Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

Canım hayırlı olsun. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı bütün evlat özlemi çekenlerin başına inşallah.

Kızlar Güvenç Beyle ikinci görüşmemizi yaptık ve Ekim ayı adetimde artık tedaviye başlıyoruz. Bana şans dileyin. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi en kısa zamanda paylaşırız.

merhaba,

bende fulya tüp bebek merkezi düşünüyorum . ama doktor konusunda kararsızın güvenç bey mi erbil beymi karar veremedim.
bu 2. denemem olucak .
sebepsiz infertilite deniliyor sen ne zaman başladın tedaviye?

merhaba,

bende fulya tüp bebek merkezi düşünüyorum . ama doktor konusunda kararsızın güvenç bey mi erbil beymi karar veremedim.
bu 2. denemem olucak .
sebepsiz infertilite deniliyor sen ne zaman başladın tedaviye?

Canım ben Güvenç beyi kesinlikle tavsiye ederim. Çok ilgili ve hastalarıyla iletişimi çok iyi. Ben tedaviye bayramdan sonraki hafta başladım. Adetimin ikinci gününde. Hayırlısı olur inşallah. Benimde senin gibi 2. denemem doktor konusunda çok kararsız kaldım bende. Ama Güvenç beye güveniyorum. Sanada tavsiye ederim.

Canım tebrik ederim,

tedavın hayırlı uğurlu olsun . göbüşün sağlıklı tosun gibi bir bebişle dolsun inş. :)
sana bişi sorcam biz eşim için 25 ekime emre beyden randevu aldık.
morfoloji sorunu var bizde. gerçi sebepsiz deniliyor ama morfoloji sınırda.birde eski tüp bebek doktorum neden tutunmadı die histeroskopi yapalım dedi. rahimi daha iyi görüntülüyoruz neden tutunmadığını çözelim demişti. benim 2 tane 5.gün blast transfer edilmişti ama tutmadı maalesef ilkinde.
bende diyorum o gün güvenç beye bir görüneyim.
hani tedaviden önce eksik testlerim varsa falan onları söyler belki.
çünkü biz tedaviye martta başlamayı düşünüyoruz maddi olarak.
o süreye kadar eşim ilaç falan kullanır belki bende eksik testlerimi yaptırırım diye.belki histeroskopi falan yaptırırım.
ama 25 ekimde benim adetimin 18.günü yani yumurtalarım çatlamış olucak bişi göremicek.
sen ilk gittiğinde muayene oldun mu yoksa önce ön görüşmemi yaptınız. kaçıncı günde gitmiştin.
bende muayene olmicaksam randevu almim diyorum.
sence ne yapmalıyım?

Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimizin göbişleri bebişle dolar. :) Ben muayeneye gitmeden önce bi ön görüşme yaptım. Orada eski tahtillerimi inceledi eksik gördüklerini istedi. Tahlillerimi tamamlayıp muayene oldum. Karar senin senin için nasıl rahat edecekse öyle yap bence. İstersen arayıp daha detaylı bilgi edin. Daha yardımcı olur kararsızlığın konusunda. Haberlerini bekliyorum. Herşey güzel olur inşallah. :)

Kızlar merhaba. Uzun zamandır yazamıyordum. Çok stresli ve tedirgin bir dönemden çıktım. Dün yumurtalarım toplandı. Hayırlısıyla yolun yarısına geldik. Inşallah bundan sonrasında güzel olur Allah'ın izniyle. Beklemek çok zor. Şuan herşey yolunda inşallah böylede devam eder.

Hayırlısı olsun canım bundan sonraki süreç daha da güzel geçer inş

Kıııııızlar dün transfere girdim. 3 tane embriyo dan 1 tanesi transfer edildi 2 tanesi donduruldu. Nasıl bekliyicem teste kadar bilmiyorum. Çok heyecanlıyım beklemek beni mahvediyo.

bende guvenc beyin hastasiyim ve kendisinden cok memnunum kasim adetimle birlikte tedaviye basliyoruz simdiden hazirlik igne ve bantlarina basladik kasimda guvenc beyle tedavi olacak baska kim var acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…