- 18 Ocak 2018
- 2.967
- 7.980
- 158
- 33
Gerçekten acıdım size bişey demeyeceğim.Asik olunca ugrasiliyor
İstersen hepsini al bacım elini korkak alıştırma
Asik olunca ugrasiliyor
@Mune büyü yaptırmak isteyen var şu garibana bi el ativersen
Tedavi olmalisin en yakin zamanda. Bu sekilde hayat surduremezsin. Buyu sirk demektir. Buyuye inaniyorsan bunu da biliyorsun demektir.Erkek var. O zaman her erkegi sevebiliyon sen ? Aşik oldgm adami istiyorum. Baska erkegi degil.
Arkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima
Baglanmiyorsa Seni istemiyor demekki arkadasi..neden zorla bagliyorsun kendine?Arkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima
ee o sana değil.. sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı?
Sanal ortama güvenmeyip sanal ortamda güvenilir medyum aramakArkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?