Eşim ben hamileyken yapma dediğim birşeyi inatla yaptı. Neden yaptığı konusundaysa hala bilmiyorum diyor.
Aynı isyerinde farklı bölümlerde çalışan bir bayan var. Aynı duraktan biniyorlar. Durak evimin önünde. Tüm fabrikanın izinli oldugu sayılı kişinin gittiği bir sabah telefonu çaldı ve bu kadın gelip gelmediğini sordu. İş yerine gireli 5 6 olmuştu sadece aynı duraktan biliyorlardı bana garip geldi.numarani nerden aldı dedim.isyerinin ortak bi grubu var ordan almıştır dedi.
Neredeyse her gün sürdü 1 hafta boyunca servis geldi mi diye ariyor sürekli eşimi. Açma dedim numarasını tanıyamadım dedi kaydettim gene açtı
Telefonunu alıp faturasına baktım.ilk aradığını sandığımdan önce eşim aramış gene servis vakti. Aradığını söylediğimde inkar etti gösterdiğim halde kaydı.
Şimdi aramayı kesti kadın da aramıyor. Bi tek ben degil kendi de ben yapsam böyle şeylere kızar.Ben de aynı bölümde çalışmadığım kişilerle samimi olmaktan hoşlanmıyorum. Kendinin kıyameti koparacagi şeyi bile isteye yaptı.
Güvenim alt üst yalan da söyledi.Hala bir türlü güvenemiyorum. Hep aklımda başka şeyler.Siz olsanız napardiniz?
Eşim ben hamileyken yapma dediğim birşeyi inatla yaptı. Neden yaptığı konusundaysa hala bilmiyorum diyor.
Aynı isyerinde farklı bölümlerde çalışan bir bayan var. Aynı duraktan biniyorlar. Durak evimin önünde. Tüm fabrikanın izinli oldugu sayılı kişinin gittiği bir sabah telefonu çaldı ve bu kadın gelip gelmediğini sordu. İş yerine gireli 5 6 olmuştu sadece aynı duraktan biliyorlardı bana garip geldi.numarani nerden aldı dedim.isyerinin ortak bi grubu var ordan almıştır dedi.
Neredeyse her gün sürdü 1 hafta boyunca servis geldi mi diye ariyor sürekli eşimi. Açma dedim numarasını tanıyamadım dedi kaydettim gene açtı
Telefonunu alıp faturasına baktım.ilk aradığını sandığımdan önce eşim aramış gene servis vakti. Aradığını söylediğimde inkar etti gösterdiğim halde kaydı.
Şimdi aramayı kesti kadın da aramıyor. Bi tek ben degil kendi de ben yapsam böyle şeylere kızar.Ben de aynı bölümde çalışmadığım kişilerle samimi olmaktan hoşlanmıyorum. Kendinin kıyameti koparacagi şeyi bile isteye yaptı.
Güvenim alt üst yalan da söyledi.Hala bir türlü güvenemiyorum. Hep aklımda başka şeyler.Siz olsanız napardiniz?
Arkadaş degiller sadece aynı duraktan biniyorlar kadın 3 11 vardiyasında bütün hafta eşimi arıyor servis geldi mi geciktim diye eşim de açıyor bi insan bütün hafta servise nasil gecikebilirArkadaşlar mı? Rahatsız edici flörtöz tavırlar mı var? Ben anlamadım. Nasıl bi samimiyet?
Evet doğum yaptım 5ay olduDogurdun mu
Bence lohusa olduğun için çok düşünüyorsun .Evet doğum yaptım 5ay oldu
Bana gruptan bulmuştur numaramı diip eşimin onu aradığını öğrendim böyle birşey hissettirmese neden yapayımYani sadece sabah servise binmek için haberleşme gibi bir şeyse gayet normal. Ben abartılı bir şey göremedim. Adamın telefonunu alıp faturasını falan kontrol etmek çok daha kötü bir tavır değil mi
Bakın kadın gerçekten salak olabilir. (Umarım yine karakola verilmem.) Yani sürekli geç kalan tipler her yerde olur. O da arıyodur yetişemezsem beklet filan manasında olabilir valla ya.Arkadaş degiller sadece aynı duraktan biniyorlar kadın 3 11 vardiyasında bütün hafta eşimi arıyor servis geldi mi geciktim diye eşim de açıyor bi insan bütün hafta servise nasil gecikebilir
Bide birden neden kesildi şimdi servise yetişir mi oldu durakta konuşmaz oldu kadın içim çok kötü ağlayamıyorum bileAçıkcası bana hiç masum gelmedi bu hareketler.
Şuan tepki gösterirseniz daha dikkatli davranacaktır.
Bi süre umursamıyor gibi gözlemleyin.
Arama kayıtlarında yoktur ama belki sen kontrol ettiğin için whatsaptan arıyordur bu faturada görünmez ve silebilir.
İnşallah oyledirBence lohusa olduğun için çok düşünüyorsun .
Ben bişey olduğunu sanmıyorum
Ben aradım dese kıyameti koparacagin o kadar belli ki olay cikmasin diye yalan söylemiş belli ki. Yalani asla savunmuyorum. Ama senin de tepkilerini sağlıklı bulmadım.Bana gruptan bulmuştur numaramı diip eşimin onu aradığını öğrendim böyle birşey hissettirmese neden yapayım
Durakta daha eski çalışanlar da var bence gayet zeki bi kadınBakın kadın gerçekten salak olabilir. (Umarım yine karakola verilmem.) Yani sürekli geç kalan tipler her yerde olur. O da arıyodur yetişemezsem beklet filan manasında olabilir valla ya.
Ben de arasam o da kıyameti koparirdi aynı bölümde bile değiller arkadaş değiller elin kadınını gruptan numarasını alıp neden ariyor yaBen aradım dese kıyameti koparacagin o kadar belli ki olay cikmasin diye yalan söylemiş belli ki. Yalani asla savunmuyorum. Ama senin de tepkilerini sağlıklı bulmadım.
Bide birden neden kesildi şimdi servise yetişir mi oldu durakta konuşmaz oldu kadın içim çok kötü ağlayamıyorum bile
Aynı bölüm değilse sıkıntı olabilir.Ben de arasam o da kıyameti koparirdi aynı bölümde bile değiller arkadaş değiller elin kadınını gruptan numarasını alıp neden ariyor ya
Aynı yerden servise biniyorlarmis ya hani...bir ortak nokta varBen de arasam o da kıyameti koparirdi aynı bölümde bile değiller arkadaş değiller elin kadınını gruptan numarasını alıp neden ariyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?