• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Tabiki bunların hepsi muamma, belli ki yatıp kalkmış birileriyle ve bu kadın da biliyor.
Canım gözünü aç yatıp kalktıklarından biri zaten bizzat bu kadın, bunu anlamış olmalısın dimi? Beşleriz ne demek ya ahlaksızlar. Sakın barışma çok pişman olursun kendini yersin ilerde.

Kızlar merhaba, erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklif etti, evlenmeyi planlıyoruz fakat beklediği bazı şeyler var maddi anlamda, onlar gerçekleştiği gibi evlenmeyi düşünüyoruz yada düşünüyorduk diyeyim! o 39, ben 33 yaşındayım. Konu bununla ilgili olduğu için söylüyorum, cinsel birliktelik yaşamıyoruz, bakireyim.
Erkek arkadaşıma çok güvenirdim, şimdiye kadar 3 yıldır hiç bir hatasını görmedim. 1 yıldır instagram şifresini biliyordum fakat o bildiğimi bilmiyordu. Hiçbir şeyini yakalamamıştım ta ki 1 hafta öncesine kadar! Bir kadınla birbirlerini eklediler ve konuşmaya başladılar fakat kadın eski bir arkadaşıymış , zaten öyle konuşuyolardı, aa sen yaşıyor musun ne yapıyorsun ne ediyorsun diye konuştular,ilk eklediklerinde, önemsemedim tabi. Ertesi gün, kadın buna durup dururken şöyle bir şey yazdı '' ben dün akşam gazanı mübareklemeyi unuttum, çok yordular mı seni? ben bir iyileşeyimde:))) '' aynen bunu yazdı. Daha sonra tahmin edersiniz ki, cinsel içerikli konuşmalar başladı, yok ben yorulmam, yok bu lafını hatırlatıcam yeter deme sonra, yok sen yeter deme, yok 5leriz fln filan... Böyle iğrenç mesajlar ve ben hepsini okuyorum!! Ben bakire olduğum için, tabiki az çok bir şeyler yaşadığını tahmin ediyordum ama böyle gözümle görmek beni yıktı fakat sadece cinsel konuşma olarak kalsa, acaba bir süre sonra affetsem mi diye düşünürdüm ama konuşma şöyle devam etti,
kadın : bakalım beni özlemiş misin?
erkek arkadaşım : o bende kalsın
kadın: özlemedim diyebilirsin sorun yok
e. arkadaşım: özlemedim demedim
kadın: ben ne olursa olsun, kalbinin bir yerinde küçücük bir yerim olduğunu biliyorum, bu da kafi.
e. arkadaşım: iyi afferin. Valla ben hala bekarım, evli olan sensin, bekar kalabilseydin belkide bu zamana kadar evlenirdik.
Kadın evliymiş bu arada!!
Bu laftan sonra tabiki dayanamayıp aradım ve ağzıma geleni söyledim, heryerden engelledim. Arkadaşlarından mesaj attı , asla duygusal bir şey olmadığını, evli kadınla ne işi olacağını, 25 yıl önce ortaokuldan kız arkadaşı olduğunu, sadece cinsel bir şey olduğunu , beni çok sevdiğini, 3 yıldır hiç hata yapmadığını, boş bir anına denk geldiğini yazıp durdu hep! Ama o evlilikle ilgili o lafı canımı o kadar acıttı ki kızlar anlatamam! Falat son 3 gündür hiç mesaj yok bir şey yok, hala engelli telefonumda, ben evin , ofisin önüne gelir konuşmaya çalışır diye düşünmüştüm ama 1 hafta oldu gelmedi.
Yüzüğü bu sabah kargoya verdim, yarın evine ulaşır. Arkadaşlarımdan bazıları, bedava yatıp kalktığı biri olduğu için, o an ciddi olmadan böyle , kadını hoş tutan şeyler söylüyor olabilir dediler. Tabiki onunla evlenmek yada evli olmak istemez, kim kocasını aldattığını bildiği biri ile evli olmak ister ki. O an beyni ile düşünmüyor erkekler fln diyolar. Fakat o laf o kadar canımı acıttı ki, 1 haftadır o cümle ile yatıp kalkıyorum. Ben onu burda 3 yıl sevgi , sadakatle beklerken, birine nasıl böyle bir şey diyebilir?

Adam yorulacağı! şeyler yapmış ona takılmıyorsunuz da 'bekar olsan evlenirdik' lafına mı takıldınız. Çook ilginçsiniz belli ki af dilese, çabalasa barışmaya hazırsınız. Uzak durun kesinlikle. Evli kadınla bu muhabbetlere giren kişiler bence çok karaktersiz.

Kızlar merhaba, erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklif etti, evlenmeyi planlıyoruz fakat beklediği bazı şeyler var maddi anlamda, onlar gerçekleştiği gibi evlenmeyi düşünüyoruz yada düşünüyorduk diyeyim! o 39, ben 33 yaşındayım. Konu bununla ilgili olduğu için söylüyorum, cinsel birliktelik yaşamıyoruz, bakireyim.
Erkek arkadaşıma çok güvenirdim, şimdiye kadar 3 yıldır hiç bir hatasını görmedim. 1 yıldır instagram şifresini biliyordum fakat o bildiğimi bilmiyordu. Hiçbir şeyini yakalamamıştım ta ki 1 hafta öncesine kadar! Bir kadınla birbirlerini eklediler ve konuşmaya başladılar fakat kadın eski bir arkadaşıymış , zaten öyle konuşuyolardı, aa sen yaşıyor musun ne yapıyorsun ne ediyorsun diye konuştular,ilk eklediklerinde, önemsemedim tabi. Ertesi gün, kadın buna durup dururken şöyle bir şey yazdı '' ben dün akşam gazanı mübareklemeyi unuttum, çok yordular mı seni? ben bir iyileşeyimde:))) '' aynen bunu yazdı. Daha sonra tahmin edersiniz ki, cinsel içerikli konuşmalar başladı, yok ben yorulmam, yok bu lafını hatırlatıcam yeter deme sonra, yok sen yeter deme, yok 5leriz fln filan... Böyle iğrenç mesajlar ve ben hepsini okuyorum!! Ben bakire olduğum için, tabiki az çok bir şeyler yaşadığını tahmin ediyordum ama böyle gözümle görmek beni yıktı fakat sadece cinsel konuşma olarak kalsa, acaba bir süre sonra affetsem mi diye düşünürdüm ama konuşma şöyle devam etti,
kadın: ben ne olursa olsun, kalbinin bir yerinde küçücük bir yerim olduğunu biliyorum, bu da kafi.
e. arkadaşım: iyi afferin. Valla ben hala bekarım, evli olan sensin, bekar kalabilseydin belkide bu zamana kadar evlenirdik.
Bu laftan sonra tabiki dayanamayıp aradım ve ağzıma geleni söyledim, heryerden engelledim. Arkadaşlarından mesaj attı , asla duygusal bir şey olmadığını, evli kadınla ne işi olacağını, 25 yıl önce ortaokuldan kız arkadaşı olduğunu, sadece cinsel bir şey olduğunu , beni çok sevdiğini, 3 yıldır hiç hata yapmadığını, boş bir anına denk geldiğini yazıp durdu hep! Ama o evlilikle ilgili o lafı canımı o kadar acıttı ki kızlar anlatamam! Falat son 3 gündür hiç mesaj yok bir şey yok, hala engelli telefonumda, ben evin , ofisin önüne gelir konuşmaya çalışır diye düşünmüştüm ama 1 hafta oldu gelmedi.
Yüzüğü bu sabah kargoya verdim, yarın evine ulaşır. Arkadaşlarımdan bazıları, bedava yatıp kalktığı biri olduğu için, o an ciddi olmadan böyle , kadını hoş tutan şeyler söylüyor olabilir dediler. Tabiki onunla evlenmek yada evli olmak istemez, kim kocasını aldattığını bildiği biri ile evli olmak ister ki. O an beyni ile düşünmüyor erkekler fln diyolar. Fakat o laf o kadar canımı acıttı ki, 1 haftadır o cümle ile yatıp kalkıyorum. Ben onu burda 3 yıl sevgi , sadakatle beklerken, birine nasıl böyle bir şey diyebilir?
sizinle cinsel bir münasebeti yoksa 39 yasındakı adamdan masturbasyon yaparak kendı tatmın etemsını bekleyemezsınız, erkekler cınsellık söz konusu oldugunda bızım gıbı duyguları ıle hareket etmezler tek yaptıkları gercekten sevdıklerı ve saygı duydukları kadınları cınsellık ıcın zorlamamak ve o esnada ona gore hareket etmek olur..
konusmaları tamamen cınsellık ustune kurulu ama bellı kı erkek arkadasınızın o kısı ıle ateslı bır cınsel hayatı varmıs kı adam hala o kadınla bırlıktelık yasamak ıstıyor ve bence bu bır cesıt aldatmadır.... sızınle de yuzeysel bırseyler yasayarak kendını tatmın edebılırdı bu da bır secenek aslında ama tabı sız ne kadar tutucusunuz bu konuda bılmıyorum...
son olarak aramasını beklemeyın bence sızı aramayacak...

Adam kadınla sanırım evliyken değil bekarken birlikte olmuş bekar kalabilseydin demiş çünkü ama yine de bu onu haklı çıkarmaz konu cinsel içeriğe dönmüş çünkü. Ayrıca daha önce birlikte olduğu birini konunun oraya gideceğini bile bile eklemek, hayatında biri olduğunu söylememesi de ayrı bir çirkin. Büyük ihtimalle lafta olan şeyler bir şey yaşayacağından değil ama iğrenir insan. İyi yapmışsınız bence.

Arkadaşım yanlış anlama da bu adamın dağlarına güvenerek çok büyük hata yapmışsın ve ondan ayrılmakta biraz geç kalmışsın bence. :işsiz:

Konunu yarısına kadar okudum gerisini okumaya bile gerek Yok, hemen ayrıl ayrılmadıysan. Evli kadınla cinsel ilişki yaşamak ve bu kadar rahat konuşmak inanılır gibi değil! Özür dileyerek açıkça yazacağım, Bu adamla evlenirsen boynuzun arşa ulaşır

Gelmediğine üzülmüş olamazsınız... Şayet öyle ise üzülmeyin...
O gelmediyse siz gidersiniz.
Oksijensiz kalmış arkadaşlarınız sayesinde de hem gidecek hem de affedecek gibi duruyorsunuz zira....( arkadaş demiyoruz biz bu tiplere gerçi ama )

Aa ben yanlış anlamışım bunlar bayağı bayağı niyetlenmiş ama ben birlikte oldular sandım. He değişen bir şey yok yapmış kadar oldu zira. Evli kadınla cinsellik konuşabilen babam da olsa ahlaktan nasibini alamamış bir insancıktır.

39yaşına kadar napsınmış, buna da katılmıyorum. Tabi ki sevgilisi evlenmeyi bekliyosa o da buna saygı duyup bekleyebilmeliydi. Başka kadınlarla haşna fişne yapmak için bahane mi bu yani.

Ben şu lafa daha çok takıldım açıkcası.. demekki adamın hala gönlü var ?
Zaten bende o lafa takıldım en çok. Tabiki hepsi beni çok üzdü ama cinsellik yaşamadığım için, diğerlerini acaba affedebilir miiym diye düşünebilirdim fakat bu laf , hep aklımda şüphe olarak kalacak

Ohaaa..Dedim okurken..İnan ben bile şok oldum birden o söz çıktı.sizi düşünemiyorum.canim evli bir kadınla sanalda veya gerçekte herneyse birşeyler yaşamayı mubah gören bı adamı koca diye koluna mı takicaksin? Bırak gitsin..Birde şu olanlardan sonra seni bı şekilde bulup ayaklarına kapanması gerekirken ozgurde birakiyor! Neden biliyormusun tek vakası o değil.kimbilir neleri var..Fazla güvenme.guvenilmicek bir evlilikte kurma boşver.adamda hassasiyet yok.

Kusura bakmayın ben 30 yasındayım suanda 5 senedırde evlıyım, 33 ve 39 yasındakı kısılerın muhallebıcıde sekerleme yedıklerını hayal edemıyorum 36 ay boyunca.

Bakıreyım demıssınız , evet hıc sevısmedınız mı?[/
İlk başlarda o olmasını çok istiyordu çok istekliydi ilk 1 yıl , ben hep korktum istemedim daha sonra o da artık vazgeçti uğraşmaktan. Normal bir sevişme en son 1 yıl önce oldu desem yeri var yani. Zaten ikimiz de ailemizle yaşıyoruz, pek uygun ortam da yok

Evli bi kadınla beraber olacak kadar iğrenç bi yaratıkmış:sinirli:
Daha sizi aldattmasına değinmedim bileeee
Peki ya o kadının kocasına ne demeli.adam karısının başka adamla birlikte olduğunu bilmiyordur ya öğrenirse :kahve:
Evlenmeden ne halt olduğunu bildiğiniz iyi oldu.evliyken böyle bi durum olsaydı boşanırdınız.şimdiden kurtuldunuz:KK52:
Hiç üzülmeyin herkes kendine yakışanı yapar.hayatınıza devam edin bırakın onlar ne yaparsa yapsın.:KK51:

Zaten bende o lafa takıldım en çok. Tabiki hepsi beni çok üzdü ama cinsellik yaşamadığım için, diğerlerini acaba affedebilir miiym diye düşünebilirdim fakat bu laf , hep aklımda şüphe olarak kalacak

Bence bu adamdan kurtulduğunuz için şükretmelisiniz.. Sakın geri dönmeyin affetmeyin..

Allahın sevgili kuluymuşsun.. Sevgilinin gerçek yüzünü görmüş oldun.. Şu anda evli olmaya bilirsiniz, ama birbirinize verdiğiniz sözler var.. Evlilik arifesindesiniz.. Kii evli kadınla birliktelik yaşayan bir erkek, ne kadar onurlu olabilir? bu da ayrı bir konu...

Back
X