- 14 Mart 2015
- 33
- 9
- Konu Sahibi olmazolsun111
Kizlar erkek arkadasim benimle nisanlanmak istiyor. Ailesine beni söylemis , beni istemeye gelmek istiyorlarmis. ama nedense icimde bir sikinti var, ona güvenemiyorum; beni sevmesinden emin olamiyorum. taniyamiyorum bazen onu. günü geliyor beni cok sevdigini söylüyor, hayaller kurdugunu, beni kiskandigini vsvs. günü geliyor bana hakaretler ediyor, inatlasiyor benimle bazi konularda. Annengil benim gibini bulsunlarda görüyüm diyor. 10 tane erkek toplasan benden 1 tane olmaz diyor. seni bana vermeyipte kime verecekler diyor. kendine böyle cok güveni var. bu konulari dedikten sonra bana saka yaptigini, takildigini dile getiriyor. neden ciddiye aliyormusum diye kiziyor bide bana. bana cok baski yapiyor, hemen nisanlanalim diyor. benden asla vaz gecmek istemedigini söylüyor. beni kimseyle yakistiramazmis, paylasamazmis.
kendi kendine kurutunu yapip duruyor birde seni bana vermezlerse senin inadina baskasiyla evlenirim diyor. Kafam cok karisti benim, emin olamiyorum onun sevgisinden. bi öyle konusuyor bi böyle; ne yaptigini bilmiyor.
kendi kendine kurutunu yapip duruyor birde seni bana vermezlerse senin inadina baskasiyla evlenirim diyor. Kafam cok karisti benim, emin olamiyorum onun sevgisinden. bi öyle konusuyor bi böyle; ne yaptigini bilmiyor.