Kimse tanidiginiz gibi kalmiyor canim dediğin insan bi bakıyorsunuz yalan oluyor dostluk ve arkadaslik anlamında skıntı yasiyorum kiskancliklar cekememezlikler yalandan samimi yaklaşımlar çıkarlar cikarlar bitince sirt çevirmenler vs vs vs..anlik arkadasliklar bugün var yarin yok insanlar..siz de benim gibi düşünüyor musunuz ayni dertlerden muzdarip misiniz ???
Belli bir yaştan sonra "genelde" arkadaşliklar daha yuzeyseldir ,daha fazla cikar iliskileri vardir vs fazla guvenmemek lazım ..
Belli mesafelerle yurutmek gerek
canım hayatta çoğu şey menfaat olmuş zaten arkasından konuşup, yüzüne senden benden iyi davranan insanlar çoook.. artık şaşırmıyim diyosun ama yine hayal kirikliklari. hicbirseye gereginden fazla ne baglanicaksin nede değer vericeksin. en güzeli mesafe .
İnsanları eleye eleye insan kalmiyor bu seferde yalniz hissediyosun kendini diğer taraftan boyle insanların varligindansa yokluğunu yegliyorsun durum böyle karışık bi hal aliyor..
Gönül istiyor ki iyligini gerçekten isteyen seven seni derdini dert bilen kemikleşmiş asla yanlis yapmiycak insanların varligini diliyor ama nerede diyosun acaba bende mi hata ama kimseye kazik atmadim kimsenin kuyruğuna basmadim ama güzelsen basariliysan iyiniyetliysen zaten bir çekememezlik doğuyor..
Çok şükür iyi bir kocam var aileden gerisi yalanmış..