Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

Arkadaşlar Bahçecide tedavi görenlere bir sorum olacak,opu oluyoruzya bize kağıtlar imzalatıyolar onlarda kalıyor ve bi kaç gün içinde laboratuardan arıyorlar embriyo hakkında bilgi veriyolar döndürüldü,şu kalite ,şuadan vs.diye bununla ilgili bize bir kağıt vermiyorlar ,bana vermediler ,sizlerden alan oldumu?

Canim bizede vermediler donmuslarla ilgili bir kagit sadece dondurma islemi olacak diye opu sonrasi sari bir kagit verdiler.telefonla arayip iyi kalitede olanlari dondurduk dediler sadece.cok onemli bir detay degil ama kafan karisiksa klinigi ara seni embriyologlarla gorustururler hem ne durumda oldugunu daha iyi anlarsin kafandaki soru isaretleri gider.

Merhaba kızlar nasılsınız. Yeni başlayan arkadaşlarım inşallah hayırlısı olsun hepiniz için.

KELEBEK0908 arkadaşım nasılsın. Opuya girmişsin. Nasıl moralin. Ben uzun zamandır girmiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Bir sıkıntı yoktur. :)
Iyiyim şimdilik canım, 3 yumur tadan biri embriyo oldu 4 hücreli 2, gun donduruldu. Havuz olacak bana ya adeti bekliyorum yine git cem. Kafam karışık nasıl olacak bilmiyorum. Kalitesini filan bilmiyorum. O zamana kadar fındık fıstık yiyim dedim. Kuru incir. Süt. Kuru Dut. Arı sutu bal polen karışımı aldım yiyorum faydası olur belki diye. Sen nasılsın. Herşey yolundadir inşallah

herşeyin güzel olacığına inan canım. kendine güzel bak allah çabalarını boşa çıkarmaz. bu aralar biraz hastaydım ama geçiyor allaha şükür. Malum havaların işi belli olmuyor. sende kendine dikkat et

çok teşekkürler , geçmiş olsun evet havalar bi kış,bi yaz bu aralar,bakalım yarın gidiyorum tekrar doktora ,yumurta bulcazmı bu sefer;-))

kızlar kafama takıldı,Bahçeci Fulyada Embriyoloji labratuarında birden fazla embriyolog vardır,beni 2 kerede farklı kişi aradı bilgi verdi,bu Necati bey onların başımı,yani tüm işlemlerden bilgisi oluyormu ki?yoksa asistan larmı yapıyor bizim dölleme işlemi,dondurmayı filan bilginiz varmı?ben Necati beyle görüşemedim hiç.

Kontrolüm vardi Guvenc beyde. Maalesef yumurta yok bu ayı pas geçelim dedi. Klomen verdi 5 gun icip persembe gitcem bakalim dedi. Normal siklusla. Ne demek istedi anlamadim. Yumurta yoksa klomen napcak ki. Gecen ay 3 Ta neydi toplanıp biri donduruldu embriyonun. Sabır dedi. sorularım vardı. Acele acele muayene oldum. Okadar. sorosoru sormaya korkuyo insan. Çok aceleci. Detay Yok. Moralim çok bozuldu ya. Doktor iyi. Iyi ama benden sonra bir hasta kalmıştı. Yogun da değildi.

Merhaba,yakışmıştık seninle daha evvel hatırlarsan,bende de razerv azdı ,dün gittim bende kontrole adet 2.günü,usg de yumurta görmedi güvenç bey pas geçelim bu ay dedi,klomen hap verdi sadece bitince 5 gün sonra gitçem bakacak yine,normal siklusta bakalım dedi,sence ne demek istedi,yumurta yoksa klomen ne yapacakki biliyormusun,sen biliyosundur doktorumuzda aynı sonuçta,niye bizde bi yumurta oluyo bi olmuyoki,sabır dedi bana Dr.bir dondurulmuş var hr ay bakcaz dedi bana.iki tane embriyo isterim dedi transfer için.(bu arada ben kelebek 7779, kardeşin hesabı açılmış ordan yazmıştım yanlışlıkla)

Bence bakacagina gore hap sonunda,yine de bu ay folikul gorme ihtimali var,bizim yyumurtamiz yok canim,bu durumu degistirecek ne yazik ki bir ilac yok.Onemli olan saglam bir yumurtayi bulmak,boyle anne olanlar oldugunu hatirla sadece

Kizlar merhaba. Bende 2 aydir klomen kullaniyorum ve tup bebek konusunda uzman birilerini ariyodum ve bi tavsiye uzerine ve burada okuduklarimdan yola cikarak guvenc beye gitmeyi dusunuyorum insallah. Aranizda pko sendromu olan varmiydi acaba ve sonuc alabildinizmi cevap verirseniz sevinirim.

Aramıza hoşgeldin canım. Inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

KELEBEK0908 canım nasılsın. Nasıl gidiyo tedavi. Yanlış hatırlamıyorsam havuzdu senin tedavi şeklin dimi.
iyiyim canım şu ara,evet havuzdu benim şubatta 1 dondurulmuş embriyom oldu,bu ay boş geçtik yumurta yoktu,ilaç verdi Güvenç bey cyclo-gynova 1 haftaya bitcek,adet olunca gitcem tekrar inşallah bu sefer olur yumurtacıklarım;-)
sende Güvenç beydeydin dimi,senden rahim filmi istedimi,benle mevzusu bile olmadı da merak ediyorum .sen nasılsın?

selamlar
ben yeni katıldım buraya..başlıkları incelerken dikkatimi çekti..ben de Güvenç beyin hastasıyım..1 kere başka yerde, 2. yi de Bahçeci'de havuz yaparak, tüp bebek denedik..olmadı maalesef..ama bende yaş faktörü var...46 yaşındayım
Mart ayında transferin sonucu olumsuz olunca da Güvenç bey bana yumurta donasyonunu önerdi..şimdi onunla ilgi araştırıyorum ve eşimle aramızda konuşuyoruz karar vermek için..allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin..çok zor süreçler bunlar ve insanın morali bozuluyor zaman zaman..ama ben kadınların erkeklerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum böyle konularda özellikle..yılmayın, ama bilimin kabul ettiği gerçekleri de gözardı etmeyin derim..hepinize sevgiler..umarım hepimiz bebek haberlerimizi paylaşırız burada, en kısa zamanda..

Canım ne güzel söylemişsin. Dediğin gibi moral çok önemli. Inşallah en kısa zamanda Seninde güzel haberlerini alırız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…