Güven sorunu

konu sahibi arkadaş çok haklı.ben eşimin yapmayacağını o taraklarda bezi olmadığını biliyorum.amma velakin aydaaa yıldaaa bir telefonuna bakarım, arananlara falan maillerine bakarım.bu güven problemi değil.sonuçta ortada şüpheleneceğim bir şey yok ama telefon elime geldiyse bir bakarım işte!!sonuçta hiçbir zaman kimseye gözü kapalı güvenmemek gerekir!!sağolsun benim eşim bazı konularda biraz safçadır.öğrenciyken söylediği bir kaç küçük yalanını unutur aylaaaar sonra kendisi anlatırken doğrusunu söylerdi.kendi yalanını kendisi ortaya çıkarırdı. ne olursa olsun çok güvenirim, evet yapmaz derim. ama ama ama ben önlemimi alayım da takdir Allah'ın artık!çünkü dediğin gibi salak durumuna konulmak çok feci bir şey olmalı.Allah yaşatmasın!!

Canım benim inan okurken gözlerim doldu bunca şeye rağmen evlendiyseniz demek gerçekten sevmişsin aşık olmuşsun umarım Rabbim mutluluk verir size eşine de akıl fikir ve VİCDAN! Sen yine de en kötüsünü düşün arada, Kendini düşün geleceğini çünkü bu senin hayatın kimsenin senin hayatını mahvetmesine izin verme. Rabbim her zaman yardımcın olsun :93:

Teşekkür ederim canım, evet gerçekten sevdim ama kendi değerini kendisi azalttı gözümde. Dileklerine katılıyorum Aslında vicdanlıdır ama bana haksızlık yapmak ona daha kolay geliyor sanırım, nasıl olsa affeder diye mi düşünüyor bilmiyorum. İnan bundan sonra o ve ailesinden önce kendimi düşünüyorum, ama yeni yeni akıllandım inşallah başarırım. Allah sizin ve bütün kadınların yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…