- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
Hiç işteOhoo biz senin bağlamana laf ediyoz mu da sen bizim süründürmeye laf çarpıyorsun,aşk olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç işteOhoo biz senin bağlamana laf ediyoz mu da sen bizim süründürmeye laf çarpıyorsun,aşk olsun.
Sanal ortama güvenmeyip sanal ortamda güvenilir medyum aramak
Medyum yerine ayakkabı bağı var olma mı![]()
.Dudu periyi biliyom ben bı de Bücür cadı var bir de Selena
Bez bebek vardı bir de ama o cok bozdu diyorlarDudu periyi biliyom ben bı de Bücür cadı var bir de Selena
Banlama büyüsü diye kelime esprisi de yaptınız mı
Bize bir sey bırakmamıssınız
Medyum memiş.
Kız medyum keto vardı çarpık![]()
birde milleti ezikliyor sen ne yapacaksın bağlayınca pişti mi oynayacaksın kızı ezikledigin şeyi yapmak için uğraşıyorsun :):)Sen neyle ugrasiyon cok merak ettim allah bilir evlisindir
geç kalmışız biz..
insan bir dürter![]()
Ona kulina izin vermiyor çok bişi yapamiyor bağlama büyüsünde Selena iyi , dudu peri ayrılık işlerine bakiyorBez bebek vardı bir de ama o cok bozdu diyorlar
Evli olmakla alakası ne çok merak ettim. Mantığa bakSen neyle ugrasiyon cok merak ettim allah bilir evlisindir
.Medyum memiş![]()
Canim eger müslümansan büyü yaptirmanin günahı nedir diye google a bi yaz bakalim.Arkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima
![]()