güvenemiyorum yaşayamıyorum kafam bende değil gibi yardım lütfen

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar merhaba bir kaç konu açtım yeni evliyim.iki aileden uzakta yaşıyoruz ama benim aileme daha yakınız bu ilk sorun oldu evliliğimde.görümcem var bir tane prikolojik sorunları var ve eşini aldatıyor eşi biraz zihinsel yönden zayıf ve kız mutsuz aşırı hırçın ben abisiyle yattığımda hele aynı evdeysek deliriyor.görümcem diğer sorun.kv aşırı uyanık ve sinssi burada bir konu açılmıştı kv dayak yiyen biri işte oradaki kv nin kopyası düşünün.annem evlendiğimi kabullenemedi beni paylaşamıyor ve paramı maaşımı bu da ayrı sorun.
eşime gelince eşim neşe dolu biri ama güvenemiyorum aramızda bir sorun olunca ailesine söylediğini düşünüyorum hep.o benim hasta olduğumu düşünüyor ama kız kardeşinin ve annesinin pisliğinin farkında değil aslında nişanlanmadan önce farkındaydı ama nişanlanınca ne olduysa onlara döndü
ne yapmalıyım kime sığınıp güveneyim nasıl tutunayım bilmiyorum

çok karışık olmuş ama anladığım herkes sorunlu..
teker teker çözmeye çalışsak. bence senin ailenden başlayalım. nedir istedikleri?
bi de bu ailenin içinde hamilesin allah kolaylık versin.

bizim ailede çocuk evlenirken herşeyini ailesi alır ama eşimin ailesinde böyle olmadı birazını aldılar yine kendilerine ait borç kaldı ama ödemeyecekler biliyorum kaç aydır ödemiyorlar çünkü.ve ayrıca kv bohçama kendi don atletini koymuştu evin eskilerini koydum dedi aileme de dokundu bu doğal olarak.ama evlendim ayrı gayrı olmuyor eşime yardımcı oluyorum ve bu sorun oluyor

En masum eşin gözüküyor. Annen bile değil. Kimseyi takma. Ben de her ikisinden de uzağım. En iyisi. Ya hem uzaksin hem onlari bu kadar takiyon NİYE

İşiniz zor şimdi bide hamilesiniz herşeyden alinabilirsiniz söyledikleriniz doğruysa sıkıntı büyük Allah yardımcın olsun

Her şey oturmadan neden hemen Bebek? Yazık değil mi o yavruya? Allah bahtınız açık etsin inşallah.

Annene de kayınvalidene de görümcene de set çekeceksin. Evliliğini kabul edecekler. Ne demek kocanla yatınca sorun yapmak yahu?

anlamadım

zaten uzaksınız

kız kardeşinin sizi kıskandığını nereden çıkardınız

kocasını aldattığını nereden öğrendiniz

kv dayak yiyorsa bunun konu ile ilgisi ne

anneniz neden sizin evliliğinizi kabullenemiyor

uzakmışsınız da azaltın görüşmeyi evinizde kapayın kapınızı yaşayın

ama hamilesiniz sanki birazda hormonlar sizi bu konularda düşünmeye sebebiyet vermiş gibi geldi

En masum eşin gözüküyor. Annen bile değil. Kimseyi takma. Ben de her ikisinden de uzağım. En iyisi. Ya hem uzaksin hem onlari bu kadar takiyon NİYE
devamlı hiç durmadan iki taraftanda gelen mesajları düşünün bir nasıl takmayayım.görümcem ve kv aşırı yalancı ben kanıtlayamadığım için şuan ben yalancı konumundayım ve kp bile bana yalancı muamelesi yapıyor devlet kararnamesinden bahsederken bile düşünün

iyi de bu neden sorun

kimse çocuğunun her şeyini almak zorunda değil

bunu ailenize söyleyecektiniz

istemezse onlar da almasın

kimse bana bir şey almadı ölmedik yaşıyoruz yani

geçmiş gitmiş bunu hesabını hala yapan ailene dur demek de senin görevin

yeni evlisiniz ve sanırım bebek bekliyorsunuz
çocuk sahibi olmak için birazcık daha bekleseydiniz
1-2 sene falan.birbirinizi daha iyi tanırdınız
ve anlatığınız durumda herkes sorunlu gibi
ALLAH kolaylık versin ne diyeyim

Sizin aile kulaklıklardan bile daha karışık onu geçtim kocanızın size güveni yok mu hemen yandaşlık yapıyor...

kv ye ne zaman gitsek gmörümcem uzak olmasına rağmen o da gelip kalıyor.herşey normalde biz yatmaya gidiyoruz kız deliriyor.hep abisi gibi biriyle evlenmek istemiş ama kocası akli yönden eksik ve kızın başı boş.kendi söyledi aldattığını benim abisiyle evleneceğimi düşünmüyorlarmış o yüzden bekarken rahatça anlatıyordu herşeyini.ilişkisi olan kişi eşinin arkadaşı ve maalesef bizimle aynı şehirde

bana çok güvenirdi ama görümcem ve kv çok usta çıktı öyle oynadılar ki evliliğim yeni rayına giriyor umursamıyorum ama bunaldım
Kocanızla bence bir evlilik terapistine gidin ilerde çocuğunuz olunca üst üst yalanlarını ne kadar kaldırabilirsiniz....

biz yatmaya gidiyoruz kız deliriyor

ne yapıyor

abisi görmüyor mu

paylaşamamak falan çoğunlukta var da daha fazla ne olabilir

bana yalancı muamelesi yapıyor demişsiniz de mesela görümcen sizin şehirdeki adam ile nasıl aldatıyor kocasını dalga geçiyor olmasın kendince

anlamıyorlar bu konuda ciddi sorun yaşadım yaşıyorum sizde almayın dedim ama dinlemediler.bunu sorun yapmayıp sussalar belki herşey daha iyi olabilirdi kv ve görümceme koz vermemiş olacaklardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…