Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

bende es kaynakli problem var yani problemlere gore tecrubeleri degisiyormu doktorlarin bilemem ama ilk denemem guvenc beyle oldu suan gebeyim 1,5 aylik takibimide guvenc bey yapiyor kendisine guveniyorum
Cnm gebelik takibini guvenç bey mi yapıyor memnun musun gebelikteki testlerini nerde yaptırıyorsun klinikte mi

12. hftya kdr onunla dewam ettik zaten ilaclari ozmn biraktrdi bizde takibi biraktik malum cnku muayene parasi ck pahali
Evet cnn çok pahalı ve doğum için sadece kendine 5 bin istiyormuş bende şimdiden başka doktor arayışına girdim. Birde mesela o klinikte muayenede benim doğumum başladı hemen gelebilecekmi bırakıp öylede bişey var kafama takılanları sorım. Dedim çok memnunum ama maddiyat dusundurdu benide birde istediği testleri nerde yaptırcaz kliniktemi bişey daha sorucam cnm hamile kaldıktan sonra senden herhangi bir tahlil istedimi

@bittercikolataaaa,hamilemisiiinnn,çok sevindim ya,darısı başımıza bende güvençin hastasıyım halen deva beim tedavi sorunlu

Evet canım hamileyim. Allah Razı olsun. Seninde güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah çok can sıkıcı bişey yoktur.

Evet takibe güvenç Bey'le ediyorum. Onunla başladık bu yola değiştirmek istemedim.
Canım bende karar veremedim tam kafama takılan şeyler var doğumum başladı diyelim guvenç bey nasıl kliniği bırakıp gelicek o kafama takıldı birde testleri nerde yaptırıyorsun anlaşmalı yeri mi var kliniktemi yaptırıyorsun 5 bin tl istiyor diyolar sırf kendine artı doğum ücreti ozaman guvenç beyle bir doğum kaça mal olur acaba cnm bilgi verirsen çok sevinirim az kalmış senin takvimine gore inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebişii

Canım ben başladığım yerde olsun diye testlerimi falan hep klinikte yaptırıyorum. Ama başka yerlerdede yaptırabiliyosun ben kendim değişiklik Olmasın diye tercih ettim. Sen sanırım normal doğum düşünüyorsun ben sezeryan olucam onu daha konuşmadık az kaldı ama. Doğumu yapmak istediğin hastaneye göre değişir maliyet sanırım. Yanlış yönlendirmek istemem açıkçası seni. Açıkçası bizde daha tam karar vermedik hangi hastane olucana o Yüzden fiyat konusunda bişey diyemiyorum

Guvenc beydetedavi grenler bnde önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum tedavi öncesi yapmam gereken onerebileceginiz bisey var mi¿?

Guvenc beydetedavi grenler bnde önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum tedavi öncesi yapmam gereken onerebileceginiz bisey var mi¿?
Merhaba hayırlı olsun tedavin,bende Güvenç beye güvenen hastalarından biriyim, 7 aydır kendisiyle yola devam ediyoruz,tedavi öncesi bana Dr.folbiol dışında bişey vermedi,ben arada ekstra kür filan yaptım ama pek bişeye yaramadı bende,rezrv az benim sorunum belki ondan bilemiyorum.

. Merhaba sizin dusuklerinizin neden o?uyor?PGD yaptinizmi.bendede 2kez dusuk oldu onnansordum.Guvenc beyde tup bebek yapmak isterdim.ama Erbil Yagmur icindeiyi diyorlar

. Merhaba sizin dusuklerinizin neden o?uyor?PGD yaptinizmi.bendede 2kez dusuk oldu onnansordum.Guvenc beyde tup bebek yapmak isterdim.ama Erbil Yagmur icindeiyi diyorlar
Merhaba,Guvenc Bey iyidir,Erbil Bey de iyidir,bence izlenen yontem hep ayni.Doktorunuz ne der bilmiyorum ama ben olsam,maliyeti ne olursa olsun besinci gune gelmis,cgh testinden gecmis embryoyu transfer ettirirdim.Evinize yakinsa Acibadem Bulent Tras da iyi duydugum kadariyla.Insallah en kisa zamanda bebeginizi belki de bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz

tesekkur

merhaba sizde Guvenc beyin cep numara varmi

Bende yok maalesef ,klinikten yada mail ile görüşüyorum ben,maili var istersen,sendemi hastasının.izinlimi acaba bi arkadaşda sorduda
yok ben Azerbaycanda kaliyorum.tup bebek yapmak isterfim ya Erbil ya Guvenc beyde.biraz kararsizam.mail gkarlikaya@bahceci.com?yazdim gonderilmiyor.sormak isterdim onceden bir ilac kullanmak lazimmi?

Bende yok maalesef ,klinikten yada mail ile görüşüyorum ben,maili var istersen,sendemi hastasının.izinlimi acaba bi arkadaşda sorduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…