Ohoo biz senin bağlamana laf ediyoz mu da sen bizim süründürmeye laf çarpıyorsun,aşk olsun.
400 dedi ama hic sanmiyorum medyum oldgnuHakan kaç para diyosa ben yarısına hallederim sizin işi
Hadi ya.. Nasil kapatiliyor konu peki nerden kapatcz ?Canım bu tip konular açmak yasak .
Ayrıca medyumlara falan inanma yok öyle Şeyler hepsi yalancı ve para tuzağı
Agla o zmnÇok komiksin vallaMune
İşte mune gelince kapatırHadi ya.. Nasil kapatiliyor konu peki nerden kapatcz ?
Asik olunca ugrasiliyorHala kaldı mı böyle şeylerle uğraşan.
Erkek var. O zaman her erkegi sevebiliyon sen ? Aşik oldgm adami istiyorum. Baska erkegi degil.Bağlama büyüsünün varlığını yokluğunu geçtim. Kusura bakma da bir erkeği yanında büyüyle zorla tutacak kadar gurursuz musun allasen? Sanki bulunmaz Hint kumaşı halla halla, erkek mi kalmadı arkadaş koca memlekette kendinizi düşürdüğünüz hallere bak. Kaptırdığınız paralar da cabası.
Sen neyle ugrasiyon cok merak ettim allah bilir evlisindirAynı yaştaymışız bir de. Uğraştığın işlere bak.
Erkek var. O zaman her erkegi sevebiliyon sen ? Aşik oldgm adami istiyorum. Baska erkegi degil.
Canm gurupta bole.seyler paylasmak yasak bilgin oldun banlanmaArkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima
İstersen hepsini al bacım elini korkak alıştırmaErkek var. O zaman her erkegi sevebiliyon sen ? Aşik oldgm adami istiyorum. Baska erkegi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?