Güvenim kalmadı

Hayatımı kafamda bu şüphelerle yaşayıp zehir etcek kadar basite almıyorum bunu boşuna mı yapmış olucam zaten olmayan birseye mi kafa yoruyorum yoksa eşim sadakatsiz bi adam mi bunu anlayamiyorum
Ya bence bir şey yoktur. Ben de çalışırken evli arkadaşlarım vardı beraber çay, kahve içerdik. Aynı otobüse binerdik. Dost gibiydik

Esinizi bize parlatin lutfen. Neden esinizle iletisim halinde kalmak istesin? Cok mu zeki, yakisikli, is bitirici, pratik, yardimsever? Neden esinizle konusuyor surekli? Evli oldugunu bilmiyor olabilir mi? Esinizi kullaniyor olabilir mi? Esiniz kadina yuruyor olabilir mi? Cok yuzeysel anlatmissiniz.
Esinizin ortada buyuk bir yalani varken de dogrudan kadini suclayamiycam kusura bakmayin.
Burada esler at gozluguyle dolasiyormus da kadinlar yoldan cikariyormus gibi anlatilan hikaye cok.
Aramayi yazismaya cekmis olabilirler ayrica. Artik konusmadiklarina inanmiyorum.

ben olumsuz bi enerji almadım ya sanmıyorum aralarında bişey olacağını
bazı insanlara bi kere yardım etmiş olmak yeterli sürekli senden bişeyler istemesi için
bazı insanlar yüzsüz bazı insanlar sürekli kendi işini başkasına gördürme derdindedir mesela
geçenlerde ben de iş arkadaşıma bir konuda yardım ettim
takip eden 2 günde yine yardım istemekten çekinmedi
geçen hafta bir müşterimin çok acil olarak istediği 2 işi de ikiletmeden yerine getirdim
3. kez yine aynı şeyi yaptığında bi sınır koymak zorunda kaldım ve istediği sürede yapmadım
çünkü sürekli iş planım sarkıyordu onun yüzünden ya adam resmen 2 kere evet dedik diye
rutine bağlamaya başladı
bu kadının durumu da aynı olabilir eşin 1-2 kez yardımcı olduysa sürekli istemeye devam etmiştir
eşin de hayır diyemeyen biriyse veya ne bileyim ara bozulsun istemiyorsa sorun çıksın istemiyorsa
yardımcı olmaya çalışıyordur
hani sadece servisle alakalı bi diyalogtan bunca şey çıkarmak yersiz
iş arkadaşımla sabahları servis konusunda haberleşsem ve eşim rahatsız olsa
iş arkadaşıma ne derim bilmiyorum yani arama beni kocam rahatsız oluyor mu diyeceğim
ben diyemem mesela

Bazi insanlar dikkatsiz ozensiz malesef bu kadin da evli bir adami haftanin her gunu aramanin sorun olacagini dusunemeyen sorunlu tiplerden.
Esiniz hayir demeyi bilir mi ? Belki hayir diyememistir belki gercekten arkadas olmustur.

Ne diyon ablam ne amlatıyon be abim . Arkadas degiller sadexe aynı duraktan biniyorlar diyorsun. E ozaman aynı durakta arkadas olmuşlar esinden baskası yok mı o durakta onla binen niye onu aramıyor, gercekten iş grupları varmı ordan almıs ya noyu baktın mı, bunlar epey arkadas olmuslar e sende adama belli etmeden caktırmak yerine ha bire niye arıyor sen niye arıyorsun vs fiye diye adamı temkinli davranmasına sebze olmussun. Simdi adam demiştir benim kız pırrıklandı ona göre sık sık arasmayalım çakmasın köfteyi diye temkinli davranıyorlardır. Ayrıca kadında erken gelmeyi ögrensin duraga. Her sefernde elin evli barklı adamlarını mı arayıp servisi tut ha kacmasın diyecek

Ben eşime dedim bi kadın neden durduk yere eşime yürüsün buna izin vermese neden devam etsin kadın hiç hoşuma gitmedi tmm ama eşim izin vermese bunlar olmazdı eşim aşırı düşünceli bi kadınla nasıl konuşulacağını bilen bi adamdır. eşiniz olmasa da konuşsa başkasıyla bi kadını mutlu edebilir iyi hissettirebilir hele ki karşıdaki hiç bir şekilde ilgi görmeyen bir kadınsa eminim hoşuna gitmiştir

Durakta başka kişiler de var iş grupları var gerçekten

Bazi insanlar dikkatsiz ozensiz malesef bu kadin da evli bir adami haftanin her gunu aramanin sorun olacagini dusunemeyen sorunlu tiplerden.
Esiniz hayir demeyi bilir mi ? Belki hayir diyememistir belki gercekten arkadas olmustur.
Birini kiricam diye akli gider ama ben bu kadar güvenimi kaybediyoken ona da açık açık derken beni üzmek yerine kadına hayır demeyi secmeliydi secmediyse de aramızdaki guvenin kırılmasını göze almış oluyor bunu hiç kabul edemiyorum

Ben eşime dedim ama kadının eşi arasa ne arayıp duruyon karımı dese ne diceksin dedim kadın ben aramadım diyip işin içinden çıksa
Ben birşey demesini istemedim telefonunu açma dedim onu da 5 6 kere yapmadı sonra acmamaya başladı kadın da birden iletişimi kesti

Ya bence bir şey yoktur. Ben de çalışırken evli arkadaşlarım vardı beraber çay, kahve içerdik. Aynı otobüse binerdik. Dost gibiydik
Onun da var aynı bölümde bayan arkadaşları benim de oldu erkek olup birlikte çay içtiğimiz ama aynı durakta diye bu kadar samimiyet yersiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…