Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

Merhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim.Ulun bey Umut tüp bebekten randevu almıştım.kısmet olmadı 3 defa randevu iptal ettitdim.
Ulun bey oradan ayrılmış tekrar bir arastirma sürecine girdim.
Fulya bahçeci Güvenç bey e karar verdik.
Tavrından ve yaklaşımından memnun kaldim

O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı

Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.

Banada yapışan bir ped ve iğne verdi.
Adet olacaksın gel dedi 2,günü
İlk tedavim biraz gerginim babami özlüyorum çok

Tam dinleyemedim bile eşim yardımcı oldu
Hemşireden tekrar bilgi aldık neden verildi 2.günü gidince nevolcak meraklaniyorum
Biraz yardımcı olursanız sevinirim

benimde ilk denemem ama arastirdigim kadariyla 2. gunu igne ve ilac tedavisi basliyor yaklasik iki hafta kadar (kisiye gore degisiyor)yumurtalar buyutuluyor sonra anestezi altinda toplaniyor.. başin sagolsun ama sana tavsiyem bu kadar uzgun vr moralsizken baslama tedaviye uzuntu ve stres bu tedavide asla olmamasi gereken tek sey gittigim her doktor bunu soyledi hatta biryerde okudum asla sigara icmeyin ama sigara icmemek strese sebep veriyorsa sigara icin daha iyi yaziyordu yasadigin sey cok kotu ama hepimizin sonu hepimiz olucez kabullenmek lazim bu konuda yapicak bisey yok iste ama bu sekilde baslarsan b3nce iyi olmaz ya bu duygudan arinip kendini tedaviye v3rmelisin yada bikac au ertele derim

Sunu sormak istemiştim
Adetin 2.gününe kadar verilen bu ped ve iğneler ne için
Tesekkur ederim beni düşündüğüm için bu durumu ayni zamanda psikologlar yurutuyorum o yuzden insh herşey güzel olur bekleneni onermedi.

doktor bana tedaviye hazirlik ilaclari oldugunu soylrdi asıl ilaclar adetin ikinci gunu basliyor bunlar onlarin haricinde

Kıızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Allahıma şükürler olsun. Güvenç beyden ve ekbinden. Rabbim bütün evlat isteyenlerin sesini duysun.

çok ama çok güzel bir haber buuuuuu...
tebrik ederim.haırlı olsun.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kısaca senide sıkmaksak bizlere umut olman adına sürecini bizle paylaşırmısın?

Bizler kendi haberimizi almış gibi mutlu oluyoruz emin ol.
Çoookk sevindim.

Allahım sağlıkla kucağınıza almanızı nasipetsin inşh.

cikolata kistlerim war hem sagda hem solda
bende var malesef.biraz ürküyorum ama GüvençBey çok umutsuz konuşmadı.
Sadece sakın ameliyat olma elletme bunlara dedi.

Bn varim :) embriyolar donduruldu bekliyorum adet olmayi

Merhaba Kızlar;
Tedavi olanlar ve yeni aramıza katılcak arkadaşlar merak ediyorum.
Süreçleriniz nasıl devam ediyor.
Bir hamilemiz var bitterçikolata arkadaşımız çok sevindim bizede umut oldu.

merhabalar bende cok sevindim tebrik ediyorumm cokkk ins saglikla gelsin bir hafta sonra bende yumurta toplatacagim sureci tabikide yazarimm sevhiler:)

[QUObelcis34, post: 37799407, member: 629029"]merhabalar bende cok sevindim tebrik ediyorumm cokkk ins saglikla gelsin bir hafta sonra bende yumurta toplatacagim sureci tabikide yazarimm sevhiler:)[/QUOTE]
Hadi hAyırlı olsun

Arkadaşlar merhaba ben donmş tedavisi denicem fakat iki doktor aasında kaldım erbil beymi güvenç beymi yardımcı olurmusumuz
Merhaba Canım ;
Ben Güvenç Beyin hastasıyım ilk tedavim.
Kendisinden memnunum halen devam edyor tedavi sürecim.
Ama Erbil Bey içinde birşey diyemem onunda çok adını ve iyi olduğunu duydum.

Merhaba bende çok araştırdım ,netteki yorumları tek tek okudum erbil bey,Mustafa bey ve güvenç bey arasında gittim geldim kime gitsem diye ama büyük bir umutla Güvenç beye gittim daha yeni,ben 35 yaşındayım,amh 0,42 rezerv oldukça az,ilk tabi olacak kısmette ama ben hayal kırıklığına uğradım diyebilirim,net bir doktor,benim ayrıca lupus rahatsızlığım ve kanda pıhtılaşma var.riskleri göze alıyormusun,ben olsam alamazdım dedi,moral bozmak için söylmeiyorum kararınızı verin dedi,ben pek bi güleryüz görmedim,ve bana havuz yöntemi,dondurma işlemi önerdi,kendi tahlillerime baktı,başka tahlil,rahim filmi vs.istemedi,adetin 2.günü gel dedi.kafam çok karıştı benim,kendisine gitmeden çok güvenmiştim ama bilemiyorum kafam çok karıştı arkadaşlar,bundan evvelde florence Nuri delikaraya görüşme yaptım ama onun hakkında pek bi yorum bulamadım,ve bahçeci yi tercih etmek istedim ama ne yapacağımı şaşırdım...

Bende güvenç beyin hastasıyım canım ama malesef sana yakın derecede duygularım değişmeye başladı ilk başlarda bikaç lafı üzerine doktorumu değiştirmek istedim ama eşim histereskopimi takibimi güvenç bey yaptığı için değiştirmek istemedi ve dewam ettik pozitifi gördüm ama bebeğimin gelişimi durdu sonraki gittiğim kontrollerde de tavırlarından pek hoşlanmadım hatta kızgın oldugumu belli ederek konuştum üzgünsün o yüzden böyle tepkiler veriyosun gibisinden konuştu 2.aynı merkez ama farklı doktorda deniceö sanırım çünkü doktora güven çok önemli bence

Arkadasim guvenc beyin hastasiyim bn de. Guwenc beyin tarzi o o herdaim pat diye soyleyiweriyor bildigi gercekleri we gercektn alaninda kndini surekli gelistrmeye calisiyo surekli yurtdisindaki konferans we kongrelerde. Ewet birz duygulariyla degil gercekliklerle ilgileniyr o mantiken dawraniyor. Buarada lupuslu hastasi da oldugunu biliyrm takipli. cnku bnm de ANA testim pozitf bn ilk tranaferim tutmadi suclusu o mu fln diyince sen lupus deilsin senden once muayeneden cikan bayan lupuslu we ona herkesden ck ayri bi ilac programi kullaniyrm dedi. Of zor be cnm. Buarada bn ilkinde negatf aldim we guwenc bey embriyoma ck guweniodu 5. Gun bi adet transfer etti iki diye yalwarmama ragmn tutmadi ikinciyi de onunla deniycz yine guveniyorum bn guvence bilmiyrm icimden bi ses guwen ona diyor.

teşekkür ederim,bende şaşırdım malum ücret de bayağı fazla olduğu için ve maddiyat ta var,işin uzmanına gitmek istiyorum,o zaman devam edeyim ben Güvenç beye herlade...

Arkadaşlar merhaba ben donmş tedavisi denicem fakat iki doktor aasında kaldım erbil beymi güvenç beymi yardımcı olurmusumuz

Merhaba ben yazdım sandım birden,aynı tereddüt bende de var,Güvenç beye muayne oldum ama kararsızım,sen karar verdinmi,başladınmı tedaviye,nasıl doktor

teşekkür ederim,bende şaşırdım malum ücret de bayağı fazla olduğu için ve maddiyat ta var,işin uzmanına gitmek istiyorum,o zaman devam edeyim ben Güvenç beye herlade...
Arkadasim bnce ona sen karar vermelisin istersen icinden gecen obur dr ilede gorus sonra karar wer cnku dr una sonuna kdr guwenmn bizim zorlu we nkdr surecegi belli olmayan bu tedawimizde cok onmli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…