devamlı hiç durmadan iki taraftanda gelen mesajları düşünün bir nasıl takmayayım.görümcem ve kv aşırı yalancı ben kanıtlayamadığım için şuan ben yalancı konumundayım ve kp bile bana yalancı muamelesi yapıyor devlet kararnamesinden bahsederken bile düşününEn masum eşin gözüküyor. Annen bile değil. Kimseyi takma. Ben de her ikisinden de uzağım. En iyisi. Ya hem uzaksin hem onlari bu kadar takiyon NİYE
bizim ailede çocuk evlenirken herşeyini ailesi alır ama eşimin ailesinde böyle olmadı birazını aldılar yine kendilerine ait borç kaldı ama ödemeyecekler biliyorum kaç aydır ödemiyorlar çünkü.ve ayrıca kv bohçama kendi don atletini koymuştu evin eskilerini koydum dedi aileme de dokundu bu doğal olarak.ama evlendim ayrı gayrı olmuyor eşime yardımcı oluyorum ve bu sorun oluyor
kv ye ne zaman gitsek gmörümcem uzak olmasına rağmen o da gelip kalıyor.herşey normalde biz yatmaya gidiyoruz kız deliriyor.hep abisi gibi biriyle evlenmek istemiş ama kocası akli yönden eksik ve kızın başı boş.kendi söyledi aldattığını benim abisiyle evleneceğimi düşünmüyorlarmış o yüzden bekarken rahatça anlatıyordu herşeyini.ilişkisi olan kişi eşinin arkadaşı ve maalesef bizimle aynı şehirdeanlamadım
zaten uzaksınız
kız kardeşinin siiz kıskandığını nereden çıkarıdnız
kocasını aldattığını nereden öğrendiniz
kv dayak yiyorsa bunun konu ile ilgisi ne
anneniz neden sizin evliliğinizi kabullenemiyor
uzakmışsınız da azaltın görüşmeyi evinizde kapayın kapınızı yaşayın
ama hamilesiniz sanki birazda hormonlar sizi bu konularda düşünmeye sebebiyet vermiş gibi geldi
bebeğimi kaybettim ama kaldıramadım bu hamilelik takvimini
bana çok güvenirdi ama görümcem ve kv çok usta çıktı öyle oynadılar ki evliliğim yeni rayına giriyor umursamıyorum ama bunaldımSizin aile kulaklıklardan bile daha karışık onu geçtim kocanızın size güveni yok mu hemen yandaşlık yapıyor...
Kocanızla bence bir evlilik terapistine gidin ilerde çocuğunuz olunca üst üst yalanlarını ne kadar kaldırabilirsiniz....bana çok güvenirdi ama görümcem ve kv çok usta çıktı öyle oynadılar ki evliliğim yeni rayına giriyor umursamıyorum ama bunaldım
kv ye ne zaman gitsek gmörümcem uzak olmasına rağmen o da gelip kalıyor.herşey normalde biz yatmaya gidiyoruz kız deliriyor.hep abisi gibi biriyle evlenmek istemiş ama kocası akli yönden eksik ve kızın başı boş.kendi söyledi aldattığını benim abisiyle evleneceğimi düşünmüyorlarmış o yüzden bekarken rahatça anlatıyordu herşeyini.ilişkisi olan kişi eşinin arkadaşı ve maalesef bizimle aynı şehirde
anlamıyorlar bu konuda ciddi sorun yaşadım yaşıyorum sizde almayın dedim ama dinlemediler.bunu sorun yapmayıp sussalar belki herşey daha iyi olabilirdi kv ve görümceme koz vermemiş olacaklardıiyi de bu neden sorun
kimse çocuğunun her şeyini almak zorunda değil
bunu ailenize söyleyecektiniz
istemezse onlar da almasın
kimse bana bir şey almadı ölmedik yaşıyoruz yani
geçmiş gitmiş bunu hesabını hala yapan ailene dur demek de senin görevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?