Güven sarsılması

eşin olduğunu sanıp boşanmak daha zor olacağı için çok üzülmüştüm senin adına ama sevgilinmiş. bir dakika daha yanında durmana gerek yok bence gayet de kızla farklı niyetlerle konuşmuş, ben o adama bir daha asla güvenemezdim.

eşin olduğunu sanıp boşanmak daha zor olacağı için çok üzülmüştüm senin adına ama sevgilinmiş. bir dakika daha yanında durmana gerek yok bence gayet de kızla farklı niyetlerle konuşmuş, ben o adama bir daha asla güvenemezdim.

o anda bırakmalıydım ama şans verdim malesef..ama güvenemedim bir daha...her zaman yansıtmasam da içimde kaldı hep çünkü bunu yapan acaba devam ediyor muydu veya baskalarıyla da yapıyor mu vs...
bu olayın oncesinde şöyle düşünüyordum: bana bu kadar ilgili bi adam her anı benle dolu bi adam baskasıyla konusmuyordur ama bu olay beni bitirdi
ama adam kendini affetirmeye calısacagına ona guvensizim diye surekli beni sucladı...sen ilişkini inanmama uzerine kurmussun kimse kabul etmez boyle biseyi dedi

daha nişanlıymıssınız.Arkanıza bile bakmadan kaçın.Şüphe insanın beynini kemiriyor,Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.Ben 6 aydır ruh gibiyim.2 bebeğim var tayin sebebiyle ve elimde birikim olmadığı için ğidemedim.Ama altı aydır yaşamıyorum.Kocam çok pişman gözümün içine bakıyor ama ben bir gün iyi olsam akşam yatınca aklıma gelip bir haftayı ikimize de zehir ediyorum.Bunun sonu yok,şüpheye yaşanmıyor.Ğeçmişi düşünüp "bunu nasıl yaparla"hiç yaşanmıyor.

çok iyi anlıyorum sizi..
fiziksel ya da değil ihanetin hertürlüsü aynı acı

Madem evli değilsin kaçarak uzaklaş. Asla evlenme. Asla. Ben nişanli iken yakalamış olsaydım asla evlenmezdim. Son pişmanlık fayda etmiyor. Lütfen bu hatayı yapma. Bugün bunları yazan yarın neler yazar

eski eşini kötü giden ve boşanmaya doğru yol aldıkları yıllarda aldatmış oldugunu da eklemem lazım

aynen öyle. kız olumlu bişey yazsa ne yazmasa ne Allahsen? önemli olan adamın tavrı? adamın yanlışı?

kız bunu yalnız sevgilisi yok sanmıştır veya sormamıştır bile..belki de arkadaş konuşması olarak değerlendirmiştir başta...
ama ben onun yazdıklarından niyeti cok iyi anladım..kızın ne düşündüğü ne yaptığı önemli değil benim için
Karşı tarafla ilgilenmem ben hiç...Sonuçta karşı taraf asılmış olsa bile yüz vermeyen adaö vermiyor öyleleri de var...

bana açıklaması da geyik 1-2 laf için beni idam ettin, benim sana olan aşkım sevgim ilgim ortada...
en sonunda da hataydı demesi...
hataydı denmesi bile insanın canını çok yakıyor...
yani bu konuyu aslında hiç konuşmayacak ve konuşturtmayacaksın
nedendi niçindi nasıldı kimdi...konu açıldıkça 1 kelime bile can yakmaya yetiyor

Merhaba,

Eşinizin/sevgilinizin birkaç kez yalanını yakaladınız diyelim. Bu yalanlar mesela çeşitli konularda olsun.
Artı 1 tane kızla yazışmalar yaptığını gördünüz. Yazışmalarda canım cicim olmasa da kıza yazılma çabası gibi diyelim. Mesela işyerindeki bi kıza akşam akşam daha çok çalışacak mısın, mesaide misin hadi gel artık servise yoruldun gibi ilgili mesajlar diyelim...Bunu söylediniz ve geyikti dedi, saçmasapan bişeyler söyledi ve ben açıklamamı yaptım deyip bir de üste çıktı...Ve bu mesajı şöyle bir anda öğrendiniz: eşiniz/sevgiliniz ameliyat olmuştu, telefonu sizdeydi siz de o telefona baktınız beklerken...Bütün gün yanında refakatçi idiniz ve sustunuz. O da ameliyattayken teline baktığınız anladı ve ben can derdindeyken sen nasıl karıştırdın diye yazışmış olmasını bi kenara bıraktı ve sizi kötü ve suçlu ilan etti...

Veee güven sarsıldı. Siz artık güvenemez oldunuz ve suçu olmasa bile artık hiçbişeyden emin olamamaya başladınız...Bu da ona yansıdı ve siz ona güvenmedikçe o sizi suçladı, gözünde güvenilmez adamım vs şeklinde her bişeyden emin olamayıp sorguladığınızda...

Evliliği bitirir miydiniz? Ya da ne yapardınız?
Benzer şeyler yaşayanlar nasıl davrandınız aşabilen oldu mu?
Bunu yaşayan çok fazla kadın olduğunu düşünüyorum
Aldatmaya meyilli erkekler maalesef ki pişkin oluyorlar ve bir şekilde üste çıkmaya çalışıyorlar. Gerçekten içinde böyle bir niyet olmasaydı sizin imanıza çok üzülür ve tepkileri bambaşka olurdu. Şu anda sizin kendinizle çelişmenize neden olarak, kendinizi suçlamanızı sağlamaya ve bu şekilde kendini aklamaya çalışıyor. Ayrıca başkasının yorulup yorulmadığını bu kadar önemseyen bir adam sizin rahatsız olduğunuz bir konuya neden bu kadar duyarsız ve pişkin? Bunu da sorgulamanız gerek.

Maalesef evliydim,
Soğuk mendebur eşim çevresindeki bayanlara mavi boncuk dağıtıyordu,
Bir akşam Arkadaşım bize yemeğe geldi.
Oğlumun yeni yeni diş çıkarma huzursuzlukları vardı,
Kızcağız ben ocakta ki yemeğe bakarım sen çocuğu uyut rahat rahat dedi,
Neyse ben oda da çocuğu uyuttum çıktım bir baktım benim TV karşısından kalkmayan kocam,
Mutfakta salata hazırlıyor, Kız arkadaşımın etrafında dolanıyor.
Görmezden gelmedim ters ters baktım kayboldu mutfaktan hiç konusunu yapmadım,
Aradan bir süre geçti karşı komşumun kızı geldi (İnternet O zaman Türkiye de yeni yıl 2004)
...... Abi benim pc bakarmısın bağlanamıyorum filan (kız abi diyor dikkatinizi ayrıca çekerim)
Benim ki yılışık yardımcı olmak için kendini parçalıyor....... (Ağzımı bozmadan nokta koydum anlayın artık)
Yine oralı olmadım ama tabi kendimi kandırmıyorum iyi niyetli görmüyorum sadece kotamın dolmasını bekliyorum.
Bu komşu kızı bir gün yine geldi ..... abla evde kullanılmayan cep telefonunuz var mı diye, (şeker-çayı duyduk da bu ilk :)
Ben de ..... abinin var ama akşam gelsin Onun için sakıncası yoksa isteyeyim.
Akşam eşim geç geldi,
Ertesi gün telefonu alayım da vereyim kız okula gidiyor yazık diye düşündüm verdim eşime söyledim iyi yapmışsın dedi,
O telefon 2 hafta sonra iade edildi. evdeki kadın oğluna cep telefonu alacaktı çocuk başka şehir e üniversiteye gidecekti avans istedi bende dur alma biz bunu kullanmıyoruz. Millete emanet vereceğimize senin oğlunun olsun dedim verdim.
Ertesi gün kadın elinde telefon ...... hanım bu telefonda mesajlar var dedi silelim mi silmeyelim mi bilemedik ver hele dedim neymiş süprizzzzzzzzzz :)
Benim komşu kızı ve ş....... eşimin mesajlaşmaları :skandal:

Senin Güven sarsılmanı okuyunca direk gözümün önüne 2006 yılında boşadığım herifin yaptıkları geldi. :KK14:
Çok kötü birsey yasamıssın , geçmiş gitmiş artık ama çok üzüldüm

Dediğim gibi bu konuyu affettim etmemem gerekirken ve üzerinden zaman geçti ama ben hatırladıkça içim sızladı...
O sızıyı geçirecek hiçbişi yok...
En büyük hatam o konuyu affetmeyecektim, kendime kızıyorum

Çok kötü birsey yasamıssın , geçmiş gitmiş artık ama çok üzüldüm

Geçti gitti çok şükür,
Kolay olmadı ama değdi mi derseniz vallahi değdi :)
9 aylık bir çocukla çok zorlandım. Ama O 9 aylık çocuk şimdi 13 yaşında Herifim oldu...
Her akşam işten eve döndüğümde Oğlum karşılıyor; sarılıyor, öpüyor, terliğimi getiriyor ya
Geçmiş hiç aklıma bile gelmiyor :)

Geçti gitti çok şükür,
9 aylık bir çocukla çok zorlandım. Ama O 9 aylık çocuk şimdi 13 yaşında Herifim oldu...
Her akşam işten eve döndüğümde Oğlum karşılıyor; sarılıyor, öpüyor, terliğimi getiriyor ya
ben de boşanmış bir bayanım
benim de gelmiyor geçmiş aklıma ama sizinki fenaymış cidden
eski kocanıza çok kızdım ama o komsu kızını da çok fena yapasım geldi şuanda

allah oğlunuzla size daha da güzel günler yasatsın inşallah

o anda bırakmalıydım ama şans verdim malesef..ama güvenemedim bir daha...her zaman yansıtmasam da içimde kaldı hep çünkü bunu yapan acaba devam ediyor muydu veya baskalarıyla da yapıyor mu vs...
bu olayın oncesinde şöyle düşünüyordum: bana bu kadar ilgili bi adam her anı benle dolu bi adam baskasıyla konusmuyordur ama bu olay beni bitirdi
ama adam kendini affetirmeye calısacagına ona guvensizim diye surekli beni sucladı...sen ilişkini inanmama uzerine kurmussun kimse kabul etmez boyle biseyi dedi
Klasik bi haltlar karıştıran erkek cümleleri. En azından artık doğru şeyi yapıp kurtulmuşsun tekrar düşünme bunları. Aldatma huy ve karakter meselesidir sen affetsen barışsan bile tekrar yapar.

ben de boşanmış bir bayanım
benim de gelmiyor geçmiş aklıma ama sizinki fenaymış cidden
eski kocanıza çok kızdım ama o komsu kızını da çok fena yapasım geldi şuanda

allah oğlunuzla size daha da güzel günler yasatsın inşallah

Amin Cümlemize İnşallah....
Komşu kızına kızamadım bile Gönül verip de evlendiğim zor zamanlar geçirdiğim Adam;
Evliliğini düşünmedi Elin kızına ne diyeyim,
Genç, Cahil Eski eşim şık, altında son model araçla ortada gezen kazanova...

Geçti gitti çok şükür,
Allah evladınızla bir ömür musmutlu bir hayat nasip etsin :KK200::nazar:

Allah evladınızla bir ömür musmutlu bir hayat nasip etsin :KK200::nazar:

Amin Oğlum bu evlilikte tek Kar'ım oldu,
Boyu boyumu aştı telefonları kapatırken ''kız seni çok seviyorum'' diyor ya Dünya orada duruyor işte :))
Evlat ateşten gömlekmiş ne giyebiliyorsun, Ne çıkarabiliyorsun
Allah isteyen her kadını analıkla şereflendirsin :anne:

Eski eşini de mi aldatmıştı?? güzelim sen niye bu adamla beraberdin be belliymiş böyle olacağı

Ya işte oyle olmuyor..karşındakini dinliyorsun düştüğü boşluğu vs. Tabiki hak vermiyorum..başta anlatınca doğru bişey yapmadım diyor olmaması gerekirdi diyor vs...insancıl yaklasıyorsun hoslanıyorsan zaten bitti

Back
X