• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

1) Sen bakire olduğun için neden erkek arkadaşının seni aldatmasına göz yumasın ki, yani nasıl bunu sindirebilirsin aklım almıyor bir türlü.

2) 3 yıldır hiç hata yapmadım, sadece cinsellik diyen adamın hata anlayışı nedir çok merak ettim gerçekten

3) Böyle arkadaş düşman başına.

4)Kim kocasını aldattığını bildiği bir kadınla olmak ister diyen arkadaşın şunu da demesi gerekir, kim kendini aldatan erkek arkadaşı ister!!!

5) Ne diyeyim...
Tabi ki ben bakireyim diye göz yummam, yapmış olsun demem, ama ne yazık ki şöyle de bir gerçek var, 39 yaşında, bizim aramızda da cinsel bir şey geçmediği için,yapıyor olma gerçeği var. Şimdiye kadar hiç hissetmedim, farketmedim böyle bir şey. Farketseydim yine kötü olurdum, aynen şimdi olduğu gibi ayrılırdım tabiki. Ama bu olayda, evlilikle ilgili de laf geçtiği için, ikisi arasında kıyas yaparsam, o laf , cinsel sohbetten daha çok canımı acıttı. Onu söyleyen arkadaşlarım benim 20 yıllık en yakın arkadaşlarım, kötülüğüm için bir şey demezler, onların da fikirleri bu yönde demek ki. Teşekkürler yorumun için

Adam yorulacağı! şeyler yapmış ona takılmıyorsunuz da 'bekar olsan evlenirdik' lafına mı takıldınız. Çook ilginçsiniz belli ki af dilese, çabalasa barışmaya hazırsınız. Uzak durun kesinlikle. Evli kadınla bu muhabbetlere giren kişiler bence çok karaktersiz.
Bu olayda, o kadının, erkek artkadaşımın içinde kalmış olma şüphesi, onunla evli olma isteği şüphesi, cinsel anlamda aldatmasından daha çok etkiledi beni evet!

Sevgilinizin başkalarıyla sevişip sonra yanınıza gelip size sarılmasını nasıl normal bulabiliyorsunuz aklım almıyor. Onu normal bulduktan sonra adamın seviştiği kadınla özledim vs deyip seks muhabbeti yapmasından mı etkilendiniz anlamadım.

ay ıgrenc evlı kadınla beslerız falan dıye muhabbet etmıs gecmıste bırlıkte olnuslar sındıde bırlıkteler ve bırdahakınde beslerız ogg mıdem bulandı sen bu adama nasıl dokunacaksın elalemın namusuna dadanan ahlaksızla nasıl evlencen evıne hıc bacın arkadasın gelemez adam beynıyle tecavuz eder ıgrenc sen hıc bı zaman rahat edemezsın sakın barısma daha gencecıksın ya bulursun kendın gıbı temız bırını bakıreyım dıyosun bu yasına kadar kendını byle ıgrenc herıfe mı sakladın bı bak bakalım sana layık mı? Hala belkıde bırılerıyle yatmıstır belkı dıyosun bunun belkısı mı kalmıs elalemın evlı karısıyla beslıyo tovbe ya :( mubarek gunde ya

Sevgilinizin başkalarıyla sevişip sonra yanınıza gelip size sarılmasını nasıl normal bulabiliyorsunuz aklım almıyor. Onu normal bulduktan sonra adamın seviştiği kadınla özledim vs deyip seks muhabbeti yapmasından mı etkilendiniz anlamadım.
Arkadaşım neden normal bulayım? Şimdiye kadar 3 yıldır bir şeyini görüp farketmedim ki? Bu yaşadığımız ilk olay zaten ve gördüğün gibi ayrıldık! Normal buluyorum diye bir şey demedim ben.

Arkadaşım neden normal bulayım? Şimdiye kadar 3 yıldır bir şeyini görüp farketmedim ki? Bu yaşadığımız ilk olay zaten ve gördüğün gibi ayrıldık! Normal buluyorum diye bir şey demedim ben.

Ben bakire olduğum için, tabiki az çok bir şeyler yaşadığını tahmin ediyordum ama böyle gözümle görmek beni yıktı fakat sadece cinsel konuşma olarak kalsa, acaba bir süre sonra affetsem mi diye düşünürdüm ama konuşma şöyle devam etti,

Sizin yazdıklarınızdan çıkardım bu sonucu.

Sizin yazdıklarınızdan çıkardım bu sonucu.
Yapıyor mudur acaba diye düşünüyordum ama hiç şüphelendiğim bir olay olmadığı için yapmıyodur diyordum yine. Fakat yapıyormuş ben de 1 hafta önce öğrendim! Herkesin düşüncesi farklı , ben tabiki cinselliğe de çok kızarım ama yaşamadığım için ve o 39 yaşında olduğu için, sadece ama sadece cinsellikte kalan bir şeyi , eğer karşıdakinin çok pişman olduğunu, çok üzüldüğünü , kahrolduğunu görseydim belki affedebilirdim , belki ama! Ama burda evlilikle ilgili konuşma geçtiği için, o canımı daha çok acıttı! Hiçbir şekilde normal karşılamıyorum tabiki.

o laf bu kaf degil olay. siz sevgiliyke aldatmıs zaten . bence hiç iyilestirmeyin aklınızda

sizinle cinsel bir münasebeti yoksa 39 yasındakı adamdan masturbasyon yaparak kendı tatmın etemsını bekleyemezsınız, erkekler cınsellık söz konusu oldugunda bızım gıbı duyguları ıle hareket etmezler tek yaptıkları gercekten sevdıklerı ve saygı duydukları kadınları cınsellık ıcın zorlamamak ve o esnada ona gore hareket etmek olur..
konusmaları tamamen cınsellık ustune kurulu ama bellı kı erkek arkadasınızın o kısı ıle ateslı bır cınsel hayatı varmıs kı adam hala o kadınla bırlıktelık yasamak ıstıyor ve bence bu bır cesıt aldatmadır.... sızınle de yuzeysel bırseyler yasayarak kendını tatmın edebılırdı bu da bır secenek aslında ama tabı sız ne kadar tutucusunuz bu konuda bılmıyorum...
son olarak aramasını beklemeyın bence sızı aramayacak...
İlk 1 yıl o çok istekliydi birlikte olmak için ama ben korktuğum için yapmadım o da vazgeçti zorlamaktan . Güzel ve gerçekçi yorumun için teşekkür ederim. Evet 39 yaşında ve arada cinsellik yaşamasına şok olmadım, tabiki çok üzüldüm , çok kırıldım ama asla beklenmeyecek bir şey değildi cinsellik. Fakat o , bekar kalabilseydin, belki şimdiye kadar evlenirdik cümlesi o kadar gururuma dokundu ki, bunu kesinlikle affedemem. Şuan benim onun hayatında olup olmamamnın bir önemi yok, olmasam da olur, o kadınla evli olmak isterdi, içinde kalmış bu durum diye düşünüyorum.

Şimdi burda hem sadakatsizlik var hem de yalan. Üstelik madem cinsellik istiyor evlenseydi sizinle, artık onu bunu beklemenin anlamı var mı, yaş 40 olmuş nerdeyse, ne zaman baba olacak. Bence oyalamış sizi , lütfen kendinizi böyle bi adamdan kurtarın, çok daha iyisini hak ediyorsunuz.
İlk 1 yıl o çok istekliydi birlikte olmak için ama ben korktuğum için yapmadım o da vazgeçti zorlamaktan . Güzel ve gerçekçi yorumun için teşekkür ederim. Evet 39 yaşında ve arada cinsellik yaşamasına şok olmadım, tabiki çok üzüldüm , çok kırıldım ama asla beklenmeyecek bir şey değildi cinsellik. Fakat o , bekar kalabilseydin, belki şimdiye kadar evlenirdik cümlesi o kadar gururuma dokundu ki, bunu kesinlikle affedemem. Şuan benim onun hayatında olup olmamamnın bir önemi yok, olmasam da olur, o kadınla evli olmak isterdi, içinde kalmış bu durum diye düşünüyorum.

evli kadınla ne işi olacağını

5 sayısı ona bir şeyler hatırlatıyor mu diye sorsan anlardı halbuki.

Arkadaşlarımdan bazıları, bedava yatıp kalktığı biri olduğu için, o an ciddi olmadan böyle , kadını hoş tutan şeyler söylüyor olabilir dediler.

Arkadaşlarının gerçekten arkadaşın olduklarından emin misin? Evlen de nasıl olursa olsun kafasındalar sanırım. Muhtemelen evlilerdir de.

Yapıyor mudur acaba diye düşünüyordum ama hiç şüphelendiğim bir olay olmadığı için yapmıyodur diyordum yine. Fakat yapıyormuş ben de 1 hafta önce öğrendim! Herkesin düşüncesi farklı , ben tabiki cinselliğe de çok kızarım ama yaşamadığım için ve o 39 yaşında olduğu için, sadece ama sadece cinsellikte kalan bir şeyi , eğer karşıdakinin çok pişman olduğunu, çok üzüldüğünü , kahrolduğunu görseydim belki affedebilirdim , belki ama! Ama burda evlilikle ilgili konuşma geçtiği için, o canımı daha çok acıttı! Hiçbir şekilde normal karşılamıyorum tabiki.
Çok agresif cevaplar veriyorsunuz. Adamın yaptıkları bence kesinlikle neresinden bakarsan bak affedilir bir şey değil. Ayrıldığınız iyi olmuş. Ama şunu da söylemek istiyorum o yazdığınız konuşmalar gayet sevişen iki insanın normal şakalaşması. Kızacaksanız sırf evlilik sözüne kızmayın çünkü diğer kısımları aklınızda küçültürsünüz sonra adam gelir sizi kandırmanın yolunu bulur. Şaka çünkü. Sizi aldattığını unutmayın. Bir kere aldatan genelde değişmiyor.

O adam geldi ve yalvardı affet diye. Belli affedeceksin. Evlendiniz ve devam edecek bunlara. Bi anlıktı özür dilerim diye yine gelecek nasıl olsa affedeceksin evlenmişsin boşanmak olurmu hiç. Aklını başına al. Seni seven, seni isteyen, sadık olan bi adam 'bi anlık' da olsa kimseye göz ucuyla bile bakmaz bırak yatmayı. Sen o söze incinmişsin. Nasılda iyi niyetlisin. Birak yatmayı aklından geçirse aklını alırım onun ben. Nedemek başkasıyla yatmak

Cok iğrenç ... en iyisini yapmışsın sakın affetme. Boyle bir adamla evli olmaktansa bekar kal daha iyi. Evli bir kadin ile bu sekilde sohbetler ediyir. Başkaları ile yatıp kalkıyor. Gelecek ile ilgili yatıp kalkalım diye plan yapıyorlar sen bunlari bide affedecek misin. Arkana bakmadan kaç. Pislik

Zaten bende o lafa takıldım en çok. Tabiki hepsi beni çok üzdü ama cinsellik yaşamadığım için, diğerlerini acaba affedebilir miiym diye düşünebilirdim fakat bu laf , hep aklımda şüphe olarak kalacak
Ya diğerlerini nie affediosunki yani sen bakiresin ama o deil o yapabilir ama sen bakireligini korumak zorundasin çok merak ediorum nie bakireligini korudun dinenmi yoksa ahlaki degerlerdenmi eğer ikisi yada biriyle bunların hepsi erkek içinde geçerli senin bakire olman onunda bakır olması gerektiğini gösterir hı erkek dayanamaz zihniyeti varsa onunda yöntemleri var bu şekilde halledebilir yani demem oki cinsellik yuce Allahin iki tarafa da eşit şekilde verdiği bı duygudur bilmem anlatabildimmi

Gerçekten seven sadık olan birisi, bir başkasını çekici bulmaz bile. İlişkiye girmeyi geçtim. Affetmeden önce iyi düşün. Errrkektir o düşüncesini de kafandan ne kadar erken atarsan o kadar az üzülür ağlarsın. İnsan o da. Onun da kalbi var onun da cinsel organı/ hormonları var aynı senin gibi. Senin hissettiklerinin hepsini hissedebiliyor. Aynı şekilde sen de onun hissettiklerini hissedebiliyorsun. Cinsiyet açısından tek farkınız toplum seni baskıladı, onu yüceltti. Ama bu yaptıklarının hiç birini affettirmez, affettirmemeli.
Kendini affettirmeye geldiğinde konuyu çevir önüne koy. Evli bir adamla tanıştığını karısından boşanıp seninle evlenmeyi düşündüğünü onun yanında çok rahat hissettiğin için bazı şeyler yaşadığınızı söyle. Bakalım nasıl tepki verecek.
Bu durum ne kadar abartılı geliyorsa erkeğin yapması da o şekilde gelmeli.

Bu adamdan kurtulduğunuz için şükredin çünkü aldatma asla affedilmez fakat neden ikide bir cinsellik yaşamadık hala bakireyim diye belirttiniz ki. Yaşamış olsanız bile bu ayıp bir şey değil. Sizin bedeniniz,sizin kararınız. Kimseyi ilgilendirmez. Cinsellik bir ihtiyaçtır ve erkekler kadar kadınlar da buna ihtiyaç duyar. Sonuçta 3 senenizi geçirmişsiniz ve birbirinize dokunmadan nasıl durabilmişsiniz çok şaşırdım. O affet diyen arkadaşlarınızla da aranıza mesafe koyun. Kafanızı karıştırmaya başlamışlar bile. Bu adamla evlenseniz hamile kaldığınız dönemde de sizi çok rahat aldatır.

Back
X