uygunsuz görmüş gibi laf yapabiliyo korkarım bu yüzden

Back
X