- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
@bittercikolataaaa,hamilemisiiinnn,çok sevindim ya,darısı başımıza bende güvençin hastasıyım halen deva beim tedavi sorunluKELEBEK0908 canım nasılsın. Nasıl gidiyo tedavi. Yanlış hatırlamıyorsam havuzdu senin tedavi şeklin dimi.
Canım merhaba bişey sorcam guvenç beyle mi devam ediyorsun takibe peki?bnde guwenc beyin hastasiyim. dr uma guweniyrm olumlu enerji yukluyor bna sag olsun emin ellerde hissediyrm kndimi ins tez wakitte aliriz meleklerimizi once gobislerimize sonra kucagimiza :)
Takibe güvenç beyle mi devam ediyorsunuz peki ? Bende guvenç beyin hastasıyım bilgi almak için sordum cnm takip konusundaCanım ne güzel söylemişsin. Dediğin gibi moral çok önemli. Inşallah en kısa zamanda Seninde güzel haberlerini alırız. :)
Cnm gebelik takibini guvenç bey mi yapıyor memnun musun gebelikteki testlerini nerde yaptırıyorsun klinikte mibende es kaynakli problem var yani problemlere gore tecrubeleri degisiyormu doktorlarin bilemem ama ilk denemem guvenc beyle oldu suan gebeyim 1,5 aylik takibimide guvenc bey yapiyor kendisine guveniyorum
12. hftya kdr onunla dewam ettik zaten ilaclari ozmn biraktrdi bizde takibi biraktik malum cnku muayene parasi ck pahaliTakibe güvenç beyle mi devam ediyorsunuz peki ? Bende guvenç beyin hastasıyım bilgi almak için sordum cnm takip konusunda
Evet cnn çok pahalı ve doğum için sadece kendine 5 bin istiyormuş bende şimdiden başka doktor arayışına girdim. Birde mesela o klinikte muayenede benim doğumum başladı hemen gelebilecekmi bırakıp öylede bişey var kafama takılanları sorım. Dedim çok memnunum ama maddiyat dusundurdu benide birde istediği testleri nerde yaptırcaz kliniktemi bişey daha sorucam cnm hamile kaldıktan sonra senden herhangi bir tahlil istedimi12. hftya kdr onunla dewam ettik zaten ilaclari ozmn biraktrdi bizde takibi biraktik malum cnku muayene parasi ck pahali
@bittercikolataaaa,hamilemisiiinnn,çok sevindim ya,darısı başımıza bende güvençin hastasıyım halen deva beim tedavi sorunlu
Takibe güvenç beyle mi devam ediyorsunuz peki ? Bende guvenç beyin hastasıyım bilgi almak için sordum cnm takip konusunda
Canım bende karar veremedim tam kafama takılan şeyler var doğumum başladı diyelim guvenç bey nasıl kliniği bırakıp gelicek o kafama takıldı birde testleri nerde yaptırıyorsun anlaşmalı yeri mi var kliniktemi yaptırıyorsun 5 bin tl istiyor diyolar sırf kendine artı doğum ücreti ozaman guvenç beyle bir doğum kaça mal olur acaba cnm bilgi verirsen çok sevinirim az kalmış senin takvimine gore inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiiEvet takibe güvenç Bey'le ediyorum. Onunla başladık bu yola değiştirmek istemedim.
Canım bende karar veremedim tam kafama takılan şeyler var doğumum başladı diyelim guvenç bey nasıl kliniği bırakıp gelicek o kafama takıldı birde testleri nerde yaptırıyorsun anlaşmalı yeri mi var kliniktemi yaptırıyorsun 5 bin tl istiyor diyolar sırf kendine artı doğum ücreti ozaman guvenç beyle bir doğum kaça mal olur acaba cnm bilgi verirsen çok sevinirim az kalmış senin takvimine gore inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebişii
Tebrikler!Evet canım hamileyim. Allah Razı olsun. Seninde güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah çok can sıkıcı bişey yoktur.
Merhaba hayırlı olsun tedavin,bende Güvenç beye güvenen hastalarından biriyim, 7 aydır kendisiyle yola devam ediyoruz,tedavi öncesi bana Dr.folbiol dışında bişey vermedi,ben arada ekstra kür filan yaptım ama pek bişeye yaramadı bende,rezrv az benim sorunum belki ondan bilemiyorum.Guvenc beydetedavi grenler bnde önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum tedavi öncesi yapmam gereken onerebileceginiz bisey var mi¿?
. Merhaba sizin dusuklerinizin neden o?uyor?PGD yaptinizmi.bendede 2kez dusuk oldu onnansordum.Guvenc beyde tup bebek yapmak isterdim.ama Erbil Yagmur icindeiyi diyorlarIlk denemede tuttu,kalbi atti,8 haftada dusuk oldu,dorduncu denemede tuttu,klbi atmadan 5.haftada dusuk oldu,altinci denemeyi yapacagiz.Guvenc Bey o kadar kendi isiyle ovmeyen bir doktor ki onu.la calisip esinin tayini yuzunden isten ayrilan hemsiresi anlatti bana,benim gibi iki hastasi sekizinci denemede saglikli bebeklerini dunyaya getirmis.Benim gibi olan iki diger hastasi simdi anneler...Olma ihtimali cok cok dusuk olan birseyi oldurmaya calisiyoruz...Olmama ihtimalini coktan kabul ettik...on bes kez yumurta toplandi ama toplam bes deneme yapildi,maliyet kismini unuttuk artik...dunyaya gelince de harciyacakti diyoruz ama artik ilac almak istemiyorum.Yolun sonundayiz sanki
Merhaba,Guvenc Bey iyidir,Erbil Bey de iyidir,bence izlenen yontem hep ayni.Doktorunuz ne der bilmiyorum ama ben olsam,maliyeti ne olursa olsun besinci gune gelmis,cgh testinden gecmis embryoyu transfer ettirirdim.Evinize yakinsa Acibadem Bulent Tras da iyi duydugum kadariyla.Insallah en kisa zamanda bebeginizi belki de bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Merhaba sizin dusuklerinizin neden o?uyor?PGD yaptinizmi.bendede 2kez dusuk oldu onnansordum.Guvenc beyde tup bebek yapmak isterdim.ama Erbil Yagmur icindeiyi diyorlar
tesekkurMerhaba,Guvenc Bey iyidir,Erbil Bey de iyidir,bence izlenen yontem hep ayni.Doktorunuz ne der bilmiyorum ama ben olsam,maliyeti ne olursa olsun besinci gune gelmis,cgh testinden gecmis embryoyu transfer ettirirdim.Evinize yakinsa Acibadem Bulent Tras da iyi duydugum kadariyla.Insallah en kisa zamanda bebeginizi belki de bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
merhaba sizde Guvenc beyin cep numara varmiMerhaba hayırlı olsun tedavin,bende Güvenç beye güvenen hastalarından biriyim, 7 aydır kendisiyle yola devam ediyoruz,tedavi öncesi bana Dr.folbiol dışında bişey vermedi,ben arada ekstra kür filan yaptım ama pek bişeye yaramadı bende,rezrv az benim sorunum belki ondan bilemiyorum.
Bende yok maalesef ,klinikten yada mail ile görüşüyorum ben,maili var istersen,sendemi hastasının.izinlimi acaba bi arkadaşda sordudamerhaba sizde Guvenc beyin cep numara varmi
yok ben Azerbaycanda kaliyorum.tup bebek yapmak isterfim ya Erbil ya Guvenc beyde.biraz kararsizam.mail gkarlikaya@bahceci.com?yazdim gonderilmiyor.sormak isterdim onceden bir ilac kullanmak lazimmi?Bende yok maalesef ,klinikten yada mail ile görüşüyorum ben,maili var istersen,sendemi hastasının.izinlimi acaba bi arkadaşda sorduda
Bende yok maalesef ,klinikten yada mail ile görüşüyorum ben,maili var istersen,sendemi hastasının.izinlimi acaba bi arkadaşda sorduda
Ben güvenç beydeyim bana önceden ilaç vermedi ama kişiye göre değişir tabiyok ben Azerbaycanda kaliyorum.tup bebek yapmak isterfim ya Erbil ya Guvenc beyde.biraz kararsizam.mail gkarlikaya@bahceci.com?yazdim gonderilmiyor.sormak isterdim onceden bir ilac kullanmak lazimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?