güvenemiyorum

olmazolsun111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
33
9
Kizlar erkek arkadasim benimle nisanlanmak istiyor. Ailesine beni söylemis , beni istemeye gelmek istiyorlarmis. ama nedense icimde bir sikinti var, ona güvenemiyorum; beni sevmesinden emin olamiyorum. taniyamiyorum bazen onu. günü geliyor beni cok sevdigini söylüyor, hayaller kurdugunu, beni kiskandigini vsvs. günü geliyor bana hakaretler ediyor, inatlasiyor benimle bazi konularda. Annengil benim gibini bulsunlarda görüyüm diyor. 10 tane erkek toplasan benden 1 tane olmaz diyor. seni bana vermeyipte kime verecekler diyor. kendine böyle cok güveni var. bu konulari dedikten sonra bana saka yaptigini, takildigini dile getiriyor. neden ciddiye aliyormusum diye kiziyor bide bana. bana cok baski yapiyor, hemen nisanlanalim diyor. benden asla vaz gecmek istemedigini söylüyor. beni kimseyle yakistiramazmis, paylasamazmis.
kendi kendine kurutunu yapip duruyor birde seni bana vermezlerse senin inadina baskasiyla evlenirim diyor. Kafam cok karisti benim, emin olamiyorum onun sevgisinden. bi öyle konusuyor bi böyle; ne yaptigini bilmiyor.

Kizlar erkek arkadasim benimle nisanlanmak istiyor. Ailesine beni söylemis , beni istemeye gelmek istiyorlarmis. ama nedense icimde bir sikinti var, ona güvenemiyorum; beni sevmesinden emin olamiyorum. taniyamiyorum bazen onu. günü geliyor beni cok sevdigini söylüyor, hayaller kurdugunu, beni kiskandigini vsvs. günü geliyor bana hakaretler ediyor, inatlasiyor benimle bazi konularda. Annengil benim gibini bulsunlarda görüyüm diyor. 10 tane erkek toplasan benden 1 tane olmaz diyor. seni bana vermeyipte kime verecekler diyor. kendine böyle cok güveni var. bu konulari dedikten sonra bana saka yaptigini, takildigini dile getiriyor. neden ciddiye aliyormusum diye kiziyor bide bana. bana cok baski yapiyor, hemen nisanlanalim diyor. benden asla vaz gecmek istemedigini söylüyor. beni kimseyle yakistiramazmis, paylasamazmis.
kendi kendine kurutunu yapip duruyor birde seni bana vermezlerse senin inadina baskasiyla evlenirim diyor. Kafam cok karisti benim, emin olamiyorum onun sevgisinden. bi öyle konusuyor bi böyle; ne yaptigini bilmiyor.

Böyle dengesiz adama ben de olsam güvenmezdim.
Güvenmediğim adamla da görüşmezdim.

Kücük cocuk da degilmis...
Güvenmedigin insanla nisanlanma.
Zamanla daha iyi tanisirsiniz ona göre karar verirsin..

aslinda kendisi iyi birisi, ama neden böyle davrandigini anlamiyorum, bi öyle bi böyle konusmasi; psikoloji sorunumu vardirki? anliyamiyorum; bide cok acele ediyor nisanlanmak icin

aslinda kendisi iyi birisi, ama neden böyle davrandigini anlamiyorum, bi öyle bi böyle konusmasi; psikoloji sorunumu vardirki? anliyamiyorum; bide cok acele ediyor nisanlanmak icin

Yooo bir sorunu yok, öyle dediği zamanlarda lafı ağzına tıkmamışsınız o kadar, en azından gerçekten şaka mı yapıyor yoksa ciddi ciddi mi söylüyor anlardınız.

10 tane erkeğe yeten ne özelliğin var sorusuna ne cevabı var mesela?

Belki sana asik oldugu icin öyle sacmaliyordur.
Ve egosunu yükseltmek istemis senin gözüne girmeyi calisiyor...
Ask cogu erkegi sapsallastiriyor :KK53:
Sen yinede zaman ver neyin ne oldugunu anlarsin elbet..

kendini övenden ne hayır gelirki..birde şakaymış..bence gerçek söylüyor..sanki dünyada erkek olarak tek kendisi var..haddini bildir böyle dengesizin..nişanlanma..

Özgüven pazlamasi yasiyor sanirim sevgilin..

Ben olsam bende evlenmek istemezfim boyle biriyle , ve ayrica guvenmedigin biriyle devam etmende hic dogru degil..

Aslinda tamamen ozguven eksikligi ve kaybetme korkusu.. Oyuzden de size baski yapiyor. Size kabul ettirmenin yollari bu.. Kesinlikle verilen tavsiyeleri dinleyin..Biraz daha zaman gecsin..

X