Kendisi benim doktorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok iyi bir doktor. Doktorluğunun yanı sıra arkadaş gibi ben böyle zorlu bir süreçte doktorun ilgisi çok önemli. Ben tedavi için İzmir'den geliyorum. Başka bir doktor olsa bırakırdım tedaviyi ama o kadar ilgili ve iyi bir doktor ki kesinlikle tavsiye ederim. Alanında da çok iyi olduğunu biliyorum. Arkadaşımın onun sayesinde ikizleri oldu darısı bizim başımıza inşallah.güvenç beyden randevu aldım ama önce sizlerden de bilgi almak istedim.acaba aranızda tanıyan bilen var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim
süper ben de c.tesi kendisiyle görüştüm evet ilgili bir doktor benden bazı tahliller istedi en kısa sürede yaptırıp gideceğim ilerleyen dönemlerde bilgi paylaşırsan çok sevinirim.emekli bir iş inşallah izmire hamile dönersinKendisi benim doktorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok iyi bir doktor. Doktorluğunun yanı sıra arkadaş gibi ben böyle zorlu bir süreçte doktorun ilgisi çok önemli. Ben tedavi için İzmir'den geliyorum. Başka bir doktor olsa bırakırdım tedaviyi ama o kadar ilgili ve iyi bir doktor ki kesinlikle tavsiye ederim. Alanında da çok iyi olduğunu biliyorum. Arkadaşımın onun sayesinde ikizleri oldu darısı bizim başımıza inşallah.
güvenç beyden randevu aldım ama önce sizlerden de bilgi almak istedim.acaba aranızda tanıyan bilen var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim
Tabi ki paylaşırım canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Ben dondurulmuş transferi için hastalanmayı bekliyorum. Sonra rahim kalınlığına bakılacak. Senin durumun nedir daha önce tüp bebek denemiş miydin?süper ben de c.tesi kendisiyle görüştüm evet ilgili bir doktor benden bazı tahliller istedi en kısa sürede yaptırıp gideceğim ilerleyen dönemlerde bilgi paylaşırsan çok sevinirim.emekli bir iş inşallah izmire hamile dönersin
evet ben 2 kez tüp bebek denedim ama olumsuz sonuçlandı.histeroskopi ya da laporoskopi yaptırma durumum soz konusu işte bu tahillerin sonucuna göre belirlenecek.benim yumurta rezervim az bir taraftan onunla mücadele ediyorum.benim önümde meşakkatli bir yol var ama zamandan bağımsızım 1 yıl da olsun ama sonucu güzel olsun önemli değil.sağolsun ailem eşim iş arkadaşlarım hep destekler bazen enerjim düşüyor ama öncelikle eşim sonra diğer çevrem hepsinin desteğiyle ve inancımla uğraşıyorum.istanbula gelmişsin tatile gelmişsin gibi düşün gez toz transfer sonrası da güzel haberle dön inşallahTabi ki paylaşırım canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Ben dondurulmuş transferi için hastalanmayı bekliyorum. Sonra rahim kalınlığına bakılacak. Senin durumun nedir daha önce tüp bebek denemiş miydin?
çok disiplinli olduğu söyleniyordu benimde ilk izlenimim o oldu.allahın izniyle güzel sonuçları almanı dilerim.Bende geçen hafta görüştüm kendisiyle.Çok iyi bir doktor ve aynı zamanda çok ilgili.Tahlillerimizi yaptırdık. Şimdi tekrar görüşeceğiz kendisiyle. Güvenç beyi kesinlikle tavsiye ederim. İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız en kısa sürede. :)
En doğru kararı Güvenç bey verir. Onun dediklerinden çıkma benim arkadaşımın da ikizleri 3. denemede oldu. Öncekileri başka merkezde denemişti. Benim de yumurta rezervimde azalma var yaşım37 iki kez yumurta toplandı benden yazın her işlemde sadece 1 embriyo oluştu toplamda sadece 2 embriyo var ama olcak olduktan sonra onlarla da olur diye düşünüyorum. Şu an İzmir'deyim duruma göre yine geleceğim İstanbul a git geller beni çok yordu. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Evet zaman konusunda haklısın geç olsun güç olmasın. Ben de ilk kez geçen şubat tatilinde gelmiştim. Epey zaman oldu. Ama zamana çok takılmıyorum. Dediğin gibi gelmişken İstanbul u da geziyorum.evet ben 2 kez tüp bebek denedim ama olumsuz sonuçlandı.histeroskopi ya da laporoskopi yaptırma durumum soz konusu işte bu tahillerin sonucuna göre belirlenecek.benim yumurta rezervim az bir taraftan onunla mücadele ediyorum.benim önümde meşakkatli bir yol var ama zamandan bağımsızım 1 yıl da olsun ama sonucu güzel olsun önemli değil.sağolsun ailem eşim iş arkadaşlarım hep destekler bazen enerjim düşüyor ama öncelikle eşim sonra diğer çevrem hepsinin desteğiyle ve inancımla uğraşıyorum.istanbula gelmişsin tatile gelmişsin gibi düşün gez toz transfer sonrası da güzel haberle dön inşallah
çok disiplinli olduğu söyleniyordu benimde ilk izlenimim o oldu.allahın izniyle güzel sonuçları almanı dilerim.
Allah vetecek olduktan sonra öyle doğru söylüyorsun canım çok sevindim arkadaşın adına. Yemek konusunda haklısın ben pek dikkat edemiyorum öğretmenim okulda tostla falan geçiştiriyoruz. Doğru söylüyorsun ama beslenme önemli dikkat etmek lazım İzmir'den de kucak dolusu sevgiler...bence de olacaksa onlarla da olur yumurta cepte şimdi doğru zamanda doğru yere konulması.5 adet olsa da zaten 2 adet konulacak olduktan sonra o kısmına aldırma.
arkadaşımın sadece 1 yumurtası bazı aylar gelişiyor bazı aylar gelişmiyordu kız inat etti her ay normal bir kadın doğum uzmanına giderek yumurta takibi yaptırdı.doktoru o yumurta gelişsin diye bizim kullandığımız hormonları verdi sonrada çatlatma iğnesi şimdi çok tatlı bir oğlu var.burda iş inanç,uğraşmayı istemek.
bizlerin akdeniz usulü beslenmesi gerekiyormuş.hamur işi,fazla kırmızı et,tavuk,hazır yoğrurt ve süt,hazır yiyecekler yok.balık,lifli besinler,yeşil yapraklı sebzeler,bol su,akşam erken uyumak da hormonları etkiliyormuş.düzenli beslenmek lazım ben artık işyerime yiyeceklerimi kendim getiriyorum.olmadan hayatımız değişti olunca neler olur acaba :)izmire sevgiler
İnşallah aminBende geçen hafta görüştüm kendisiyle.Çok iyi bir doktor ve aynı zamanda çok ilgili.Tahlillerimizi yaptırdık. Şimdi tekrar görüşeceğiz kendisiyle. Güvenç beyi kesinlikle tavsiye ederim. İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız en kısa sürede. :)
olumlu sonuc alabildiniz mi kendisylebenimde eski doktorumdu.memorialdeyken.......
masallah nekadar guzel Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin ins bizlerede nasip etsin o muhtesem duyguyu :) sizin sikinti neydi?Merhaba hanimlar;
Bende Güvenç Beyin hastasiyim. Üstelik yurtdisindan geldim agustos sonunda basladik tedaviye ve eylülde transferimi oldum. Simdi ise cok sükür hamileyim. Doktor cok iyi, cok ilgili gercekten. Ve alaninda en iyisi birde laboratuarlari en iyisi o yüzden gözünüz kapali güvenebilirsiniz..
Rabbim yardimciniz olsun guzel ve hayirli sonuclar alin insallah..
masallah nekadar guzel Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin ins bizlerede nasip etsin o muhtesem duyguyu :) sizin sikinti neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?